nu tad aktīvi jāsāk pīārot tā Māra ieviestā pēcetalona(etanola) meiteņu līdzi ņemšanas metodika, jo šobrīdi izskatās, ka tikai vieni vien mužiki būs un es galīgi netaisos nekur nekādā rakā nevienam tēlot kaut kādu modeli saistībā ar autogēniem vai svarkām.
ja būtu pieejams traktoooors, kūtsvamzis un eļļaina roratslēga - tad gan. Varu traktooreet, man pat tiesības ir. ir pieredze lokālā Mazpisānu traktorralijā ar T-25.
Haiduks, tev cepums, tieshi shadu komentu gaidiju jau nobijos, ka neviens neiepostees, 3,5h tak pagaja jau... vienkarshi pa labu cenu ebayaa novineeju izsoli, padalijos priekaa a iemesli pirkumam lai paliek mana zinja
starp citu. ko tikai cilveki nedara lai uz plikiem pupiem paluuretu /to es taa, ne uz vienu konkreti, bet ja kads apvainojas, tad pats vainigs /
paldies pieziime varbut ari pareiza, bet, domaju, ka vairums no tiem, uz ko ta attiektos diez vai bus tikushi lidz shi topika 3ajai lapai, ta ka tads offtopiks zinama mera vien sanak.
Publicēts: 05.06.08 08:17 citēt Bez saspringšanas par laikiem. Jūlija sākumā nu jau te apzinātie vēlreiz precizēs, kas un kā. Šoreiz nav nekas jārezervē. Savācas un brauc.
versatile:Publicēts: 05.06.08 08:17 citēt Bez saspringšanas par laikiem. Jūlija sākumā nu jau te apzinātie vēlreiz precizēs, kas un kā. Šoreiz nav nekas jārezervē. Savācas un brauc.
Tusiņš analogās foto tehnikas piekritējiem un praktizētājiem (ar uzsvaru uz vidējā formāta tehnikas specifiku, darbiem, demonstrējumiem, diskusijām) teju blakus Ineša ezeram (un vienām ImKas mājām arī) jūlija beigās, 26. - 27. datumā.
n_g:
ox3r:Principā apstiprinu
Es tikko izskatīju Tavu galeriju. Come on. Vedīsi izdrukas?
N.B. Digitālo kameru feiskontrols. Pie ieejas zonā atņem un par iegūto naudu iepērk zaļo piebaldznieku.
eu, a zem brunčiem arī feiskontrolēs? es bij domājusi tā savu digitālo draudziņu ienest, kas ta cits gaismu blondīnei mērīs, vai pēc f16 likuma bus jāmauc?
liec par feiskontrolistu briedi,to vismaz ar Bauskas alu var piekukuļot.
ox3r, es ari nesmekjeju. lai cik stulbi neizklausitos, udenspipe man ir pienjemama, kamer cigaretes tikai pa lielformaata bezfilmu. tad jau uz vietas varesi paprovet
shodien caljus skaitishot. mani var neskaitit - kamera ir, bet bushu vai nu kurzemes bičpārtijā, vai arī nekurzemes kapusvētkos, c'est la vie btw. negativus AB bija labs, bet mataalsiti pirms 2h nodeva labako konci ever seen! pofig par lietu, urlaam, utt.