Varēji norādīt trigera modeli (vai bail, ka ieraudzīsim cik tāds maksā ebay? ), kā arī vai var mainīt frekvences. Protams bilde arī derētu. Aizdomas, ka šis trigeris ārā varētu slikti strādāt.
ja es uzrakstu ka to pārdodu par 50 LS, tad tik arī tas maksā un to var iegādāties par šo ciparu. ja kāds cits to pārdod lātāk vai dārgāk, tā nav mana darīšana.
constrig, nestreso. ja tie nav PT-04, iespejams, pat es panjemshu. pienjemot, ka nevelies nosaukt modeli, jo man ir taisniba, dotaja bridi Tevis aprakstits komplekts izmaksa shitik: search.ebay.com...=
ir jamak pardot. un tas ka mdfoto shitie maksa sazincik... nu, nav fotografi ta tauta kas nepratis ebay lietot - un klasiskie argumenti par gaidishanu, garantijam, utt shaja gadijuma vienkarshi do not stand
Latvija , konkreti Riga , Jelgava , Daugavpili kur liels mikrovilnju raiditaju blivums PT-04 biezji vien nestrada jo dazjadi "Mesli" ka kiniesju bezvadu telefoni , mikrovilnenes un banals bezvadu internets AIZSIT FREKVENCI un dari ko gribi Riga konkreti praktiski visa centra rajona teritorija vinji strada problematiski Iznemums ir dizainiski lidzigi modelji RD616 kam 12-16 paralei radio kanali un izvelas brivo TIE NOSTRADA 70% HADIJUMU un ari tas Lacplesja un Dzirnavu ielas rajona NESTRADA , nestrada Vecriga un Gaisa tilta rajona Vienkarsji PT-04 konstrukcija tada ka vins APSALUTI nav aizsargats pret RADIO TRAUCEJUMIEM Piemeram RD616 videja pardosjanas cena cik nacies manit sludinajumos ir ~30Ls par 1 Raiditajs+2 uztvereji.
Lunis:Latvija , konkreti Riga , Jelgava , Daugavpili kur liels mikrovilnju raiditaju blivums PT-04 biezji vien nestrada jo dazjadi "Mesli" ka kiniesju bezvadu telefoni , mikrovilnenes un banals bezvadu internets AIZSIT FREKVENCI un dari ko gribi Riga konkreti praktiski visa centra rajona teritorija vinji strada problematiski Iznemums ir dizainiski lidzigi modelji RD616 kam 12-16 paralei radio kanali un izvelas brivo TIE NOSTRADA 70% HADIJUMU un ari tas Lacplesja un Dzirnavu ielas rajona NESTRADA , nestrada Vecriga un Gaisa tilta rajona Vienkarsji PT-04 konstrukcija tada ka vins APSALUTI nav aizsargats pret RADIO TRAUCEJUMIEM Piemeram RD616 videja pardosjanas cena cik nacies manit sludinajumos ir ~30Ls par 1 Raiditajs+2 uztvereji.
Vismaz aprakstā ir minēts, ka šis brīnums strādā 433 MHz, bet tajā lauciņā nav pilnīgi nekas no tā, ko tu nosauci, izņemot, protams, radiotraucējumus
UldisS : Tu zini man kadreiz pa burzmu sagadijies pamācities Telekomunikāciju konstruēšanu un protams šā tā aptuveni Orentējos diapazonos kuros kautkas strādā UN NETICAMI liekas bet Latvijā ir tik liels daudzums Iekārtu no Bezvadu telefiniem un Mikroviļņu krāsnīm un bērnu Videospēlēm un dažādu sadzīves iekārtu radio pagarinātājiem kuru tuvumā AIZSISTS ir pilnīgs VISS frekveņču diapazons no auxšas lidz apakšai. Man gan nav nedz skanera nedz oscilogrāfa lai notestētu KĀDĀ diapazonā vinš strādā bet manis pieminētos rajonos pat KRUTU FIRMU verķi strādā NE VIENMĒR Konkrēti par lētajiem ķinižeriem zinu 100% ka Rīgas centrā nav ko darīt Pienēram ar tiem Falkon ko tirgo MD pat Ogrē ir visai problemātiski pastrādāt
Lunis:UldisS : Tu zini man kadreiz pa burzmu sagadijies pamācities Telekomunikāciju konstruēšanu un protams šā tā aptuveni Orentējos diapazonos kuros kautkas strādā UN NETICAMI liekas bet Latvijā ir tik liels daudzums Iekārtu no Bezvadu telefiniem un Mikroviļņu krāsnīm un bērnu Videospēlēm un dažādu sadzīves iekārtu radio pagarinātājiem kuru tuvumā AIZSISTS ir pilnīgs VISS frekveņču diapazons no auxšas lidz apakšai. Man gan nav nedz skanera nedz oscilogrāfa lai notestētu KĀDĀ diapazonā vinš strādā bet manis pieminētos rajonos pat KRUTU FIRMU verķi strādā NE VIENMĒR Konkrēti par lētajiem ķinižeriem zinu 100% ka Rīgas centrā nav ko darīt Pienēram ar tiem Falkon ko tirgo MD pat Ogrē ir visai problemātiski pastrādāt
Tad jau tu laikam esi no 0705, es savukārt no 0708 )) Tad mēs ātri saprotamies, ka tiem uztvērējiem dinamiskais diapazons nav nekāds un viņi derīgi vai nu zem zemes bunkurā, bet arī tad ar izslēgtām dienas gaismas lampām vai Amazones džungļos
Es kādreiz REMT pamācijos sakaru aparātu konstruēšanu un VEF konstruktoru birojos un exspermentālos cehos pastrādāju PIRMS sasniedzu vajadzgos gadus un sāku mācīties foto Pec 9 klasītes man bij Elektromehāniskais teķis konstruējām no gara laika visādus gadžetus un rādio vadāmus "Parsteigumus" kas sastāvēja no pāris kanām ar mājās ražota napalma rotaļu lunahoda detaļam + pastiprinātājs no Sharp rādiotelefona Izklaidējāmies vienvārdsakot "Vidussskolas gados" Bet tās tā bernības ziņkāre , vēlāk nekad neesmu ar to nodarbojies bet TV / PC sačiņit dzelžu līmenī kaučkā protu
Lunis:Es kādreiz REMT pamācijos sakaru aparātu konstruēšanu un VEF konstruktoru birojos un exspermentālos cehos pastrādāju PIRMS sasniedzu vajadzgos gadus un sāku mācīties foto Pec 9 klasītes man bij Elektromehāniskais teķis konstruējām no gara laika visādus gadžetus un rādio vadāmus "Parsteigumus" kas sastāvēja no pāris kanām ar mājās ražota napalma rotaļu lunahoda detaļam + pastiprinātājs no Sharp rādiotelefona Izklaidējāmies vienvārdsakot "Vidussskolas gados" Bet tās tā bernības ziņkāre , vēlāk nekad neesmu ar to nodarbojies bet TV / PC sačiņit dzelžu līmenī kaučkā protu
Jā no REMTa daudzi puikas pēc tam jau uz Ķīpeni pārvācās, bet šitie stāsti par to, kas ir būvēts un no kā- tie ir bezgalīgi. Viens no topikiem varētu būt "kā Alfā spērām tranzistorus, kuri bija paredzēti kaut kādiem krievu kosmosa pavadoņiem". Bet mums taču skaņas pastiprinātājus bez trokšņiem vajadzēja!