Kur var atrast modeli-grūtnieci(kura pa grūtniecības laiku nav uzēdusi pārējās vietas, kā tikai krūtis un punci), kura būtu gatava fotografēties kaila ghetto? un ar maksimāli lielu punci nav ideju?
Man arī radās jautājums, vai esi nobriedis šāda veida darbam. Vislabāk jau pameklē starp paziņām. Un ja nekas nesanāk - ķeries pats pie lietas un pēc 8-9 mēnešiem, bildē ka prieks I mammai patiks i pašam labi
Grūtniece, kura būtu gatava fočēties, vispirms apskatītos kas par fotogrāfu (bērns?) un kādas bildes taisa. Es grūtnieces vietā diez vai sadūšotos pie tevis fočēties, raugoties no šiem aspektiem, ja vien man nebūtu apgriezta seksuāli latenta fetišiska vēlme virināties sīkā "fotogrāfa" priekšā ar savu "lielo vēderu, bet slaido augumu"...
Jaa "Liels mākslinieks" Kam tev grūtniece. Skolā uzdevumu iedeva? Man laulene bildē grūtnieces diezgan regulāri , cimperlīga publika BET darbinš labi apmaksāts Ieja "calis.lv" tur regulāri kāda spamo par "Puņča foto" šās tur bildē arī veina otru jo kā zināms mūsdienās "Visi fotogrāfi" bet par laimi meituki jau pietiekami uzmanīgi taka domāju ka tev ar tavām bildem "Bespīd" viņas bildēt
Ja ja "calis.lv" galerija reizem REALU exstremistu salidojums Brizjam liekas ka tiem skukjiem uz ta puncja finalu sak Radosji jumtu raut nost kadas bildas tik tur neparadas Man vienmer kada pazistama dailja stavokli tad nereti atsuta LINKUS