5 dienu pārbaudes laiks. Tātad koncepcijas variantā tiek piedāvāts brauciens uz Alūksni. Organizēs Laine un Es un vēl visi kas var kaut kā šajā ziņā palīdzēt un pieteiksies palīdzēt... šobrīd svarīgi redzēt Jūsu atsaucību šim pasākumam, ja tā būs pietiekama tad pēc 5 dienām tiks izstrādāts pasākuma plāns un 7ajā dienā šis posts pārtaps par pasākuma aprakstu... Uzreiz pasaku, ka ir plānota pirts un vēl citi labumi un atpūta pie ezera... Un es varu galvot ka Alūksnē var tādas bildes uztaisīt.... tur ir tādas vietas... Labi izdomājiet paši...brauksim vai nebrauksim...
Tad jau uzreiz uz tiem lielākajiem gada svētkiem - pilsētas svētkiem, vai, precīzāk, Kapusvētkiem, augusta pirmajā svētdienā. Jāsāk sestdienā un jārēķinās, ka iedzīvotāju skaits tur tajās dienās trīskāršojas
nu es nezinu kā tagad, bet agrāk kad vēl ceturtdaļalūksne nebija uz īriju aizlaidusies un 1/2 uz Rīgu, tad kapusvētkos tur bija ko redzēt... it īpaši vakarā, jo kapi tur atrodas uz Garas pussalas kas ir kalns un otrā ezera krastā viss tas kalns spīdēja no svecēm...
Doma ir ļoti laba, bet lai naf tā, ka bars neatbilstoši ģērbušos ielaužās un izjauc pasākumu ar savu uzvedību piesedzoties ar fotoaparātiem... un būtu labi ja to vēl saskaņotu ar attiecīgiem cilvēkiem:face-angel: pilsētā, vietējie būtu informēti, un t.t. (dažam var pat izvērsties par biznesa pasākumu)
latgalee kapusveetki ir taa reize, kad sabrauc visi radi vienkopus. LAi vai iirijaa straadaa vai kur citur. Tas ir ljoti iipashs pasaakums. Un jaa... Taadas saeimas veeleeshanas ir siikums salidizinot ar to.
ArchAngel:agrāk forumā bija tāda ļoti forša lietiņa, balsot varēja... tagad tādas lietas vairs nav, a tā mēs visi varētu vismaz nobalsot un datumu izvēlēties...
netā noteikti ir daudz aptauju endžini, varbūt var tur uztaisīt un te iemest linku.
ArchAngel, nosaki savus datumus un miers. Ja mēģināsi katram izdabāt, tad pasākums nekad nenotiks. Piedāvā savus datumus, vietu un nelielu uzmetumu. Tie kas gribēs ieradīsies, bet kas negribēs, vienmēr atradīs atrunas. Ja visu laiku tiks pārlikti datumu, tā jau ziema pienāks un atkal visiem būs auksti.