forum.gif
Canon 30D vs Nikon D80
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 30D vs Nikon D80
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.06.08 13:47 labots
 citēt
Tātad kāda būtu jūsu izvēle starp šīm divām kamerām?

Pirms Jāņiem paredzēts iegādāties jaunu kameru, bet es jau kādu laiciņu nevaru izlemt.

D80 - jaunāks modelis - tātad varētu būt iekšā kaut kas spēcīgāks jauno tehnoloģiju ziņā. Nepatīk Nikon trokšņi šīs klases kamerām. Bet krāsas kā jau Nikonam.

30D - vecāks aparāts, bet, manuprāt, jau nedaudz citas klases. Tas, ka canon mazāk pikseļu, mani neuztrauc.

Tātad samērā vecas pārbaudītas vērtības pret nosacīti jaunām.

Jūsu pamatota izvēle...?
Publicēts: 01.06.08 13:52
 citēt
D80 jaunāks?

30D: Announced 21-Feb-06
D80: Announced 09-Aug-06

nu es nezinu vai ir te liela atšķirība tajā kurš jaunāks/vecāks.

Es jua noteikti par Canon, bet butiba gaumes lieta, tas kursh no shiem tev ertaks liksies rokaa to ari perc!
Publicēts: 01.06.08 13:54
 citēt
Svētā Marija! Pardon - smagi pārskatījos!
Publicēts: 01.06.08 14:38
 citēt
30d gan ir savus 200Ls dārgāks
Publicēts: 01.06.08 14:42
 citēt
Pauliic:30d gan ir savus 200Ls dārgāks

tādēļ jau arī radās šis jautājums - vai ir vērts šādu naudu maksāt?
Publicēts: 01.06.08 14:55
 citēt
Kaadu laiku atpakalj biju tadas pashas izveles priekshaa, mana gadijuma gan (UK) canon bija bik pat letaaks neka nikon d80, taccu gan pardevejs gan n-tie testi izlasitie lika domat ka nikon tomer taka kaut kadaa meraa labaaks un peec tam kad abus patureeju rokaa , paspaidiuju podzinjas izveleejos nikon d80, vai es tagad buutu darijis savadaak? Diez vai , par troksnjiem taisniba, bet kaut kad jau arii d300 iepirks un tad jau troksnji nebus liela prob......atzishos ka shad tad jau uznak skaudiba ka canonam ir salidzinoshu leetu naudu (pret nikon alternatiivam) noperkami taadi stikli kaa 17-40L un 70-200L F4 :face-crying:
Publicēts: 01.06.08 15:28
 citēt
Martin:Kaadu laiku atpakalj biju tadas pashas izveles priekshaa, mana gadijuma gan (UK) canon bija bik pat letaaks neka nikon d80, taccu gan pardevejs gan n-tie testi izlasitie lika domat ka nikon tomer taka kaut kadaa meraa labaaks un peec tam kad abus patureeju rokaa , paspaidiuju podzinjas izveleejos nikon d80, vai es tagad buutu darijis savadaak? Diez vai , par troksnjiem taisniba, bet kaut kad jau arii d300 iepirks un tad jau troksnji nebus liela prob......atzishos ka shad tad jau uznak skaudiba ka canonam ir salidzinoshu leetu naudu (pret nikon alternatiivam) noperkami taadi stikli kaa 17-40L un 70-200L F4 :face-crying:

stikli, kurus es pirkšu, ir jau noskatīti abiem aparātiem. Man ļoti patika D80 ērtums - abi rullīši un viss pārējies tiešām ērts. Bte pati kamera mani rokai it kā nedaudz par mazu. varbūt ar gripu to var labot...
Pagaidām lietas, ka manui attur no Nikon - trokšņi un kameras izmēri salīdzinājumā ar kakon. Bieži vien nākas lietot lielus ISO.
Publicēts: 01.06.08 15:36
 citēt
Tad jau Tu pats atbildeeji uz savu jautaajumu-ja lietosi lielus ISO tad no shiim divaam kameraam Canon buus labaaka izveele :face-smile:
Publicēts: 01.06.08 16:37
 citēt
Nikon D80, salīdzinājumā ar 30D, vai 40D nesalīdzināmi ērtāks, arī krāsas un dinamiskais diapazons apsteidz klasi augstāk esošos 30D/40D. Trokšņu ziņā - nesūdzos, kaut arī citreiz mazliet traucē...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):