forum.gif
kāzu fotogrāfi...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / kāzu fotogrāfi...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.06.08 04:04 labots
 citēt
Billijs bija iespamojis par kāzu fotogrāfu apakšgalu... bet man interesēja labi kāzu fotogrāfi...a to es tā padomāju, ka tikai Andreju zinu... būtu forši, ja sapostētu te linkus... (lielākoties interesē LV, bet var arī citu valstu)... nesen uzgāju šādu:

Andrejs Savostins
www.fotosala.lv...
Publicēts: 03.06.08 07:51
 citēt
Es personiski pazīstu šitos divus čaļus:
sandisvagners.net
www.agra-foto.com...
Manuprāt viņi tīri tā neko bildē kāzas. :)
Publicēts: 03.06.08 08:22
 citēt
ieteikšu mūsu pašu Uģi Brālēnu
www.ugisiofoto.lv
un
Nikolajs šelušenkovs
www.portret.lv

uz ātro prātā vairs neviens īsti nenāk, bet ir..
Publicēts: 03.06.08 13:44
 citēt
Imants Urtāns
Publicēts: 03.06.08 13:46
 citēt
jaaa Imants ari labs, redzeju ari paris juusu bildes vinjam kkur! :)
Publicēts: 03.06.08 14:01
 citēt
IU baigi dārgais :face-smile:
Publicēts: 03.06.08 14:07
 citēt
daargs? varbuut mazi ienaakumi?! :D
Publicēts: 03.06.08 14:08
 citēt
Varbut vinam dazada cenu politika... Cik tad vinsh njeema Alksni?
Publicēts: 03.06.08 14:09
 citēt
300
Publicēts: 03.06.08 14:15
 citēt
uz dienu?
Publicēts: 03.06.08 14:50
 citēt
mums kaazas bija pa dienu un vienu dienu :)
Publicēts: 03.06.08 15:00 labots
 citēt
A vai tad 300Ls ir baigi daudz? Es sāku domāt, ka es tad par lielu cenu esmu cilvēkiem saucis :)

Andrejs prasa sākot, laikam, 700Ls.
Domāju ap 200ls ir normāli un 300 ir tikai pieklājīgi labam fotogrāfam.
Publicēts: 03.06.08 15:05
 citēt
andrejs prasa 700, bet kad vinjam atsaka, tad vinjsh "raud", ka tehnika esot jaaatpelna un taa :D
taapeec manas maasas kaazas piektdien pluume bildeeja par 350 latiem :)
Publicēts: 03.06.08 15:07
 citēt
hmm tad man tiešām ir jāpardomā cenas... man bija doma, ka viņas ir pa kādiem 20 - 30% toč augstākas labas klases fotogrāfiem.
Publicēts: 03.06.08 15:18 labots
 citēt
n_g:Mūsdienās neviena summa nav par lielu, visas ir par mazu jebkuram nopietnam darbam.

Katrs sevi vērtē ar noteiktu cenu... savu darbu :)

Bet man nedaudz baida tas, ka cits par tādu naudu var varbūt uztaisīt labāk un tad man kā lāga dvēselei tomēr nešķiet pareizi. Tas, ka es citā profesijā labu pelnu(nav attiecināts uz mani) nenozīmē, ka varu daudz paprasīt par stundas darbu skaraidoyt ar fotoaperātu. Tā vismaz man šķiet, ka tas būtu tikai normāli. Tad labāk dari to par ko tev maksā un neņem maizi nost citiem.

Pirmā linkā bildes ir labas, bet slikti tas, ka tie visi fotogrāfi varētu būt nevienlīdzīgi labi.
Publicēts: 03.06.08 15:23
 citēt
Un vēl tas, ka bilžu kvalitāte nav proporcionāla cenu starpībai. Bet tas ir mārketings. :)
Publicēts: 03.06.08 15:32
 citēt
ox3r:
n_g:Mūsdienās neviena summa nav par lielu, visas ir par mazu jebkuram nopietnam darbam.

Katrs sevi vērtē ar noteiktu cenu... savu darbu :)

Bet man nedaudz baida tas, ka cits par tādu naudu var varbūt uztaisīt labāk un tad man kā lāga dvēselei tomēr nešķiet pareizi,

Mani dazreiz shitaa pati doma uznaak bet tad es vinju meginu ashi aizdziit prom!
Publicēts: 03.06.08 15:57
 citēt
ox3r:
Domāju ap 200ls ir normāli un 300 ir tikai pieklājīgi labam fotogrāfam.

Cik maksā nomazgāt un iztīrīt salonu mašīnai? Enri ~ virs 20Ls... ilgums 1 stunda...
Kāzas parasti fočē kādas 12h + apstrādā bildes + aizbrauc līdz kāzu vietai, atbrauc + izdrukā bildes + + + cik tas kopā ir ? 30 h noteikti...

30h ~ 300Ls = 10Ls stundā...

tagad salīdzinat... cik cilvēki ir gatavi maksāt par mašīnu mazgāšanu, kura paliek netīra pēc 4ām dienām, bet nav gatavi maksāt x2 mazāk par bildēm, no viņu "mūža laimīgās dienas", kuras viņiem paliks viemēr... :face-plain:
Publicēts: 03.06.08 16:02
 citēt
jaa bet redzi. cilveki jau daudz reiz nesaprot un neizprot kas zem taa visa sleepjas apakshaa.. visi doma ka tas ir čiks un gatavs un tadeļ ari netaisās maksāt summas kuras iespejams butu adekvatas.. un varbut, ka tas vispār tikai ta pie mums...
Publicēts: 03.06.08 16:17
 citēt
Taisām fotogrāfu arodbiedrību?
Uzliksim limitus un aidā!
Publicēts: 03.06.08 16:24
 citēt
Cik man zināms šobrīd tapšanas procesā ir "Kāzu fotografu biedrība", kuras augšgalā ir visnotaļ zināmi Latvijas kāzu fotografi...
Publicēts: 03.06.08 16:30
 citēt
Lai uzceļ laktiņu normālā augstumā un izstāsta sabiedrībai kas īsti ir kāzu foto un ne tikai, bet domāju to viņi neizdarīs, jo viņus jau tikuntā meklē tie, kas zin ko grib un tie parasti neskopojās, jo saprot ap ko lietas grozās. Mums ierindas tautiešiem vajaga strādāt, lai tauta kļūtu gudrāka.

Taisām vien aukšā :)
Publicēts: 03.06.08 16:35
 citēt
Domaju, ka latiņa tiks pacelta, bet butibā arī ne tik augstas klases fotografam bus iespeja pievienoties... Labi, laiks jau rādīs kas un kā būs un virzīsies, bet kas tāds ir vajadzīgs! Cik zinu šobrīd tike meklēts gramatvedis! :D
Publicēts: 03.06.08 16:38
 citēt
Vajaga to, lai cilvēki apzinās kas tas ir. Plikas cenas uzcelšana neko neatrisinās :)
Publicēts: 03.06.08 16:41
 citēt
un ka tu doma tas ir realizejams? masveida publikas izglitoshana par foto?
Publicēts: 03.06.08 16:41 labots
 citēt
tie kas runā par profesionāla cilvēka atalgojumu. īstenība profesionāla meistara darbs atalgojās 30-50Ls stundā. (tas par darbu neksaitot tehniku un tehnikas amortizaciju)

Nu un tagad paskaitiet kāzu fotogrāfs ~12 stundu bildēšana + ~30 stundas apstrāde , tātād, pat ja paskaita par 20Ls/stundā tad iznāk 840Ls pie tam ņemot zemāk nekā profesionālis...

tapēc jau arī ārzemēs tā kāzu fotografēšana maksā pie ~10.000$

p.s. maksavā viens no labākiajiem kāzu fotogrāfiem ņen SĀKOT NO 9000$ ;)
Publicēts: 03.06.08 16:44
 citēt
andre:tie kas runā par profesionāla cilvēka atalgojumu. īstenība profesionāla meistara darbs atalgojās 30-50Ls stundā. (tas par darbu neksaitot tehniku un tehnikas amortizaciju)

