forum.gif
Jaunais fotokonkurs: Baltā stāsts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Jaunais fotokonkurs: Baltā stāsts
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.06.08 12:28
 citēt
un vispār. .. mēs (visi, kam vēlme un varēšana piedalīties konkursā) varētu samesties pa 5ukam, pirms tam vienojoties par konkursa tēmu, nosaukumu un balvu un aiziet ... :face-glasses:
Publicēts: 06.06.08 12:31
 citēt
veve:nu vot tā, SL :( kur ta pakāsi mobiju, vakardien aizpeldēja :)?
Kad nākamreiz atradīšu - atdošu Tev. ..

k-kur stacijā palika :D
otrā lieta, pa šo nedēļu, kas pazūd :D ta maks, ta telefons. Drīz galvu pazaudēšu :D a moš jau pazaudēta :)
Vispār man dzīve taga baigi jautrā :face-devil-grin: Riktīgā tā tumšā zebras svītra :D

alksnis, es pat piesarku.. ufff, laikam paldies jāsaka.
Publicēts: 06.06.08 13:28
 citēt
SL:
veve:nu vot tā, SL :( kur ta pakāsi mobiju, vakardien aizpeldēja :)?
Kad nākamreiz atradīšu - atdošu Tev. ..

k-kur stacijā palika :D
otrā lieta, pa šo nedēļu, kas pazūd :D ta maks, ta telefons. Drīz galvu pazaudēšu :D a moš jau pazaudēta :)
Vispār man dzīve taga baigi jautrā :face-devil-grin: Riktīgā tā tumšā zebras svītra :D

alksnis, es pat piesarku.. ufff, laikam paldies jāsaka.

Alksni- NEDOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SL biļeti, bet pats viņu AIZVED!!!!!!!!!!!!! uz koncertu!!! pazaudēs biļeti arī...
SL, ja divas lietas neilgā laikā pazaudēji- TU ESI IEMĪLĒJUSIES.,... un atkal ai... būs greizsirdīgā face :D
Publicēts: 06.06.08 13:41
 citēt
Haiduk Haiduk, iemīlējusies, itkā, neesmu, bet k-kas nav kārtībā, tas toč :D
PALDIES Tev liels, ko jau minēju priv. vēstulēs :)
Paldies arī citiem ;)
Publicēts: 06.06.08 13:48
 citēt
luchik:Marksa un Engelsa sarakste :)

...:) un pienāca Ļeņins :D :D :D
Publicēts: 06.06.08 13:48
 citēt
Marks par Engelu (vai otrādi) kaut kur bija teicis: "kad es viņu pirmo reiz sastapu, uzreiz sapratu, ka viņš ir ļaunākais cilvēks, ko jebkad esmu pazinis". :D
Publicēts: 06.06.08 14:02
 citēt
iespējams, ka tā kādreiz arī izdarīšu. bet šobrīd jau tāpat plauktā sakrājusies rinda ar grāmatām, kuras esmu ieplānojis tuvākā laikā izlasīt. :) man grāmatnīcā iet kā resnītim ēdnīcā. mana mamma to sauca par "plato aci". :)
Publicēts: 09.06.08 09:58
 citēt
nu, un kāds tad bija sw? kurš galu galā turp aizgāja ar konkursa biļeti? pats haiduks vai sl? :)
Publicēts: 09.06.08 11:05
 citēt
Es es :)
Bij baaaaaigi labi :) Satiku uljenu, esengu, pluumi un daudzus citus pazīstamus cilvēkus :)
Publicēts: 09.06.08 11:14
 citēt
Skatos, raksti shodien bez kljudam, tad jau acimredzot nemaz tik jautri nebija :face-grin:
Publicēts: 09.06.08 11:43 labots
 citēt
SW jau bij 6dien :) Vakar visu dienu negulēju (nejau tāpēc, ka biju noripojusies, nošņaukusies, bet bērni prasa pienākumu) un nemaz neriskēju te ko rakstīt ;D tagad +/- izgulējusies, lai gan viegli nav, bet turos :) slinkums un besis ir baigais :)
Publicēts: 09.06.08 15:06
 citēt
luchik : Kaaa mes vinju BAUSKA toreiz lasijam Besstselers APSALUTAIS!!!
Publicēts: 09.06.08 18:20
 citēt
alvils:nu, un kāds tad bija sw? kurš galu galā turp aizgāja ar konkursa biļeti? pats haiduks vai sl? :)

vai es tev neteicu, ka biļeti nopelnīs SL
Publicēts: 09.06.08 18:34
 citēt
teici gan, bet nepateici, kā tieši :)
Publicēts: 09.06.08 22:48
 citēt
Daudz gribēsi zināt, ātri vecs paliksi :P

Un vaita man slikti bilde..? :face-glasses:
Publicēts: 10.06.08 08:26
 citēt
Luchik, kādu sezonu ar konkursiņiem par kafijas tēmu tak varētu uztaisīt, vai ne? ;)
Publicēts: 10.06.08 10:13
 citēt
dievīgais :D
Publicēts: 10.06.08 11:44 labots
 citēt
luchik:Var, tik kā jau rakstīju iepriekš, man ir jāizdara divas turpat minētās štelles, lai pasākums interesantāks :)

Kas pa štellēm? :face-glasses:
Publicēts: 10.06.08 13:06
 citēt
Kur ta biji, kad 24 bija :(
Publicēts: 10.06.08 23:38
 citēt
kas divdesmit četri? un kur tie bija?
Publicēts: 11.06.08 14:44
 citēt
varētu uztaisīt tādu konkursu, kurā visi bildē kaut ko vienu un to pašu un tad redzēsim, kam labāk sanāk... :)
www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt