klau, Māri, apgaismo - ja man ir 6x4.5 bet nav meikapa - es netieku pielaista pie pusizceptās vistas? a man ir arī 6x6, tad cik sapratu, var jemt tikai bildes - atkal nekā?!
tad jau sanāk, ka tas būs tāds čaļu Brokeback mountain "platā gala" rauts?
Hmmmm nepraktizeeju filmu bet par cik laukos dziivoju pie Inesha ezera blakus Imkam Un Putinju Paulam, varbuut driikstu pieskriet un apmekleet juusu tusinju kautvai lai pacholeetu uz tehniku... apmainjaa varu piedaavaat svaigu lauku pienu un tamliidziigus labumus...
Tu to saki tā, itkā es nebūtu laukos dzīvojis Nemaz i nav tā ka visi savēji. Visādi vazājas apkārt, zog, +čigāni.
Es i vienreiz braucu ar traktoru no lauka pa ceļu - skatos, kkāda mašīna blakus kaimiņu mājām stāv. Pabraucu garām, piestāju - skatos kādi 4i purni sēž iekšā. Prasu ko jums te vajag? Šie - dāvanas atvedām. Es saku Jaa jaa, un redzu kā no kaimiņu pagalma puses vecene ar 3 parpalu maisiem tinās ārā. Un kaimiņiene nopakaļus - Tfu šitie čigāni!
Man vecmammu arī šitā apčakarēja, i nemaz neattapās kā 20ls prom. Labi ka vēl telefonu nenocēla vai vēl ko vērtīgāku. Turpat viss jau istabās stāv.
minerva:klau, Māri, apgaismo - ja man ir 6x4.5 bet nav meikapa - es netieku pielaista pie pusizceptās vistas? a man ir arī 6x6, tad cik sapratu, var jemt tikai bildes - atkal nekā?!
tad jau sanāk, ka tas būs tāds čaļu Brokeback mountain "platā gala" rauts?
nē tiem puikām kam 6x4,5 jānāk ar meikapu
Teu nekā nevajag - būsi vienības ekvivalents - nu ķipa kā absolūtais kilograms u.t.t.
Pamēģini reizu aizbraukt uz kādu sestdienas diseni pagasta kultūras centrā - tā trausies ka nemetās! Atbrauks puikas ar Huļigankām un ierādīs kur Tava vieta, joki mazi, tur cilvēki, zinies, mātītes un teritoriju sargā.
slikta jums pieredze ar lauciniekiem. neviens neliek braukt kaut kāda vietējā miesta zaļummballes (lasi disenes) laikā protams, ja brauc barā, tad ir bišku sūdīgāk.
Carlsberg:Es tā kā arī varētu. Laikam der man Jūlija beigas. Tieši iekļaujos platājā galā ar savu Rolleiflexu, filma arī stāv ledusskapī, bet tā arī neesmu izvilcis bildēt. būs vien jāpieceļas kādu rītu agri un jāķer gaisma un vēl pentaxu paķeršu līdz.
tas rolleis 2.8 vai 3.5? gribētos redzēt. pienu droši, mani nerauj i luni arī
ohhh ritīgs smagais Rolleiflex vai tas bērnu Rolleicord un kāveltur vinjus?
Rollei divacis tacu pat pirmskara ir uuberkruts jatik nav glabaats pagrabaa un leecas nopuvushas
vacajiem divachiem sleedzis biezhi beigts - manam ar neiet 1/15, 1/8, 1/4, 1/2 - a nafig tie vajadzīgi - no rokas lieto 1/30 un ātrākus a no statīva sekundi var ar trosi pats uzsist par 2, 4 utt. nerunājot
tādas kameras slēdza dēļ nost neliek
kungu kas šoto filtrē no veciem Rollejiem sauc Eduards Tukišs - lai nomaina manam nomelnējušo spoguli tad iedošu šā nummuru
alvils:man nekas nav pret laukiem. pret hroniskiem nihilistiem gan.
Nihilists - vācu Nihilist < latīņu nihil ‘nekas’. - Cilvēks, kas noraida vispārpieņemtās tikumiskās normas, principus, vērtības, kā arī apšauba eksistences jēgu.
jā jā jā, es to zināju, es to jutu, ka dzīvei jēgas nau!
alvils:man nekas nav pret laukiem. pret hroniskiem nihilistiem gan.
Nihilists - vācu Nihilist < latīņu nihil ‘nekas’. - Cilvēks, kas noraida vispārpieņemtās tikumiskās normas, principus, vērtības, kā arī apšauba eksistences jēgu.
jā jā jā, es to zināju, es to jutu, ka dzīvei jēgas nau!
citiem vārdiem sakot - tas, kam nekas un nekad nav labi.