forum.gif
LV Kāzu fotogrāfu "tops"!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / LV Kāzu fotogrāfu "tops"!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.05.08 18:35
 citēt
Apmēram jau visi zinam tos top fotogrāfus kas ir mūsu kāzu fotogrāfijas elitē! Varbūt vajadzētu arī apskatīt tos kuru panākumi nav tik augsti. Acimredzamu iemeslu dēļ laikam..

Es sākšu ar šim saitēm:

caurobjektivu.lv... ( 30.00 Ls/st )
www.artisfoto.lv...
www.lenkafilm.lv...
Publicēts: 25.05.08 18:38
 citēt
Publicēts: 25.05.08 18:42
 citēt
Publicēts: 26.05.08 01:57
 citēt
cik nu zuz fikso apskatiju
pirmais - daargi un cenai neatbilstoshi, bet ir ari paris kadri ar odzinju. ar laiku var labi sanakt.
oterais - vvz cik maksa, bet meemaas shausmas neieraudziju.
treshais - nu jaaaaaaaaaaa. parsvara shvaki gan.

BET.
ka ekonomists, lai ari sudigs, varu teikt - ja ir piedavajums, tatad, ir pieprasijums. un, ka redzams, bildes no akazam ko paradit, ir.
pie sienas visam muuzham neliksi. bet 9x13 izmera....
Publicēts: 26.05.08 09:35
 citēt
Apskatiet šajā linkā kāzu bildes www.draugiem.lv...
man liekas super!
Neskatījos augstāk visas bildes, bet nu 1 min veltot tām lapām varu teikt galīgi nekas kruts.
Publicēts: 26.05.08 09:45
 citēt
no sākuma galīgi nesapratu, tu to nopietni vai nē, jo bildes daļa zem kritikas..
un tad ieraudzīju virsrakstā "tops" nu skaidrs...

ox3r, tās jau bildējis andrejs.
Publicēts: 26.05.08 10:02
 citēt
es arī tiko par to iedomājos kā tās pēdiņas ir domātas... Es sākumā nesapratu pareizi
Publicēts: 26.05.08 10:02
 citēt
aigarsa:

ox3r, tās jau bildējis andrejs.

Nu jā :) Šitās bildes ļoti labas, bet tiesa arī līgava ir dikti feina
Publicēts: 26.05.08 10:15
 citēt
Bet tikt slikti, ka sliktāku nav arī vispār nevar teikt, ja reiz mēs te esam sākuši spamot. Nez vai daudzi no mums ir spējīgi uz kautko diži labāku.

Komentāri ir atvērti
Publicēts: 26.05.08 14:31
 citēt
bet daudzi no mums nepretendē uz kāzu fotogrāfa statusu! bet šie pretendē gan..
Publicēts: 26.05.08 14:57
 citēt
ox3r:Bet tikt slikti, ka sliktāku nav arī vispār nevar teikt, ja reiz mēs te esam sākuši spamot. Nez vai daudzi no mums ir spējīgi uz kautko diži labāku.

šitais diezgan prātīgi teikts...
Publicēts: 26.05.08 16:01
 citēt
tipa, policists = kāzu fotogrāfs? :D
Publicēts: 26.05.08 22:33
 citēt
Klaviatūra čupā,..nesit dažus burtus labi...sory!
Kāzu fotogrāfs!!! Pirmā,Nr.1 persona kāzās!!! un tā tieši sevi jānostāda!!! Jaunībnā no 14 g. vecuma sāku piehaltūrēt šajā jomā....un tā ap 20 gadi- verga darbs!!! Bēres pietdienās, kāzas sestdienās...uz ģimenes rēķina, + vēl bildes bija pašam jātaisa...- nauda bija laba, bet bez garšas.
Billy, ej nu pie spihologa, laiks!!!
Likt kaut ko tādu te...tops??? Vai nu tu izčeko, vai tiešam esi nevesels. Un visi tie , kas te liek linkus ir zemiski cilvēki!!!
Drīkstiet dikti apvainoties.
Billy , gribi dzīvot zaļi, nelien otra makā...tad arī pašam veiksies.
Publicēts: 26.05.08 23:42
 citēt
Haiduk a tev npatīk vari neskatīties un nelasīt! ;)
Publicēts: 26.05.08 23:52
 citēt
Billy:Haiduk a tev npatīk vari neskatīties un nelasīt! ;)

puisīt, tu vēl mani nemācīsi!!! Ja tev sveša ir ētika, neesu vainīgs, ka neesi audzināts. Man žēl!
Un blogs man ir mīļa vide... un tagad izlasi savu pēdejo komentu... derēs, bet nomaini Haiduku ar Billy:
- a tev npatīk vari neskatīties un nelasīt!
Publicēts: 27.05.08 00:08
 citēt
Publicēts: 27.05.08 00:09
 citēt
esmu pa logu redzējis, kā menti ar casio ziepīšiem bildē automašīnas, kas novietojušās ne tur, kur zīmes to atļauj. iedomājos, kā šamie uzņemtu kāzas! :D visi būtu sajūsmā un kliegtu cits par citu skaļāk "urā!".

bet! kāds mans draugs, kas bildē par mani gadus daudzus vairāk, man reiz teica, ka "ja Tu proti bildēt kāzas, Tu proti bildēt jebko!" ;) tur ir gan portreti, gan reportāžas, gan spēles ar gaismām, gan kadru ķeršana un kompozīciju zīmēšana... žēl, ka mums ir TIK maz fotogrāfu, kas tiešām prot bildēt kāzas... pat precēties negribās! :D
Publicēts: 27.05.08 00:11
 citēt
pesix:www.billyart.net... :face-grin::face-grin::face-grin:

forši, ka pirmā bilde, kas atveras, ir ar dāmu, kurai ir spēcīga melna bārda. :D
bet vispār, "ja neesi radīts tam, lai nobildētu kāzas, brauc uz laukiem, bildē kazas!" :face-devil-grin:
Publicēts: 27.05.08 00:51 labots
 citēt
nuu un pesix ko tu ar to gribēji pateikt? :) varbūt parādi arī mums kādas savas bildes? :)
Publicēts: 27.05.08 01:20 labots
 citēt
dvurushnik.narod.ru

