forum.gif
Platais gals
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Platais gals
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.07.08 12:47
 citēt
Veeljoprojaam esmu par .... tikai tagad jau dodos uz laukiem taapeec par jaunumiem nezinaashu... :) ja kas atsuutiet e-pastu uz komunisma.reegs@gmail.com par laiku un preciizu vietu kur piegaadaat pienu... ;) nav man vispaar filmu kameras, bet kaa jau teicu - ljoti labpraat satiktu cilveekus un paklausiitos un paskatiitos kautko par to tehniku jo principaa uzskatu ka iistaa fotograafija tiek taisiita uz filminjas un kad izaugshu liidz filminjas liimenim - noteikti tai pieveersiishos...
Publicēts: 22.07.08 16:13
 citēt
es pagaidām esmu uz jautājuma zīmes :(
Publicēts: 22.07.08 17:19
 citēt
Mhm, man ar pagaidām izskatās, ka nebūšu.
Publicēts: 22.07.08 18:52
 citēt
vismaz esmu filmas iepircis gatavojoties šim pasākumam,diemžēl...:face-crying:
Nu neiet šogad kaut kā,šķiet uz fotoblog tusiņu arī netieku:face-crying:
Publicēts: 22.07.08 20:38
 citēt
mīkstie :)))
Publicēts: 22.07.08 22:52
 citēt
Tad būs vai nebūs tas pasākums? Es tā kā labpāt aizbrauktu.
Publicēts: 23.07.08 09:44
 citēt
jaabrauc buus divataa :)

tajau vietu ar var korigjeet
Publicēts: 23.07.08 11:21
 citēt
Maris:jaabrauc buus divataa :)

tajau vietu ar var korigjeet

Tā izskatās :D Es tā kā esmu braucējs, bet nu jāzin kur. Ja atkrīt, tad braukšu ar draudzeni bildēt zirgu lekšanu.
Publicēts: 23.07.08 19:22 labots
 citēt
saiteuznabu ir tas pac NG? :face-glasses: tad tomeert kaut kas briest?!

varu/gribu/tieku ar I. vieniigi stulbi, ka izbraukt no galvaspilseetas varu tik peec 18 un no rita 13 jabut apakalj :face-crying:

shodien jau sapakoju jauniepirkto Bronicu atpakaljsuutiishanai (braakjis), lab ka veel neaizsutiiju :face-grin:
Publicēts: 23.07.08 20:00
 citēt
es gribu, bet netieku:( Tāpēc diemžēl nebūšu

Jauku jums filmu tišanu :)
Publicēts: 23.07.08 20:00
 citēt
3gab. ....

3 ir maz

par to labäk ir ar draudzeni tāpat uz vietas nemaz līdz zirgiem neaizbraucot

11 nav nevainas
Publicēts: 23.07.08 20:05
 citēt
ja nekas neizdosies šoreiz gribētu rosināt mēģināt rīkot citā datumā.
Publicēts: 23.07.08 21:21
 citēt
saiteuznabu:Trijatā tik logus sist iet. 11 jau var futeni uzlaist. Marim taisnība.
Bik jāpadomā. Jo, ja mazāk ļaužu, tad vienam ilgāk jārunā, bet, ja runās daudz, kas tad alu dzers? Jūs ko?!

A kamdēļ tik 11 cilvji- jūsu sarakstā takš divu galveno aktīvistu trūkst- "nabassaite" un ng- tātad 13, bet tas neder- vella ducis takš !?!!??...:)))
Publicēts: 24.07.08 00:11
 citēt
nopucē nu Frīdi usb fļešku un saplūsti ar masu nevis iedziļinies rēķinos - tagad bildējamais rēķina bildētāja vietā :face-grin:
Publicēts: 24.07.08 00:17
 citēt
Un kur es? Tachu teicu ka buushu.... :)
Publicēts: 24.07.08 00:17
 citēt
ja vien njemsiet barinjaa... :)
Publicēts: 24.07.08 09:33
 citēt
Maris:nopucē nu Frīdi usb fļešku un saplūsti ar masu nevis iedziļinies rēķinos - tagad bildējamais rēķina bildētāja vietā :face-grin:

Māri, visu cieņu platajiem večiem un filmai vispār, bet te jau man bij doma bišku paķert uz zoba topika autoru par tieksmi uz personības "klonēšanos"...
Publicēts: 24.07.08 09:37
 citēt
man patīk, kā saiteuznabu visus sauc par spameriem, bet pats neizlaiž praktiski nevienu topiku nepiedir*tu ar saviem murgojumiem! :D
Publicēts: 24.07.08 09:38
 citēt
saiteuznabu:
Friidis
Māri, visu cieņu platajiem večiem un filmai vispār, bet te jau man bij doma bišku paķert uz zoba topika autoru par tieksmi uz personības "klonēšanos"...

Ak tad vēl ir ilkņi, uz kā paķert. Bet nu spameris jau no Tevis nepārspējams. Laikam būs kāda labāka spamera skola apgūta.

Normund nekā ļauna un personīga, bet nu nevarēja takš palaist garām neievērotu tādu unikālu topiku, kuru sāk persona ar vienu niku, turpina ar otru, bet sarakstā iekļauj trešo (es-es)...:)))
Publicēts: 24.07.08 09:49
 citēt
nu skaties pac - man jau shis laiks arii patika... :)
Publicēts: 24.07.08 13:16
 citēt
pag, pag moš vēl sanāk ko?

reku pie trijiem pieliekas Rēgs un Kārlis + meitenes jāpaņem

es gan nedomāju, ka varu lekciju lasīt (tos tankus kurbulēju tāpat kā citi - epizodiski) - janu vienīgi 6x6 slaidus parādīt - bildēt tā uz pasūtījuma ar stulbi - vairāk biju domājis to festu kā parastu dropi - nu varbūt ar atrakcijām - piemēram bildēt sabraukušo portretus/performances a zipenēm pa taisno uz 9x12cm papīra

primārais man šķiet laba kompānija

ir tādi tipi: j.u., KasparsF, AirArt, VB, Lunis ar kuriem līksmu zirgošanos var garantēt 100% - varbūt tiešām sarakstam stabiņā atrakcijas ko kurš varam piedāvāt un mēģinam uz vēlāku datumu vilināt (piemeram ar PM) pārbaudītus tipus?

nuja - no savas puses :

varu rādīt lielos slaidus (tiesa ne "mākslinieciski augstvērtīgus")
varu uzlādēt kasetes ar papīru un iekraut zipenes bagažniekā - vajadzēs tik tumšu telpu ar kontaktu sarkanajai lampiņai - tīstīšana 5min.
Publicēts: 24.07.08 14:47
 citēt
saiteuznabu:Pārceļam.

Yes!
saiteuznabu:Vieta nekur neaizbēgs,

woohoo!
saiteuznabu:(s)pirts arī.

yiiiiiiii-haaaaaaa!

:$
Publicēts: 24.07.08 18:10
 citēt
nevareeshu no 5-10.-tam augustam
Publicēts: 25.07.08 00:47
 citēt
Davai ta, es ar par - no desmitā, līdz pēdējam augusta datumam - esmu :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt