forum.gif
Problēma ar 30D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Problēma ar 30D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.05.08 15:38
 citēt
Sveiki biedri fotogrāfi - man būtu lūgums!
Canon 30D neizrāda nekādu dzīvotspēju, nezinu vai aķītis beidzies vai pats aparāts grib remontu.
Pirms skriet uz Maskavas ielu vai kāds varētu izpalīdzēt ar aķīti testa veikšanai ielikt manā kamerā un manu aķiti ielikt kadā citā kamerā...
ja kāds varētu tad 26442363
jau iepriekš paldies!
Publicēts: 29.05.08 15:51
 citēt
nopērc otro āķi... 10Ls tikai.. turklāt pat amatieriem ir jābūt vismaz 2 bačas papildus :)
Publicēts: 29.05.08 16:03 labots
 citēt
Nopirku vienu kreiso aki labu laiku atpakal... un vins negaja! Par cik baca tur pietiekosi ilgi (man) tad nepirku 2-u

man jau vajag tikai izmeginat, lai zinu - akis vai kamera...
Publicēts: 29.05.08 16:36
 citēt
Pieliec lampiņu ... :)
Publicēts: 29.05.08 16:49
 citēt
lampinas man nav.. bet pa meli nebliez... ta samera vaji, un vinam laikam 7V, ta ka butu jajut...
Publicēts: 29.05.08 17:04
 citēt
jābūt dzirksteles... ar šķērēm... (šķēres ta tev vismaz ir !?)
Publicēts: 29.05.08 17:41
 citēt
Jā padomdevēju netrūkst, sevišķi ar šķērēm :), pēc tāda ekperimenta, ja aķī ir iekšējais drošinātājs, (mobilo Li-Io aķiem kādreiz bija, par foto nezinu), tad būs droši - aķis metams. Bet ja nopietni - 1. vai lādējot silst? Ja jā, tad dzīvs ir, jautājums vai lādējas pilnīgi. 2. Iespējams, ka vainīgs ir lādētājs, piem., lādēšanas kontrole nojukusi lādētājam. Tā ka tev jātestē gan aķis, gan lādētājs. Bez droši strādājoša komplekta droši vien, ka krastā netiksi.
Publicēts: 30.05.08 09:03 labots
 citēt
Nu uzladeju un indikators rada ka iz uzladets - mele cert, bet pasam liekas ka no 7V bija jabut stiprak...
tad ieliekot ladetaja kreiso aki... vins rada ka sis pilns, bet no vina nav nekadu dzivibas pazimu - ta ka ladetaja lieta ir pilnigi pielaujama, lai ka dosos uz canon centru, jo spontani labi stradajoss akis diez vai izbeigsies no stavesanas soma, lai ka paldies visiem par padomiem...
Publicēts: 30.05.08 09:33
 citēt
ja vien neesi ietrenneejis meeli uz 9V kronas (kaa es :D), tad 7V buutu biki jaajuut! testera tev nav??
Publicēts: 30.05.08 10:51
 citēt
Ar akumulatoriem ir mazliet savādāk, ne jau velti raksturlielumi ir spriegums un ampērstundas. Spriegumu tu vari uzdzīt fiksi (piemēram, vecs mašīnas aķis tev rādīs ar testeri 12V un vairāk, bet tad kad starteris "palūgs" izdzīt caur starteri 200A strāvu startēšanas brīdī, tad ir miers), bet tas vēl neko nenozīmē. Tas kā tu raksti, izklausās pēc lādētāja kontroles. Uz aķa ir trīs kontakti (līdzstrāva, maiņstrāva un cosinuss fī :)), divi ir lādēšanai un barošanai, caur trešo Li-Io aķiem notiek lādēšanas kontrole. Sāc ar visu kontaktu kārtīgu notīrīšanu (ar mīkstu dzēšgumiju), gan aķim, gan lādētājam, pēc tam meklē citu lādētāju un tad jau viss būs skaidrs.
Publicēts: 30.05.08 12:43
 citēt
biju canon centra - nobeidzas sledzitis kas saka ka akisa vacins ir aizveries, ka tas gadijas nav ne jausmas
maina maksa 40 Ls - zinasanai...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):