un vispār. .. mēs (visi, kam vēlme un varēšana piedalīties konkursā) varētu samesties pa 5ukam, pirms tam vienojoties par konkursa tēmu, nosaukumu un balvu un aiziet ...
veve:nu vot tā, SL kur ta pakāsi mobiju, vakardien aizpeldēja ? Kad nākamreiz atradīšu - atdošu Tev. ..
k-kur stacijā palika otrā lieta, pa šo nedēļu, kas pazūd ta maks, ta telefons. Drīz galvu pazaudēšu a moš jau pazaudēta Vispār man dzīve taga baigi jautrā Riktīgā tā tumšā zebras svītra
alksnis, es pat piesarku.. ufff, laikam paldies jāsaka.
veve:nu vot tā, SL kur ta pakāsi mobiju, vakardien aizpeldēja ? Kad nākamreiz atradīšu - atdošu Tev. ..
k-kur stacijā palika otrā lieta, pa šo nedēļu, kas pazūd ta maks, ta telefons. Drīz galvu pazaudēšu a moš jau pazaudēta Vispār man dzīve taga baigi jautrā Riktīgā tā tumšā zebras svītra
alksnis, es pat piesarku.. ufff, laikam paldies jāsaka.
Alksni- NEDOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SL biļeti, bet pats viņu AIZVED!!!!!!!!!!!!! uz koncertu!!! pazaudēs biļeti arī... SL, ja divas lietas neilgā laikā pazaudēji- TU ESI IEMĪLĒJUSIES.,... un atkal ai... būs greizsirdīgā face
Marks par Engelu (vai otrādi) kaut kur bija teicis: "kad es viņu pirmo reiz sastapu, uzreiz sapratu, ka viņš ir ļaunākais cilvēks, ko jebkad esmu pazinis".
iespējams, ka tā kādreiz arī izdarīšu. bet šobrīd jau tāpat plauktā sakrājusies rinda ar grāmatām, kuras esmu ieplānojis tuvākā laikā izlasīt. man grāmatnīcā iet kā resnītim ēdnīcā. mana mamma to sauca par "plato aci".
SW jau bij 6dien Vakar visu dienu negulēju (nejau tāpēc, ka biju noripojusies, nošņaukusies, bet bērni prasa pienākumu) un nemaz neriskēju te ko rakstīt ;D tagad +/- izgulējusies, lai gan viegli nav, bet turos slinkums un besis ir baigais