forum.gif
LV Kāzu fotogrāfu "tops"!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / LV Kāzu fotogrāfu "tops"!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.07.08 17:19
 citēt
es šitam dodu 5x*

www.photostyle.times.lv...
Publicēts: 04.07.08 20:33
 citēt
citats no anre dotaa linka, sadaljas par kaazu foto - " pastaavigajiem klientiem - atlaides"
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 05.07.08 01:05 labots
 citēt
dansiga:ehh - a es 15 min apakalj piekritu vienam pazinjam kaazas fotografeet ..... aaaaaa

Es tā cerēju uz šīm kāzām. Dansiga - divi fotogrāfi arī kāzās var fotogrāfēt. Tu drīzāk varēji piedalīties, bet es fotogrāfēt. Tu esi tādu iespēju palaidusi garām - kopā ar mani vienas kāzas fotogrāfēt. Ai ai ai ai ai ... ;)
Kāda saite par kāzām esot šāda: www.fotosala.lv...
Es dārgi neprasu, tikai 15 Ls/h. 10% tam, kas sagādās man kāzās. Ja vajag, varu būt arī otrs fotogrāfs, bet tad vismaz 10 Ls/h vēlētos nopelnīt. Detaļās neiedziļināšos. :face-wink:
Publicēts: 05.07.08 16:48
 citēt
versatile:citats no anre dotaa linka, sadaljas par kaazu foto - " pastaavigajiem klientiem - atlaides"
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ui, kā sasmējos :D:D:D:D:D:D riktīgi labs!
Publicēts: 06.07.08 00:31
 citēt
Linkman:Kāda saite par kāzām esot šāda: www.fotosala.lv...
:face-wink:
dažas neko sev tā, a dažas šķibas, greizas, nepareizas. jā - MÅ«su fotogrāfi bÅ«s priecÄ«gi...

RJB:Vai Tu billy esi redzējis, ka citu veidu pakalpojumu sniedzēji - grāmatveži, juristi, frizieri, vienalga kas - liktu kādos forumos postus tipa - tagad paņirgsim par šiem konkurentiem ...:)
nu, juristi un valdība 1-ns 2.-u apdirš presē un TV tiešajā ēterī. nav laikam novērtējuši internētu.
Publicēts: 06.07.08 03:14 labots
 citēt
fotosala.lv

visskaistākās bildes, kādas ir nācies redzēt tepat LV !!! ...kā arī protams Andreja bildes !!!
Publicēts: 06.07.08 11:39
 citēt
Jaa , lasu un zviedzu:):) Es gan kazas nebildeju , neskatoties uz to man vinjas regulari piedava. Viss jau nekas bet velak sad tad nakas ari redzet rezultau ko NE manejie sacepusji njuuu tadi ka Fotosala vai Andrez nju vel dazji ir LOTI LIELS RETUMS parsvara ir "Aizgaju ieraudzinu noknipseju" varianti :):) Viena lauvass tiesa ir pat vel "Izcilaki" par sjito www.photostyle.times.lv... :):) Bet ja pilnig nopietni tad LV bildet kazas ir neereali gruti , esmu padaudz bildejis ari Eiropaa nju tur tu zini 100% visju uz prieksju viss rituals gadiem nuslipets visa ceremonija gredzeni sveiksjanas utt ir perfekti iestudetas un jaunajam parim iemacitas. Ko musejie macitaji vai Zaxsa klerki vai vedejo nokooljiss VIENS DIEVS VIEN ZIN:):)
Publicēts: 06.07.08 12:20
 citēt
RJB: ... par juristiem gan nepiekritīšu, parādi kaut vienu keisu.
jā, vārna vārnai acī neknābj /izņemot politiķus/, es par tiem pašiem politiķiem, kuri izsitušies politikā.
Publicēts: 06.07.08 19:21
 citēt
Esmu pārāk maz reižu precējies, lai varētu sastādīt savu kāzu fotogrāfu topu :)
Publicēts: 07.07.08 04:20 labots
 citēt
Antuuns:Esmu pārāk maz reižu precējies, lai varētu sastādīt savu kāzu fotogrāfu topu :)
man tāda pat nelaime, + pēdējajā reizē fotografēšana izpalika.

piemetu uz kalkulatora - lai visiem kāzu fotogrāfiem būtu tik daudz to pasūtījumu, kā šie lielās, LV pilsoņiem, nepilsoņiem un pastāvīgajiem iedzīvotajiem jāprecas 2 X gadā.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):