forum.gif
Āāāk dievs, šitas jāredz (Canonistiem) !!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Āāāk dievs, šitas jāredz (Canonistiem) !!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.06.08 17:29
 citēt
Uz pakaļas paliku :)

paradoxoff.com...
Publicēts: 05.06.08 17:34
 citēt
i am crying...
Publicēts: 05.06.08 17:41 labots
 citēt
Brāķis ir un paliek brāķis! Lētāk ar āmuriem sadauzīt nekā garantijas remonts neapmierinātajiem klientiem :face-devil-grin:
Publicēts: 05.06.08 18:19
 citēt
tā lielā L žēl, būtu atdevuši, ja saplīstu - pofig!
Publicēts: 05.06.08 18:23
 citēt
naf man tā lapa nestrādā??
Publicēts: 05.06.08 18:28
 citēt
njaaa....transportējot tik viegli jau viņus nesasist, jo transportējot jau tās tiek iepakotas speciālās kārbās..vairāk jau uzglabāšana gan jau...a žēl...baigi žēl! kaut būtu atdevuši pasakot, ka varat ņemt par brīvu, bet neko negarantējam utt..ja kkas notiek, tad lai met ārā i viss..
Publicēts: 05.06.08 18:28
 citēt
briedi..banned! laikam spamo traki daudz tur ;)
Publicēts: 05.06.08 18:39
 citēt
:D :D :D :D
Publicēts: 05.06.08 18:42
 citēt
ak dies!!!! kā vispār roka ceļās kauko tādu mums te radīt????? :face-crying:
Publicēts: 05.06.08 18:48
 citēt
aigarsa:briedi..banned! laikam spamo traki daudz tur ;)

Pirmo reizi dzirdu tādu adresi vispār :)
Publicēts: 05.06.08 21:36 labots
 citēt
Redziet nu, ir zemes, kur reputācija ir svarīgāka par iespēju uzvārīties! Latvietim, veiklajam un izveicīgajam, sirdstrieka, šo redzot, garantēta!

Ja kāds nesaprata - tehnika tiek iznīcināta, jo Canon nevēlas pieļaut tās nonākšanu veikalā pēc tam, kad krava ir cietusi transportēšanas laikā (iespējams, nav cietusi, taču procedūra paredz iznīcināšanu un viss).
Publicēts: 05.06.08 21:43
 citēt
ņem un testēt to visu droši vien neizmaksātu ne tuvu lētāk.. es gan domāju, ka ne jau viss tur tika iznīcināts, kāds savējais kādam kko paspēlēja.. :)
Publicēts: 05.06.08 23:16
 citēt
Vot tas ir speeks ar aamuru prosta kapaat haitek apatatuuru :face-glasses:
Publicēts: 05.06.08 23:29
 citēt
nuu ja bojatas lietas skaitaas haitek
Publicēts: 05.06.08 23:32
 citēt
Tas viss ir FUFELS berneļi , pats personigi esmu importejis no USA elektroniku veselam partijam kura skaitas IZNICINATA:) Cena apmeram 1/3 no rupnicas cenas + korpusi jamaina jo nosutot iznicinasjanai tos MERKJE iedzedzina ZIMI kas nozime UZ IZNICINASJANU . No kadam ~200 iekartam BRAKJIS pa visu laiku ir izradijusas kadas 5-6 :):) A juss saka PARSTRADE --IZNICISNAJANA:):) Lielaka dalja sjo lieku NONAK riktig pelekaja tirgu un pa LETU NAUDU tiek pardotas tad "Apcinjitas" un pardotas ka JAUNAS:):)
Publicēts: 06.06.08 00:13
 citēt
Lunis:...pats personigi esmu importejis no USA elektroniku veselam partijam

O veciit...shitas skan zajibis! respekt!:face-grin:
Publicēts: 06.06.08 00:19
 citēt
njaa, gribeetos tikt klaat tajaa dauziishanaa :D
gan jau kaut ko varetu pasaudzeet :D
Publicēts: 06.06.08 07:43
 citēt
Grinētos ko tādu arī par Nikoniem redzēt..... :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 06.06.08 18:17
 citēt
Šodien tas links vairs neveras vaļā :(
Publicēts: 06.06.08 20:37
 citēt
tiko iechekoju, veras
Publicēts: 07.06.08 00:17 labots
 citēt
ugisio2:tiko iechekoju, veras

Tagad veras, bet pa dienu nevērās. Laikam saitam pārslodze bija, jo daudzos forumos tas links ielikts.
Publicēts: 07.06.08 00:27
 citēt
vispaar tas i reali... man pazinja sava laikaa pie Gerken onkulja piestradaaja....naca partija fotjiku, nu piemeram 100, no tiem puse brakju, bet sastuteet vareeja 75....izdeviigs pasakums... un , ja par canonu, tad tam, katra skruuviite ir nopeerkama, kaa optikjiem, ta kameraam... ta ta probleema korpusu nomainit, vai optikim kadu leecu, nekaadas:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):