es tiko nopirku 6x6! :P esmu oficiaals lomografs ar lubitel 166 Lomo! sobriid top pirmaa filma takaa ka pilnigs iesacejs butu ar mieru pievienoties maybe...
oho billy! nu, kruta. labprāt pievienotos šādai kompānijai, tikai nav man platfilminieka - tikai 35 mm parastais. bet varbūt arī varētu dabūt uz to laiku..
aigarsa:oho billy! nu, kruta. labprāt pievienotos šādai kompānijai, tikai nav man platfilminieka - tikai 35 mm parastais. bet varbūt arī varētu dabūt uz to laiku..
lomo jau metajas latgalite uz katra stura pa 15Ls, bet es vnk ieraudziju ka viens ir nu perfekta kartibaa un gandriz ka jauns taka nevareju nenociesties nenopirkt!
es ar tā kā sapucētos... Savaņģojiet Māri! Varētu pierunāt 6x6 slaidu projekciju pastīties uz sienas... briedis varētu saņemties paraugdemonstrējumiem- fimas attīstīšana kaujas lauka apstākļos Bundulis iedošu....
Luni vajag ar visu lihofu! Tas ģeldēs grupas fotogrāfijai. Tad to AK34 tālmēru ar gribu beidzot apgrāsptīt. Un vajag paņemt līdzi darbus, var būt kādam ir fotokopijas, gan melnas, baltas un krāsainas....
lai vairāk neļurinātos un cilvēki varētu plānot savus laikus, man ir ierosinājums konkrēti nospraust datumu, tātad pēdēja jūlija nedēļa - 26.-27 datums. Tāpat arī n_g pirmajā postā bik noformulēt pasākuma formātu, mērķi un ieskicēt programmu lai sasars ar savu lomo un tie kas ar 35 mm saprot kas notiek.
ļoti labi! jūlija beigās būtu pa pirmo! nekas, ka ir 35 mm, gan jau dabūšu arī kādu platfilmu. versatile, moš vēl kādu pinholi sataisi un paķer? bet būs labs, tas jau saprotams.
a vispār reku minerva mok noder sievietes ekvivalenta noteikšanai "120 standarta sistēmā" = 6x4,5cm
tātad kungi kas ierodas ar (vienu) 6x9 kameru ņem nepilnu vienu meiteni līdz, 9x12 ieradas ar divām trim, 6x7 uz trijiem, četrim vienu, 6x6 drīkst ņemt līdz tikai attēlus, 6x4,5 netiek akreditēti bez meikapa...
būtībā foršāk šķiet šo sistēmu pielietot apgriezti proporcionāli
vai 26.-27. neiekrīt intoksikatīvajos Kristīnēs, Annās un Jēkabos?... man tas var traucēt... bet nu manīs - tas viss vēl tālu
Tad jau ja paņemtu 4x5 kameru, tad var pilnu džipu ar sievietēm vest?
Maris:kāpēc ta nevēlies? stulbie kompleksi
a vispār reku minerva mok noder sievietes ekvivalenta noteikšanai "120 standarta sistēmā" = 6x4,5cm
tātad kungi kas ierodas ar (vienu) 6x9 kameru ņem nepilnu vienu meiteni līdz, 9x12 ieradas ar divām trim, 6x7 uz trijiem, četrim vienu, 6x6 drīkst ņemt līdz tikai attēlus, 6x4,5 netiek akreditēti bez meikapa...
būtībā foršāk šķiet šo sistēmu pielietot apgriezti proporcionāli
vai 26.-27. neiekrīt intoksikatīvajos Kristīnēs, Annās un Jēkabos?... man tas var traucēt... bet nu manīs - tas viss vēl tālu