žēl ka tāds nav latvijā ;)
Publicēts: 27.05.08 01:25 labots
 citēt
juu! :D bet gan jau ka ir kāds kurš tiecas uz to! :D

toties mums ir www.ivarsgravlejs.com
Publicēts: 27.05.08 22:55 labots
 citēt
Billy:nuu un pesix ko tu ar to gribēji pateikt? :) varbūt parādi arī mums kādas savas bildes? :)

To ka tu esi ticis latvijas fotogrāfu topā :face-grin: :face-grin: :face-grin: (blondiine)
Publicēts: 27.05.08 23:43
 citēt
a tu izlasiji vispaar shito postu taa kartiigi?
Publicēts: 28.05.08 10:53
 citēt
nē. nav laika. jaamaacaas arii
Publicēts: 28.05.08 10:55
 citēt
pesix:nē. nav laika. jaamaacaas arii

:D spama drukāšanai gan laiks atrodas!
Publicēts: 28.05.08 12:53
 citēt
vismaz tas uzlabo gariigo :D
Publicēts: 28.05.08 15:55
 citēt
Došu arī savu ieguldījumu kāzu foto tematikā - karoč, aizgāju uz labu semināru, pie labi zināma laba kāzu fotogrāfa, kur visu nopietni apstāstīja par šo lietu. Sapratu, ka tas nav mans, vairāk ar to domājot aicinājumu, nemaz nerunājot par varēšanu...
Publicēts: 30.05.08 09:38
 citēt
linkus pačolēju. lai nesanāktu nezolīdi, nerakstīšu, kurā linkā, bet dažas bildes izskatījās pēc "netīšām nospiedās". dažas atkal neko tā sev.
Publicēts: 02.07.08 14:53
 citēt
bēru fotogrāfu tops nebūs?
Publicēts: 02.07.08 15:38
 citēt
un dzemdību?! :)
Publicēts: 02.07.08 22:08
 citēt
ehh - a es 15 min apakalj piekritu vienam pazinjam kaazas fotografeet ..... aaaaaa
Publicēts: 02.07.08 22:25
 citēt
Dansiga :) shausmas, kaa Tu taa vareeji! :D Es esmu fotografeejusi 3 kaazas... draugiem, radiem, pazinjaam :) Maksaaja par fotografeeshanu gan tikai vienaas no shiim trim... :) Par velti gan tagad varbuut tikai labaakaas draudzenes vai radu kaazas fotografeetu :) Taa sakot - mana kaazu daavana jaunajiem :D
Publicēts: 02.07.08 22:35
 citēt
ERA, es jau arii!!!!!! UN sveshajiem pilniigi atsaku! Bet nu shitais labs pazinja .. piekeritu par zinaamu samaksu ;-)
Publicēts: 02.07.08 22:42
 citēt
Dansiga :) es arii galiigi sveshus bildeet neuznjemos... :) Noskrieties dabuusi riktiigi, taa kaa labi, ka vismaz zinaama samaksa buus ;)
Publicēts: 02.07.08 23:51 labots
 citēt
izcila kāzu fotogrāfe -> www.fotografijas.com

mans mīļākais kāzu fotogrāfs bet diemžēl kreivijā... -> dvurushnik.narod.ru
Publicēts: 03.07.08 00:29 labots
 citēt
andre:izcila kāzu fotogrāfe -> [url=http://www.fotografijas.com/

Tu]http://www.fotografijas.com/

Tu[/url] to nopietni? Bildes viduvējas, plus apstrāde īpaši neglābj... varbūt es nepareizās bildes skatījos vai arī viņa sen nav saitu apdeitojusi...
Publicēts: 03.07.08 00:30
 citēt
andre:izcila kāzu fotogrāfe -> www.fotografijas.com

eu ir redzeeti launaaki! ;) bet ja vinja nemaz i tik daudz neaizrautos ar to post crop gaisho un veel visaadiem shopa efektiem butu normals viduvejs leta gala kazu fotografs.. :D
Publicēts: 03.07.08 00:49
 citēt
Andre, tu šitā nekoju... šeit tač vairumā visai "tieši" cilvēciņi apgrozās, joku var arī nesaprast...
Bet nu ja tas nebija joks, tad apgaismo!
Publicēts: 03.07.08 01:11
 citēt
nu ja tu aspkatiitos manu miilaako krievijas fotograafu tad saprastu ka tas joks...
Publicēts: 03.07.08 15:15 labots
 citēt
ERA: :) Taa sakot - mana kaazu daavana jaunajiem :D
nuka.
ngng:Ja tomēr esat vēlējušies savās kāzās uzaicināt divus fotogrāfus ... ... vispiemērotāk būtu uzaicināt fotogrāfus, kas savā starpā jau ir sastrādājušies."
Y, lai nebūtu kā man jebkurā pasākumā - ka 2/3 kadra laukuma aizņem, lai nebūtu nezolīdi, neteikšu kā bezde.
caurobjektivu.lv... ( 30.00 Ls/st ) :face-grin:es esmu nēģeru karalis Luijs XIV! :face-grin:skat. arī Bidstrupu.
www.latfoto.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas