forum.gif
Bilde tiek apgriezta
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Bilde tiek apgriezta
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.06.08 11:36
 citēt
Hmm. Pievienoju bildi šodien bet..
Kad uzskliko uz bildes un viņa parādās uz melnā fona, redzu, ka bildei apakša ir nogriezta, nu tipa 1/5 no apakšas ir nost.
Kad uzspiež- atsevišķā logā- , tad jā, viss ir OK.
A ko tā?!
Publicēts: 06.06.08 14:47
 citēt
Ir nomainits skripts (iepriekshejais parak izkjemoja bildi, to samazinot), tagadejais skipts ir ar "drag" funkciju: uzej uz bildes, nospied un tur peles kreiso pogu un biidi bildi uz augshu, leju, pa labi pa kreisi.

ja bilde ekraanaa ielien, tad nav jadrago.

kaut kaa taa
Publicēts: 06.06.08 16:41
 citēt
nav gan ok... bildi ta kopumā neredz....
Publicēts: 06.06.08 17:39
 citēt
Mandalay:nav gan ok... bildi ta kopumā neredz....

Atvērt jaunā logā! :face-glasses:
Publicēts: 06.06.08 19:37
 citēt
pērciet jaunus monitorus, lai augstumaa vismaz 1024px :)
Publicēts: 06.06.08 22:40
 citēt
videejaa izmeeraa ari neredz pa visu ekranu? ir vairaki varianti: samazinat toolbaru skaitu paarluukam (IE var spiest F11), var apakshejo Windows baru "Autohide" rezhima likt ...

top 3 izshkirtspejas, kas skataas blogu (shis gads):
1. 1024x768 32.44%
2. 1280x1024 27.25%
3. 1280x800 16.18%
Publicēts: 06.06.08 23:16
 citēt
bet īstenībā es piederu pie šī te vairākuma, kuriem moņi ir 1024x768, bet citas bildes man arī neietilpst logā, uzspiežot virsū!
Publicēts: 08.06.08 14:18 labots
 citēt
jau sapriecājos, ka fotoblogs ir uztaisījis best ever bilžu skatīšanos - vnk atver bildes failu un viss. bet tad atcerējos, ka vienkārši dizeibloju javascript.
Publicēts: 08.06.08 16:31
 citēt
un es atkal izbaudu savu 1900x1280 un ir tik labi bildes aplūkot! :)
Publicēts: 08.06.08 21:44
 citēt
wo vellos ...... a es vislaik lietoju 1024, ja varu lieto 1600 ..... wo blondiine ;-) jo nepatika ka burtinji mazi ..... ij hupat atradu kaa burtus palielinaat ;-)))
Publicēts: 08.06.08 22:49
 citēt
dansiga:wo vellos ...... a es vislaik lietoju 1024, ja varu lieto 1600 ..... wo blondiine ;-) jo nepatika ka burtinji mazi ..... ij hupat atradu kaa burtus palielinaat ;-)))

Tu tādā gadījumā visas bildes redzēji sakropļotas, jo LCD reāli strādā tikai uz vienu izšķirstpēju. Tiesa, tas pie noteikuma, ka tev LCD
Publicēts: 08.06.08 23:04
 citēt
kaadaa zinjaa sakropljotas!? kaapec tad jamie piedaavaa n izshkjirtspeejas izveeleties!?!?!?
Publicēts: 08.06.08 23:10
 citēt
Pie noklusētās izšķirtspējas, par parasti ir arī lielāka katram LCD pixelim atbilst pixelis no bildes piemēram, bet tavā gadījumā viņš apvienoja pixeļus, lai parādītu Tev to bildi. Vai tiešām nomainot izšķirstpēju un pastoties kautvai ir desktop ikonu nosaukumiem neredzi, ka kvalitāte ir slikta? Un viņi ir tādi graudaini?
Publicēts: 08.06.08 23:18
 citēt
nuuu - nomainot izshkjirtspeeju bildes ir skaidraakas;-)))) bet ar CS3 jorpojaam mokos - nevaru atrast kur nav pareizi uzstaadiijumi , jo ja blogaa ielieku bildi, kas PS ir ok - ir ljooti gaisha ..... PS stipri jaasatumshina, lai blogaa un vitur webaa izskatiitos normali
Publicēts: 08.06.08 23:27
 citēt
par tumšumu nebiju dzirdējis, ka baigi kautko blogs vai kautkas cits iespaidotu.

Par to skaidrumu... nu tieši par to jau arī iet runa. Ka nu birojam var mainīt to izšķirtspēju, bet strādājot nopietnāk tas, manuprāt, nav nopietni
Publicēts: 08.06.08 23:42
 citēt
shii probleema ar tumshumu man saakaas, kad uzliku CS3 ... ar CS2 probleemu nebija ....
Publicēts: 09.06.08 07:57
 citēt
aigarsa:un es atkal izbaudu savu 1900x1280 un ir tik labi bildes aplūkot! :)

Vakar bišku garāmejot paskatījos pa TV3 filmu par Rīgas seksa meitenēm un baigi patika tas monitors - džeks sēž pie galda, pretīm pie sienas datoram divmetrīgs ekrāns, vot tas ir tas, ko var izbaudīt!!!
Publicēts: 09.06.08 18:46
 citēt
sūds... esmu redzējis šādus tur vispār nav nekāda izšķirtsēja... kur nu vēl bauda
Publicēts: 10.06.08 23:37 labots
 citēt
atveram bildi uz tās uzklikšķinot - visām ir permanenti nogriezta apakšējā mala dažas pikseļu rindas - kamdēļ tā?
cilvēku liktie rāmīši šķiet neprecīzi un šķibi...
kaut kas ar to attēlu kompresiju un parādīšanu vienalga nav kārtībā

pareizāk - bilde nobīdās pa dažiem pikseļiem pa labi un uz leju
labajā pusē un augšpusē parādās platāka melna līnija
un kreisajā malā un apakšpusē bilde tāda tā apšņāpta...
Publicēts: 19.06.08 02:54
 citēt
jup, man arii nepatiik, saakumaa domaaju, mby webbrowseris vainiigs un uz citiem viss ir k. bet tomeer izlasot diskusiju browseris nav pie vainas. no vienas puses ir forshi, ka bildi var redzeet taad kaada taa ir, bet no citas puses, arii es ietilpstu tajaa vairaakumaa, kuriem izshkjirtspeeja ir 1024x768 un tad skatiishanas paliek galiigi nebaudaa, shii fakta deelj jau kaadu laiku te pat neienaaku, cerot ka tas tiks labots, vnk tracina, ka nevar bildi apskatiit kopumaa, un ir jaabraukaa uz visaam puseem lai palureetu. nevar izbaudiit bildez kompoziiciju kaa taadu.. protams, taa diivainaa saspieshana arii bija taa kaa bija, bet vismaz vareeja izbaudiit bildi kopumaa. veel labaak patika sisteema no vecaa fotobloga, kur ja gribeeja, tad peec iista bildes linka vareja bildi samekleet vnk nekaadiigi nesakompreseetu, ne kaa tagad.. :/ ceru, ka peec kaada laika tiks izdomaats kkas sakariigaaks.. (wasntme)
Publicēts: 19.06.08 10:40
 citēt
.. un nozagt
Publicēts: 19.06.08 17:35
 citēt
coolman, viss, tev vairs nebuus iemesla neienaakt blogaa, jo bilde vairs netiek ne apgriezta, ne resaizota... beidzot atradu vajadziigo skriptu!
Publicēts: 19.06.08 17:39
 citēt
O! Toč ir sariktēc! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):