Nu un tagad paskaitiet kāzu fotogrāfs ~12 stundu bildēšana + ~30 stundas apstrāde , tātād, pat ja paskaita par 20Ls/stundā tad iznāk 840Ls pie tam ņemot zemāk nekā profesionālis...

tapēc jau arī ārzemēs tā kāzu fotografēšana maksā pie ~10.000$

p.s. maksavā viens no labākiajiem kāzu fotogrāfiem ņen SĀKOT NO 9000$ ;)

Ir jauns topiks izveidots. Darbojamies un panākam progresu šajā jomā.
Publicēts: 03.06.08 16:46
 citēt
protams! :) risinajums pacelt cenas? vienmeer buus kads kursh taisiis dempingu un uz taa dziivos zalji! :D
Publicēts: 03.06.08 16:47 labots
 citēt
progresu nepanāks, mēs dzīvojam banānu republikā, kur būs footgāfi kas bildēs kāzas un reklāmas ar canon 300d + sigmu 18-200 un būs kas ar diviem markiem III Ds bildēs...

katrs izvēlēsies atīcīgi savām iespējām un gaumei
Publicēts: 03.06.08 16:49
 citēt
Billy:protams! :) risinajums pacelt cenas? vienmeer buus kads kursh taisiis dempingu un uz taa dziivos zalji! :D

Tu kad ej bildēt tev vienīgais pašmērķis ir iegūt naudiņu? Man nē...

Galīgi nepiekrītu, ka nekā nevar panākt. Ar vien vairāk cilvēki sāk domāt ar galvu nevis ar maku vai sežamvietu.
Publicēts: 03.06.08 16:52
 citēt
A vai tad mes nerunajam par naudu? :) Ir pasakumi kurus bildeeju prieksh sevis un sanjemu par to naudu, un ir pasakumi par kuru bildeshanu es sanjemu naudu! :) Taa es to dalu...
Publicēts: 03.06.08 16:54
 citēt
ne tikai par naudu. Par labpklājību vairāk. Tiesa nauda nāk pēc labklājības :)
Publicēts: 03.06.08 19:04
 citēt
Es kazas nebildeju MAN NEPATIK bet reizem GADAS ka PIESPIEZJ tad bildeju piespiedu karta:):) Reizem gadas ka MEGINU ATSJUT ar cenu un NEIZDODAS piemeram psakau 1000 EUR ar domu Ej Di...... UN NEIET MAITAS bet piekrit:(
Publicēts: 03.06.08 19:43 labots
 citēt
n_g :face-glasses:
Publicēts: 03.06.08 19:48
 citēt
TU neesi īsts spameris, jo no saviem tekstiem atsakies :( Es jau biju atbildi uzdrukājis :D
Publicēts: 03.06.08 23:48
 citēt
REZ:Billijs bija iespamojis par kāzu fotogrāfu apakšgalu... bet man interesēja labi kāzu fotogrāfi...a to es tā padomāju, ka tikai Andreju zinu... būtu forši, ja sapostētu te linkus... (lielākoties interesē LV, bet var arī citu valstu)... nesen uzgāju šādu:

Andrejs Savostins
http://www.fotosala.lv/lv/foto/index.html

Cik es ar esmu redzeejis latvju internetaa,shitas man favoriits! baaigi labaas bildes
Publicēts: 04.06.08 01:42
 citēt
NU tas jau pats pa sevim saprotams ka bus cilveki kuri bilde par mazakaam cenaam, kaut ka jau ir jaizaug!
Publicēts: 04.06.08 14:08
 citēt
Nesaprotu, ko tik gari diskutēt, katram sava galva uz pleciem, un katrs dara kā vēlas.
Cits kkvai ar 300D, cits kkvai jā ar Markiem bliež.
Labāk svešu naudu neskaitīt... :)))
Publicēts: 05.06.08 06:58
 citēt
chatotaaji, cik juus maksaajaat savam kaazu fotograafam?
Publicēts: 05.06.08 23:17
 citēt
...es 6 esmu izdrukajis 60x40
shedevri baigakie jau nav, bet cilveki kam davaju tos bija ljoti ljoti priecigi :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):