man platleņķis liekas vispiemērotākais reportāžām (dzimdiņdiena, vnk dzerstiņš) telpās, kas ir mazākas par ķīpsalas halli. un ar statīvu jau apkārt tur nevazāsies
full_clip:man platleņķis liekas vispiemērotākais reportāžām (dzimdiņdiena, vnk dzerstiņš) telpās, kas ir mazākas par ķīpsalas halli. un ar statīvu jau apkārt tur nevazāsies
ja tas ir platleņķis 20-35mm, tad o.k., bet 10-20mm - reportāžām... nu nezinu gan. patīk bildēs garas (iztieptas) cilvēku sejas?
aigarsa:jocīgākais, ka es viņu pa 240 ls varu dabūt jaunu ko kaut kad bišk pavēlāk arī darīšu
ja es ari varu dabut pa 250 Ls jaunu 70-200 F4L prieks sevis... un ko talak??? Tad visi ir ... kas LV tirgo tadus stiklus pa 250+ Ls??? Jo var tacu dabut jaunu pa 250 Ls...
full_clip:man platleņķis liekas vispiemērotākais reportāžām (dzimdiņdiena, vnk dzerstiņš) telpās, kas ir mazākas par ķīpsalas halli. un ar statīvu jau apkārt tur nevazāsies
ja tas ir platleņķis 20-35mm, tad o.k., bet 10-20mm - reportāžām... nu nezinu gan. patīk bildēs garas (iztieptas) cilvēku sejas?
A kas vainas ar platleņķi portretus pabildēt? Kkas interesants sanāk.... paskaties kā Lunis ar 10mm portretus taisa - man jau dikti pie sirds tāda tipa bildes iet..