forum.gif
Wirelles flash trigger...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Wirelles flash trigger...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.05.08 01:10
 citēt
Kaadu wirelles flash triggeri juus ieteiktu pirkt..? esmu sho to samekleejis ieksh ebay...bet neesmu paarliecinaats... vai buus kvalitatiivs... :).. Vajag prieksh speedlite 430EX
Publicēts: 28.05.08 01:12
 citēt
palasi forumu - tādas tēmas ir bujušas un ļoti labas
un tas viss vēl pa visam nesen
Publicēts: 28.05.08 01:58
 citēt
Neko lētu un kvalitatīvu tu nedabūsi, bet iesākumam var noderēt tīri saprašanai vai tev vajag ko dārgāku vai nē...
Publicēts: 28.05.08 02:25
 citēt
a kadas atsauksmes par tiem optiskajiem, kas iedarbojas no pirma zibshnja prieksh TTL?
Publicēts: 28.05.08 11:07 labots
 citēt
joumens:Kaadu wirelles flash triggeri juus ieteiktu pirkt..? esmu sho to samekleejis ieksh ebay...bet neesmu paarliecinaats... vai buus kvalitatiivs... :).. Vajag prieksh speedlite 430EX

Ieteiktu tikai tos, kuram uztverejam tavu 430-o var pievienot caur hotshoe, jo daudziem komplektiem savienojums paredzets tikai caur sinhrokontaktu (kas kanon armijai ir tikai 580 II)

versatile:a kadas atsauksmes par tiem optiskajiem, kas iedarbojas no pirma zibshnja prieksh TTL?

Optiski un prieksh TTL.....nesavienojamas lietas :face-monkey:
ttl iet pa vadu vai pa infrasarkano un citu variantu nav
Publicēts: 28.05.08 11:30
 citēt
Publicēts: 28.05.08 11:47
 citēt
ugisio2:
versatile:a kadas atsauksmes par tiem optiskajiem, kas iedarbojas no pirma zibshnja prieksh TTL?

Optiski un prieksh TTL.....nesavienojamas lietas :face-monkey:
ttl iet pa vadu vai pa infrasarkano un citu variantu nav

zinu,v ads man ir, bet gribas vel vienu - 2as zibenes piemaukt. TTL nav vajadzigs, jo zibenes saucas FIL.
Publicēts: 29.05.08 13:12
 citēt
Kada problema nem Canon firmas trigeri tad ari TTL strada , reku aparaksti
photonotes.org...:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):