Nu ta ka es par ISO.... tad viennnozimigi canons labaks.... Un L man patik tikpat ka zuiko, tiesa gan sanak letak... kas priece vel vairak... bet kadreiz ka 2-o kameru 420 laikam panemsu!!!
Netaisīšu atsauksmes uz katru ēēē jautājumu. 1. Par Oly necīnījos! Tikai cīnījos, ja tā var teikt, ar tādiem, kuri visādas muļķības gvelza, nezinot kas un kā! 2. ISO, ISO... Nu un?! Ar to viss sākas un beidzas?! 3. L stikli lētāki Nekā ZD?! Nezinu! Galīgi neinteresē kas un pa cik citiem maksā! Pie tam, kā var salīdzināt dažādu kropu stiklus - pēc sausiem cipariem vai kā?! 4. Režīms "šedevrs"?! Nu tas tikai iekš Canon! Kur ta citiem brendiem līdz Canonam... 5. Utt utml...
Bizarre:Netaisīšu atsauksmes uz katru ēēē jautājumu. 1. Par Oly necīnījos! Tikai cīnījos, ja tā var teikt, ar tādiem, kuri visādas muļķības gvelza, nezinot kas un kā! 2. ISO, ISO... Nu un?! Ar to viss sākas un beidzas?! 3. L stikli lētāki Nekā ZD?! Nezinu! Galīgi neinteresē kas un pa cik citiem maksā! Pie tam, kā var salīdzināt dažādu kropu stiklus - pēc sausiem cipariem vai kā?! 4. Režīms "šedevrs"?! Nu tas tikai iekš Canon! Kur ta citiem brendiem līdz Canonam... 5. Utt utml...
tas nebija domats ka apvainojums - es jau neaku ka L ir labaks vai ZD ir labaks... tik rakstiju ka L patik tapat ka zuiko... neviens jau neko nesalidzina...
Savādāk! Un nopietnāk! +Zuiko Digital 14-45 3,5-5,6, ZD 40-150 3,5-4,5, CF Kingston 1GB, Lowepro Nova 3 AW. Kamera lietota 2,5 gadi. Apmēram 23tk šāvienu.