forum.gif
Norma FIL 40 + Canon 580 EX II = ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Norma FIL 40 + Canon 580 EX II = ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.05.08 18:19
 citēt
Draugs uzdāvināja man Norma FIL 40 zibeni (man liekas ka priekš Zenit, bet varu kļūdīties) un līdz ar to man ir jautājums vai šādu te dinazauru (bez wireless palīdzības) var sadraudzināt ar Canon 580 EX.

Lasīju instrukcīju un nevarēju neko sakarīgu no Gūgles izdabūt laukā, ka to canonu var padarīt par "slave" un likt zibināt kad tumsā viņš sajūt citu zibeni (tādai opcijai taču vajadzētu būt... ne?).

Savienojot abas galvas kopā viņas nostrādāja vienlaicīgi tikai 4%, un pat tad nebiju pārliecināts vai tas bija gļuks vai kas.

Kādam ir bijusi līdziga pieredze/piedzīvojums?

Neesmu nekāds ģēnijs radiotehnikā lai vadus pārlodētu...

Jau iepriekš paldies!
Publicēts: 29.05.08 21:50
 citēt
Šitos dinozaurus-kameru kāvejus labak kurbulēt bez vadiem.. vislabāk lai šamā ir slave ar kaukādu to sensoru, kad viņa sajūt 580-to..
Publicēts: 29.05.08 21:51
 citēt
var mēģināt otrādāk..netā ir atrodami tādi štrunti, ko piestiprina zibenim un kuri palaižas no zibšņa.. :D ..

Nikon zipenēm un sigmām ir šī funkcija, ka palaižas no gaismas ..cik esmu dzirdējis, canoni to nepraktizē.. D:
Publicēts: 29.05.08 21:58
 citēt
kkas tamlīdzīgs

cgi.ebay.com...
Publicēts: 31.05.08 02:23
 citēt
580 ir gan slave, gan master funkcijas, nestāstiet. ja vari dabūt sensoru, kuru pielikt tai FIL 40, tad visam jābūt ok. es tgd domāju par kādu Sigmas zibeņa iegādi, lai vergo 580ajai :D
Publicēts: 31.05.08 12:27
 citēt
Wirless System, Commander mode - tā laikam saucas nikonam tā štelle ka aparāta iebūvētais zibsnis komandē citas nikon ārējās zibenes. ļoti laba štelle, stiprumu citām zibenēm var noregulēt no aparāta, nemaz nevajag iet klāt zibenēm :)
Publicēts: 31.05.08 21:24 labots
 citēt
sensors 10-13 Ls un tie tura lielu špannungu. kamera diez vai. var atsaistīt ar tiristoru. erfoto.lv aprakstīts. ja kas, toreiz, kad FILus ražoja "dedicated" un TTL flash bija tikai ārzemēs un Latvijā vēl nebija ārzemes, tobiš blice bija priekš tā aparāta, kuram piespraudi. C var būt pažuvis.
Publicēts: 03.06.08 00:19
 citēt
Es nu gan neriskētu to FIL vienot kopā pa taisno ar kādu Canon tehniku, jo cauri kameras kontaktiem izies pamatīgs spriegums un tava smalkā tehnika var nesaprast šādu rupju apiešanos. Pamēģini palaist to zibspuldzi savienojot kontaktus ar kādu metāla gabalu un papriecājies par to jauko dzirksteli.
Publicēts: 03.06.08 23:18
 citēt
pa taisno nevaig - zinu, ko rakstu, man tā A-1 Canons nodega no sūda amīšu Honeywell blices.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):