forum.gif
Met ārā joprojām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Met ārā joprojām
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.06.08 09:05
 citēt
tikko izmeta aaraa! :(
Publicēts: 03.06.08 16:01
 citēt
hmmm, staigājot pa galeriju uzspiežu uz bildes un... arrāā. tikko
Publicēts: 04.06.08 00:11
 citēt
Tas jau saak notikt paaraak biezhi... peedeejaas pusstundas laikaa mani jau triisreiz izmeta aaraa :( Vai tieshaam tik slikti uzvedos? :P Sesija paartraukta, luudzu autorizeejies atkaartoti :D
Publicēts: 04.06.08 09:06
 citēt
vareeja uztaisiit workaroundu - kameer kljuda nav salabota, atljaut browseet galeriju un lasiit forumu bipassojot autorizaaciju!
Publicēts: 04.06.08 11:57
 citēt
Ir vēl viena lieta...
Pēdējā laikā nežēlīgi bremzē fotoblog.lv, interneta ātrums man ir ok, bet blogs velkās kā gliemezis :( Jums tur kkas kkur nekaras? :)
tas nav patstāvīgi, tikai tad kad vairāk par 40 lieotājiem online...
Publicēts: 04.06.08 12:00
 citēt
karas un bremzee! leenaakais saits ever! msn ir leens inetc, bet citi lv saiti saliidzinoshi LIDO!
Publicēts: 04.06.08 23:00
 citēt
Tikko izmeta (22:58) un piefiksēju to, ka divreiz spiedu uz "fotOgalerija", jo ar pirmo spiedienu ilgi negāja.
Publicēts: 05.06.08 09:54
 citēt
waldis:karas un bremzee! leenaakais saits ever! msn ir leens inetc, bet citi lv saiti saliidzinoshi LIDO!

tu laikam Erfoto netusē... :D
Publicēts: 05.06.08 11:23
 citēt
nee :). laikam taada ir fotosaitu specifika - daudz bilzhu, milziigs trafiks, slodze serverim. tad vajag saitu sadaliit divaas daljaas - uz viena servera db un ui, bet bildez uz otra! :P
Publicēts: 05.06.08 13:21
 citēt
bildes te nepricom ar to viss ir kārtībā.
Publicēts: 08.06.08 11:45
 citēt
tagad met aaraa katru dienu! agraak tik slikti nebija.
es atveru saitu un tad veru valjaa peedeejaas diskusijas linkus jaunos tabos. saka neesi autorizeejies (kaut gan ja iet apakalj uz saakumlapu, mani atceras!).
Publicēts: 10.06.08 11:56
 citēt
esmu piefikseejusi, ka met laukaa tad, kad atgriezhoties galerijaa, paraadaas galerijas bilzhu lapa un nez kaapec labajaa pusee paliek vienas bildes tuksha vieta un tad klishkjinot uz jebkuru bildi - met laukaa.
Publicēts: 10.06.08 12:54
 citēt
dansiga:..paraadaas galerijas bilzhu lapa un nez kaapec labajaa pusee paliek vienas bildes tuksha vieta ...

Man liekas, ka tas ir tad, kad kāds pa to laiku izdzēš bildi. Vismaz cik man tā ir nācies ievērot! :) :face-glasses:
Publicēts: 10.06.08 13:10
 citēt
jaa jaa - to ar esmu pamaniijusi, ka met laukaa briidii, kad kaada bilde pazudusi ...
Publicēts: 10.06.08 15:44
 citēt
Liekas ka būs ārā mešanai sakars ar bilžu dzēšanu.Mani arī izmeta ārā vairākas reizes atverot galerijas lapu ar izdzēstu foto.
Publicēts: 10.06.08 16:08
 citēt
a cepuminjsh mums buus?:-)
Publicēts: 10.06.08 17:38
 citēt
varbuut :)
Publicēts: 11.06.08 01:23
 citēt
MAN cepumiņu!!
Es ar šī iemesla atklāšanu un aprakstīšanu iesāku šo tematu!!!!:face-smile:
Publicēts: 16.06.08 01:11
 citēt
tagad vairs nevajadzētu mest! Ja kāds izmests - ziņojiet!
Publicēts: 16.06.08 08:20
 citēt
Kļūdiņa...
Autorizējies!

tiko, pirms paaris minuuteem. nav jau taa ka mestu aaraa, scenaarijs sekojosh - atveru [url=www.fotoblog.lv]www.fotoblog.lv[/url] galvenie lapu, spiezhu uz vienas no peed. diskusijaam - paraadaas augstaakmineetais pazinjojums. spiezhu uz fotobloga ikonas augshaa kr. stuuri, atveras atkal galvenaa lapa. spiezhu uz vienas no peed. diskusijaam ("Met ārā joprojām") un viss ok, raxtu sho beedu staastu... tagad, domajau, ka visu dienu veirs aaraa nemetiis. liidzi riitam... Lietotāja vārds: waldis - to man atceras, par jaunu jaalogojas nav.
Publicēts: 16.06.08 09:47
 citēt
piefikseejam, ja gadiisies veelreiz - raksti atkal (ljoti labi, ka apraksti kaa tas notika)

foruma sessijas paartraukshanu laikam neesam salabojushi :(
Publicēts: 16.06.08 12:15
 citēt
shitais imho ir kad uz foruma uzspiezh pec idle laicinja bet ar kookiju
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: