Tas jau saak notikt paaraak biezhi... peedeejaas pusstundas laikaa mani jau triisreiz izmeta aaraa Vai tieshaam tik slikti uzvedos? :P Sesija paartraukta, luudzu autorizeejies atkaartoti
Ir vēl viena lieta... Pēdējā laikā nežēlīgi bremzē fotoblog.lv, interneta ātrums man ir ok, bet blogs velkās kā gliemezis Jums tur kkas kkur nekaras? tas nav patstāvīgi, tikai tad kad vairāk par 40 lieotājiem online...
nee . laikam taada ir fotosaitu specifika - daudz bilzhu, milziigs trafiks, slodze serverim. tad vajag saitu sadaliit divaas daljaas - uz viena servera db un ui, bet bildez uz otra! :P
tagad met aaraa katru dienu! agraak tik slikti nebija. es atveru saitu un tad veru valjaa peedeejaas diskusijas linkus jaunos tabos. saka neesi autorizeejies (kaut gan ja iet apakalj uz saakumlapu, mani atceras!).
esmu piefikseejusi, ka met laukaa tad, kad atgriezhoties galerijaa, paraadaas galerijas bilzhu lapa un nez kaapec labajaa pusee paliek vienas bildes tuksha vieta un tad klishkjinot uz jebkuru bildi - met laukaa.
tiko, pirms paaris minuuteem. nav jau taa ka mestu aaraa, scenaarijs sekojosh - atveru [url=www.fotoblog.lv]www.fotoblog.lv[/url] galvenie lapu, spiezhu uz vienas no peed. diskusijaam - paraadaas augstaakmineetais pazinjojums. spiezhu uz fotobloga ikonas augshaa kr. stuuri, atveras atkal galvenaa lapa. spiezhu uz vienas no peed. diskusijaam ("Met ārā joprojām") un viss ok, raxtu sho beedu staastu... tagad, domajau, ka visu dienu veirs aaraa nemetiis. liidzi riitam... Lietotāja vārds: waldis - to man atceras, par jaunu jaalogojas nav.