Man te draugs velas iegadaties ziepiti max lidz kadiem 500ls, ko iesakat? PAts pat nezinu ko lai iesaku varbut kads pedejaa laiak ir iepircis kaut ko labu!
šautra nav tāda s4! :P Canon pārleca vienu skaitli.. Būtiba S5IS nav ne vainas, ja aprīko ar 430ex! :P Fuji tagad ir iznākuši kkadi jauni Slr_like! tie gan vairs nav ziepīši, bet uzmest aci var...
Man gan izskatās , ka skatījums uz ziepjiem te pārāk rožains. Nu ko ar to G9 bildēt? Sportu, atrakcijas? Lēns tak, kamēr nostrādās, moments zudis. Ainavas? Viņš tak šaurs kā īlēns! Portretus? Asuma dziļums liels. Neesmu gan turējis rokās konkrēto modeli, bet brīnumu jau nav.
jopcik! Tas tacu ir ziepis!!!! Ja gribi bildet visu augstakmineto tad japerk spogulis vai videja formaata filma! Meiteeenam droshi vien vajag kamerinju ar kuru var nofochet kadu bildi no augsta rakursa turot kameru vienaaa rokaa, kadu puki un iedzeerushu draudzeni tusaaa!
Billy:jopcik! Tas tacu ir ziepis!!!! Ja gribi bildet visu augstakmineto tad japerk spogulis vai videja formaata filma! Meiteeenam droshi vien vajag kamerinju ar kuru var nofochet kadu bildi no augsta rakursa turot kameru vienaaa rokaa, kadu puki un iedzeerushu draudzeni tusaaa!
Canon 860 IS, ap 180 Ls, pilnīgi pietiek meitenei - iemet somiņā un vajadzības gadījumā bildē (un arī filmē) da jebko!:
3,8x (28 mm) platleņķa objektīvi ar optisko attēlu stabilizatoru 8,0 megapikseļi High ISO 1600 un automātiskā ISO pārbīde DIGIC III ar trokšņa samazināšanas tehnoloģiju un sejas noteikšanas AF/AE/FE Uzlabota sarkano acu korekcija bilžu apskates laikā 3.0 collu PureColor LCD Digitālais telekonverters un drošības mērogmaiņa papildus telefotogrāfiju sasniegšanai 17 uzņemšanas režīmi un „Manas krāsas” (My Colors) fotoefekti Plašas filmu iespējas, ieskaitot VGA 30 kadri/sekundē, filmas ilglaicīgas attēlošanas un palēninājuma režīmus
matrixlv:Man te DRAUGS velas iegadaties ziepiti max lidz kadiem 500ls, ko iesakat? PAts pat nezinu ko lai iesaku varbut kads pedejaa laiak ir iepircis kaut ko labu!
Izklausās pēc: "Dakter, man te sunim kašķis sēžamvietas rajonā piemeties, kādu smērīti jūs ieteiktu pret sarkaniem izsitumiem ar baltām pumpiņām?..."
Es kad skatījos, ko mosh spoguļa vietā ņemt ziepīti dārgāku skatījos uz Panasonic FZ-50 vai Canon Powershot S5 IS. Zūms būs diezgan labs, ISO virs 400 diezvai gribēsies lietot, fokusēsies...kā jau visi ziepīši apmēram (te mosh S5 būs pārāks).....ja pievienotu atsevišķo zibspuldzi kā versatile te iesaka, varētu būt diezgan skaisti.
ozols:Man gan izskatās , ka skatījums uz ziepjiem te pārāk rožains. Nu ko ar to G9 bildēt? Sportu, atrakcijas? Lēns tak, kamēr nostrādās, moments zudis. Ainavas? Viņš tak šaurs kā īlēns! Portretus? Asuma dziļums liels. Neesmu gan turējis rokās konkrēto modeli, bet brīnumu jau nav.
bet ja jau tēmē uz ziepīšiem, tad, manuprāt, tas ir viens no labākajiem risinājumiem. es pagaidām ar canon g7 fočēju un patiesībā nesūdzos. nekur jau nav brīnumu
Vispar jau FinePix ziepjiem nav ne vainas - tik jaapskataas kuru no modeljiem.
Veel strap citu ir labi casio exilim (nes kaapec nekur nav populaari). Bet cik esmu patureejusi rokaa un pafotorgafeejusi ar shiem exilim - biju patiikami parsteigta par shii ziepiisha kvalitaati un aatrdarbiibu. Nupat viens mans pazinja, kursh pats lieto 40d canon ar 100 un 1 objektiivu, peec mana ieteikuma nopirka sievai sho exilim un teica man lielu paldies par ieteikumu ))
matrixlv:Man te draugs velas iegadaties ziepiti max lidz kadiem 500ls, ko iesakat? PAts pat nezinu ko lai iesaku varbut kads pedejaa laiak ir iepircis kaut ko labu!
Spogulniece nederees!
Man ir Panasonic LX-3. Diezgan laba kvalitāte, gandrīz kā Olympus spoguļkamerām!
matrixlv:Man te draugs velas iegadaties ziepiti max lidz kadiem 500ls, ko iesakat? PAts pat nezinu ko lai iesaku varbut kads pedejaa laiak ir iepircis kaut ko labu!
Spogulniece nederees!
Man ir Panasonic LX-3. Diezgan laba kvalitāte, gandrīz kā Olympus spoguļkamerām!
Iesaku Fujifilm FinePix S100FS... pat lielo blici var uzkabināt (piem. Olympus Fl 36R auto režījumā strādā diezgan precīzi). Optika & kvalitāte & cena manuprāt labākais variants. Patestējot pie iso 800 grauds tiešām mazs, pat asums sakarīgs un baltais balans arī štokos.
a LX 3 ir stikls 25-60 f2-2,4 un aareejo blici var kabinaat un lielaakais pikselja izmeers starp visiem ziepjiem, jo vinji nav centushies tur sabaazt fakin-padsmit megapikseljus - taatad arii relatiivi mazaak trokshnju