Tas ir tas pats Sigma 70-200mm f/2.8 II APO DG HSM Macro Nikon vai arī iepriekšējais? Starp citu, arī šis te, tagad jau hongkongā jauns iet par 390 (latos), cenas turpina kristies...
Un tie + 75,-Ls ir par konvertieri? A ja viņu nevajag?
ja viņu nevajaga tad var neņemt ne obligāti jāpērk kā komplekts.
Par cenu var runāt, bet tad arī vajaga pamatojumu kāpēc man pārdot lētāk Parādi man normālu pārdevēju, kas sūta uz LV parēķināšu cik tas sanāk un došu lētāk. + manējo ir iespējams pirms pirkšanas pamēģināt.
es arī esmu pircis vairākus un itkā nav problēmas bijušas. Tagad vienā ziņā ir abi, ka ir tādi veikali kā laptop un citi, kas paši pērk tādā veidā, bet dod arī garantiju un viņiem tomēr reputācija ir svārīga un negrib taisīt mēslus.
Tas ļoti priecē. Pats kuru katru dienu dabūšu šādā veidā stiklu.
Es domāju un esmu dzirdējis arī no citiem, ka par savu cenu tas ir ļoti labs stikls. Pats arī kādu gadu esmu lietojis nedaudz mazāk, patiesībā un neko sliktu nevaru teikt, ja uz 2.8 nav ideāls asums tad uz 3.5 jau ir super. Daudz esmu bildējis arī uz 2.8 pat ar iso 1600 un neredzu nekādu vainu pat A4 izdrukas perfektas. Visi review arī vairāk vai mazāk slavē un dod 4 acis no 5. Tiesa tevis minētais stikls ir tomēr vismaz 2x dārgāks un tās nedaudz visu maina.