Man jau ir otrais Sony fotoaparāts, kas sabojājies. Pirmais bija DSC-P92, kuram matrica nobeidzās (tā vismaz darbnīcā teica). Tagad izskatās, ka arī ar Sony H2 tas pats noticis. Un fotoaparāts tikai 1.5 gadu. Garantija uz gadu. Vai tiešām viņus tā taisa, lai tikai to garantijas gadu izturētu? Kāda citiem pieredze ar Sony aparātiem? Jeb man vienkārši tāda karma?
Nju bet ja tev jau 2 gan SONY no beigusjies tad KADI SECINAJUMI? Mums te ir viens SONY fans varda Hameleons vins tev pateiks ka SONY tas ir labakais pasaulee jo ta uz REKLAMAM RAKSTA!
Garantija uz 1 gadu - nu un? Defektu tu vari pieteikt 2 gadu laikā, kopš iegādājies aparātu. Tā ka nes tikai uz garantijas remontu un prasi lai labo. Tās ir tavas likumā noteiktās tiesības.
visam ko tu LV iegādājies ir jābūt 2 gadu garantijai!Arī pat apaviem.un 14 dienu laikā pēc preces iegādes var to nest uz veikalu atpakaļ un apmainīt pret naudu neko nepaskaidrojot.kkas tāds ari bija
Garantija ir tik cik dod ražotājs, viņam ir tiesības kaut vispār nedot garantiju. Likums patērētājiem garantē tiesības pieteikt pretenziju par nekvalitatīvu preci/pakalpojumu noteiktā laikā pēc preces iegādes/pakalpojuma saņemšanas. Un šis termiņš ir 2 gadi. Sīkāk skatīt šeit: www.ptac.gov.lv...
Un šīs tiesības patērētājam ir neatkarīgi no tā cik ilgu un vai vispār garantiju ir devis ražotājs.
kaa es apejos ar sony W100 - muuzham kaut kur somas dibenaa meetaajas, bez jel kaada apvalka ij taa ..... ir ok - tik cik akumulatora vaacijnsh taads pavaljiigaaks palicies
2 gadi garantija Tev ir, nevis kaut kāda tur rūpnīcas garantija, garantēju ! Ja pārdevējs tirgo LV, tad arī uzņemas šo 2 gadi garantiju. Ar rūpnīcu Tev nav nekāda sakara.
Man ir Sony DSC-F717. Kādā 4. gadā viņam nolūza vads, kurš piestiprināts pie matricas. Izrādās Sony to atzinis par konstrukcijas brāķi un labo bez maksas. Salaboja pa 15 min un par baltu velti, kaut pirkts bija ASV ar 1 gadu turienes garantiju. Tā kā vienīgais ko varu sliktu teikt par Sony ir tas, ka viņam ļoti biežas bildes sanāk ar nedaudz zilganu toni.