forum.gif
EOS 30D lietotājiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / EOS 30D lietotājiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.05.08 11:09
 citēt
Nopērkot aparātu, tajā bija programma 1.0.5. un problēmas ar asumu fotogrāfējot kustīgus objektus ( aptuveni 2/3 neasi kadri). Uzinstalējot versiju 1.0.6. šī problēma ir pazudusi, lai gan anotācijā tāds pluss nav minēts. Vai ieroču biedriem ir līdzīgi novērojumi?
Publicēts: 28.05.08 14:34
 citēt
Es turos pie principa - ja daudzmaz labi iet, tad nevajag čakarēt. Tas ko tu raksti, izklausās pārāk labi, lai būtu patiesi :D
Publicēts: 28.05.08 17:32
 citēt
nez nez, it kā nav novērots..varbūt ir arī vērts pāriet uz 1.0.6 .hmm...
Publicēts: 28.05.08 17:54
 citēt
Man viens labs paziņa bieži atkārto, un es viņam sāku ticēt: "Samij boļšoj vrag horošo - eto lučše )
Publicēts: 29.05.08 00:48
 citēt
Fons:Nopērkot aparātu, tajā bija programma 1.0.5. un problēmas ar asumu fotogrāfējot kustīgus objektus ( aptuveni 2/3 neasi kadri). Uzinstalējot versiju 1.0.6. šī problēma ir pazudusi, lai gan anotācijā tāds pluss nav minēts. Vai ieroču biedriem ir līdzīgi novērojumi?

tā tam bija jābūt... šīs iešuves ( prošivivki) tam ir domātas, lai pievienotos jaunos objektīvus atpazītu, vel šoto, par ko skaļi reklamē, un novērstu kādas sērijas kļūdas, par ko klusē. Ja ir jauna iešuve, tā ir jāieinstalē.
Publicēts: 29.05.08 00:52
 citēt
smukāk un pareizāk tomēr ir ielāps
Publicēts: 29.05.08 09:59
 citēt
Man ar HP kādreiz bija tāda problēma - ļoti daudz neasu kadru. Uzliku jaunāku versiju, nesao kadru skaits būtiski samazinājās. Bet ja nemaldos, tad arī tur par šādu efektu nekas nebija rakstīts.
Japaskatās, kāda versija manējam. It kā par neasiem kadriem nesūdzos, bet nekad jau nav tik labi, ka nevarētu būt vēl labāk! :))
Publicēts: 29.05.08 10:53
 citēt
Pilnigi piekriitu, man ar taada problema bija...
Publicēts: 29.05.08 12:25
 citēt
nu ja čaļi tā sakat, tad šodien izmēģināšu vakarā. plenērā paspēlēšos un tad jau redzēs kādi būs rezultāti.

es gan labāk saku firmvāri nekā kkādu ielāpu vai kko tādu.
Publicēts: 09.06.08 11:02
 citēt
Nu jau trīs nedēļas lietoju savu 30D ar jauno programmu un visi kadri ir asi izņemot gadījumus kad ātrajā fotogrāfēšanas režīmā (5 kadri sekundē) sāku grozīt zūmu (objektīvs Canon 70-300 DO). Gribētos zināt kā veicas kolēģiem
Publicēts: 16.06.08 23:13
 citēt
Man stāv versija 1.0.5, bija problēmas kad nopirku šāva garām ,uztaisīju vertifikāciju visiem saviem objektīviem kopā ar kameru (pastāv tāda iespēja līdz 10 stkliem piedzīt kopā ar kameru, dati saglabājs attiecībā konkrētais stikls + konkrētā kamera), kopš tā brīža tehnisku problēmu dēļ nevaru norakstīt nevienu brāķi, visa vaina jāuzņems pašam, savā ziņā tas protams ir slikti :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):