forum.gif
Hong Kong uz UK tax free
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Hong Kong uz UK tax free
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.06.08 23:45 labots
 citēt
Kautkad forumā kautkas ieminējās, ka starp hong kongu un angliju ir noslēgta kautkāda vienošanas, ka līdz kautkuram tur gadam nebūs jāmaksā muita. Var kāds atgādināt kā īsti tur bija vai vēl labāk iedot linku, kur tas rakstīts :)
Publicēts: 05.06.08 01:17
 citēt
pirmo reiz pa šito dziddu!
Publicēts: 05.06.08 03:08
 citēt
Shaubos , ka taa ir taisniba, bet ir dzirdets ka varot sarunat ar pardeveju lai suuta kaa davanu. Kursh ir tas pardeveejs? Nezinu, ja nemaldos izlasiju to kaut kur [url=www.flickr.com]www.flickr.com[/url]
Publicēts: 05.06.08 08:23
 citēt
ebay.co.uk daudzi pārdevēji no kong kongas min, ka 100% no tax to UK ar ko tas būtu izskaidrojams?

Aceros, ka kāds par šo forumā runāja, bet neizdodas man to atrast :(
Publicēts: 05.06.08 08:56
 citēt
Nu vienam sellerim rakstīts, ka pat, ja ir TAX, tad sellers 100% apmaksā tos, ir jāiesniedz tikai muitošanas dokumentus. konkrētais sellers ir DIGITALREV, par pārējiem nezinu.

Vot ja Tev ir kāds, kas iekš UK savāc preci, būtu ideaļniks.
Publicēts: 05.06.08 09:14
 citēt
ox3r:ebay.co.uk daudzi pārdevēji no kong kongas min, ka 100% no tax to UK ar ko tas būtu izskaidrojams?

Aceros, ka kāds par šo forumā runāja, bet neizdodas man to atrast :(

Tukša d**** ... bet tas ka prece atnāk bez mutias ir fakts, čaļiem vnk gali savā muitā un viss... ;) Kad es sūtīju visu savu lērumu no Honkongas, džeks man sūtīja katru lietu (3 obj un aparātu) pa vienai un ar nedēļas intervālu, kad jautāju WTF viņš atbildēja, lai nesatraucās vnk. negrib muitniekiem radīt aizdomas...
Publicēts: 05.06.08 09:15
 citēt
Mandalay:Nu vienam sellerim rakstīts, ka pat, ja ir TAX, tad sellers 100% apmaksā tos, ir jāiesniedz tikai muitošanas dokumentus. konkrētais sellers ir DIGITALREV, par pārējiem nezinu.

Vot ja Tev ir kāds, kas iekš UK savāc preci, būtu ideaļniks.

Tas arī attiecas uz LV ... uzjautā sellerim
Publicēts: 05.06.08 10:01 labots
 citēt
ox3r:Kautkad forumā kautkas ieminējās, ka starp hong kongu un angliju ir noslēgta kautkāda vienošanas, ka līdz kautkuram tur gadam nebūs jāmaksā muita. Var kāds atgādināt kā īsti tur bija vai vēl labāk iedot linku, kur tas rakstīts :)

savaa laikaa poshoties uz hk caurlasiiju webu kur labaak un kur nee driikst pikt foto gear'u. pa to starpu tika atrasti arii n'tie raksti par to kaa uk atdeva hk atpakalj cjiinieshiem, liekas ka 1996ajaa tas bija. kaa viena no fiicjaam bija +50 gadu taxfree attieciibas starp hk un uk. tam ir arii zinaams pamatojums jo pirms tam tacju hk bija kaa normaala uk province - nu tipa vidzeme latvijas izpratnee un ieviest muitu vienaa dienaa pie tik lielas ekonomikas nemaz nav izdaraams.

papildus tam pati hk ir tax free zona ja iepeercies tur uz vietas. nodokljiem ir pakaljautas tikai 3 precju grupas - alkohols, kosmeetika un .. kautkas veel bija bet es aizmirsu. :)
Publicēts: 05.06.08 13:06
 citēt
tieši par to jau iet runa.... un tad tev preces vērtību noteiks muita pēc kataloga un dabūsi maksāt daudz...

Man ir cilvēks kas UK var pārsūtīt man preci un tāpēc arī jautāju vai man ir izdevīgi to darīt caur UK
Publicēts: 05.06.08 13:41
 citēt
Cik esmu sūtījis no Hongkongas un Ķīnas, pārdevēji parasti deklarācijā by default ieraksta no comercial value vai kādus sīkus grašus. No štatiem gan mēdz iedeklarēt pilnu summu, bet tagad jau, ja preces vērtība pārsniedz ~80USD, palūdzu vienkārši ierakstīt zemāku vērtību un neviens līdz šim vēl nav atteicis :D
Publicēts: 05.06.08 20:08 labots
 citēt
ox3r:Man ir cilvēks kas UK var pārsūtīt man preci un tāpēc arī jautāju vai man ir izdevīgi to darīt caur UK

no hk uz uk MUITAS NAV. tas taa ar garantiju 99%. :)
Publicēts: 05.06.08 20:29
 citēt
Atmaksājās, ja uk-lv-šippings nepārsniez PVN-u ;) Citādi beztolkā sūtīt kaut ko.
Bet iesaku arī izsoles monitorēt iekš UK. Paveicās labi nosolīt 70-200/2.8. No HG nekad tik lēti nedabūtu, pat ja caur UK sūtītu.

jāgaida, jāgaida un vēlreiz jāgaida. galvenais pacietība un neatlaidība :face-monkey:
Publicēts: 05.06.08 20:35
 citēt
nesix:
ox3r:Man ir cilvēks kas UK var pārsūtīt man preci un tāpēc arī jautāju vai man ir izdevīgi to darīt caur UK

no hk uz uk MUITAS NAV. tas taa ar garantiju 99%. :)

Tev ir kāds links, kur tas rakstīts? No kuriens tev tāda info
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):