forum.gif
Makro plēšas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Makro plēšas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.05.08 17:25
 citēt
Kāds, lūdzu, var izskaidrot ko dod makro plēšas?
Publicēts: 26.05.08 17:47 labots
 citēt
to pašu ko makro gredzeni tikai tev ir lielākas iespējas atbildīt objektīvu no foķika nost tik cik gribi nevis stiķēt kopā gredzenus.

Ja tev 50mm objekīvs tu vari dabūt supērīgākos makro no viņa arā. Pasties manējās pēdējas bildes ar bitēm tādus var mierīgi tikai tiesa ar plēšām dzīviem rāpuļiem būs grūti tikt klāt + asumu dabūtu būs vēl grūtāk, jo būs jafokusējās nevis ar objektīvu, bet ar visu fotoaprerātu. nu ķipa tā
Publicēts: 26.05.08 18:08
 citēt
Izklausās daudzsološi. Ir doma iegādāties latgalītē plēšas, tāpēc gribēju zināt, vai viņām var būt kādi pamanāmi defekti, kurus var viegli ieraudzīt? lai neigrābtos.
Publicēts: 26.05.08 18:13
 citēt
noteikti, lai nav plēstas. Un attiecīgai bajonetei :)
Publicēts: 26.05.08 18:15
 citēt
tieši to arī gribēju teikt. Tikai pasties vai vēl viņa labi staigā. Respketīvi vari no viena gala līdz otram aizbīdīt un nekur nav nekādi caurumi.

Vai ta latgalīte ir kādas plēšanas priekš mūsdienu bajontes? M42 jā, bet kautkam citam?
Publicēts: 26.05.08 18:21 labots
 citēt
Re, manam aparātam defaultā asums regulējas ar plēšu :)

Objetkīva lēcas atseviški nerotē un tādējādi ar laiku nepieput :)
Publicēts: 26.05.08 18:24
 citēt
Tu vienkārši esi kruts. Mums mirstīgajiem tāda lietas neviens nedod :(
Publicēts: 26.05.08 18:27
 citēt
ox3r:tieši to arī gribēju teikt. Tikai pasties vai vēl viņa labi staigā. Respketīvi vari no viena gala līdz otram aizbīdīt un nekur nav nekādi caurumi.

Vai ta latgalīte ir kādas plēšanas priekš mūsdienu bajontes? M42 jā, bet kautkam citam?

Domāju, ka nē, bet man ir pāreja no m42 uz Canonu.
Publicēts: 26.05.08 18:30
 citēt
ox3r:Tu vienkārši esi kruts. Mums mirstīgajiem tāda lietas neviens nedod :(

Jūsu aparāti ir vidēji 3x dārgāki :D
Šis ir parasta ziepīša cenā... tā kā nevajag ja, nevis neviens nedod, bet neviens negrib :D
Publicēts: 26.05.08 18:42
 citēt
Nu jā šādām plēšām tad arī panem kautkādu helios un aidā nevajaga nekādu krutu stiklu nemaz. Tikuntā jēga no viņa nebūs. Un vajaga fixu.

Briedi: Tu jau gribi, lai mēs Tevi ceļam saulītē tāpēc liedzies, ka tev krutāks nekā mums :)
Publicēts: 26.05.08 18:50
 citēt
Man ir Jupiter 50mm 2.8, tā kā domāju, ka būs labi. :)
Publicēts: 26.05.08 18:53
 citēt
ox3r:Nu jā šādām plēšām tad arī panem kautkādu helios un aidā nevajaga nekādu krutu stiklu nemaz. Tikuntā jēga no viņa nebūs. Un vajaga fixu.

Briedi: Tu jau gribi, lai mēs Tevi ceļam saulītē tāpēc liedzies, ka tev krutāks nekā mums :)

Bet man ir krutāks :D Es vnk tagad lielos un zīmējos :p

Riekstu skaldīšanas sacensībās es noteikti uzvarētu ;)

Publicēts: 26.05.08 23:01
 citēt
A kur tu Briedis sitādu verķi sadabuji? Es ar gribu būt kruts... Ar MTO-500 man vien nepietiek... :face-grin:
Publicēts: 27.05.08 00:00 labots
 citēt
shauttra:A kur tu Briedis sitādu verķi sadabuji? Es ar gribu būt kruts... Ar MTO-500 man vien nepietiek... :face-grin:

Tu jau kruts esi taapat defaultaa ar bildeem :) Tehnika tavā gadījienā nav galvenais
Publicēts: 27.05.08 00:02
 citēt
Es gribu but ūber kruts!! :face-grin: nju atzīsties!!
Publicēts: 27.05.08 00:09 labots
 citēt
shauttra:Es gribu but ūber kruts!! :face-grin: nju atzīsties!!

Sadarbība ar VB :) .. bet principā ebayā arī var noķer tādu ~ 150 - 400 ls
Publicēts: 27.05.08 00:12
 citēt
Ahāā, nju skaidris... baig gribas šitādu.. :face-smile:
Publicēts: 27.05.08 00:13
 citēt
Man atkal tagad šausmīgi gibētos 50nieku ..bet tuvākā pus gada laikā toč nespīd :( un pagrūti nomedīt...
Publicēts: 27.05.08 00:16
 citēt
Vai 500nieku?
Publicēts: 27.05.08 00:24
 citēt
shauttra:Vai 500nieku?

Nee nee, uz maamijas platleņķīti... esmu sapratis ka platais gals ir manējais ;) Principā pietiek ar 50 un 20mm stikliem uz 35mm ;)
Publicēts: 27.05.08 00:34
 citēt
ahāā, es labprāt arī ar pamatnieku sākuma pastaigātu.. vispār baigā kāre plato B&W manuāli iemeginat :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):