forum.gif
Pērku polariz.filtru un radio trigger
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku polariz.filtru un radio trigger
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.06.08 18:17
 citēt
Filtru.. polarizācijas, 77mm un radio trigeri ar bačām lietojamo!!!! Obligāti ar bačām!

Šos abus nekur dabūt nevaru... MD foto lepni paziņoja, ka viņiem vispār trigeru nav, kur nu vēl bačīgie un tuvākā pusotra mēneša laikā vispār neko nepasūtīs. Varbūt kādam ir ieteikumi kur šos abus dabūt?:)
Publicēts: 06.06.08 18:42
 citēt
Tas MD vispār sūko :)
Publicēts: 06.06.08 18:48
 citēt
[url=www.foto-walser.de]www.foto-walser.de[/url] Tur gan pedeja laika gljuki ar Latvijas pastu Fricji izsuta un Latvija ar galiem un jamekle KUR LP iebazis
Publicēts: 06.06.08 18:54
 citēt
JA VAR sakuma ta dariju bet beigas LBSS suta ~2Nedeljas bet PA TASNO sanak ~3-4 Dienas!
Publicēts: 06.06.08 19:07
 citēt
Man ar LBSS ir pat 4 nedeljas nacis vienreiz uz Janjiem:):)
Publicēts: 06.06.08 19:08
 citēt
Nju RE problema atrisinata Carlsberg piedava MANTU!!!
Publicēts: 06.06.08 22:48
 citēt
karzberg... kādai tava der?

man canon 580 ex II

Par tiem walseriem, ebejiem.. mūžīgi kaukā ieberžos un lēni viss notiek... tāpēc papriekšu gribi te meklēt.....
Publicēts: 06.06.08 22:49
 citēt
pietam man to, kas ar bačām vajag, nevis 220V.
Publicēts: 08.06.08 11:17
 citēt
Krampe:karzberg... kādai tava der?

man canon 580 ex II

Radio trigeris, principā, ir universāla lieta un der jebkuras markas zibspuldzei. Tas iedarbina jebkuru zibspuldzi M režīmā caur centrālo kontaktu.
Publicēts: 08.06.08 18:36 labots
 citēt
Oi maitenes un zaani lai pierubitu 580 /430 un JAEBKURAI MODERNAI blicei kurai tikai KARSTA PEDA Radio palaideju kurm tikai VADS vaig PAREJNIEKUS jo ka likums MODERNAM blicem NAV KLSISKO SINHRONLIGZDU kur iebakstit kabeli lidz ar to naksies montet pie karstas pedas kluci kuram bez visa vel ir ari KLASISKA LIGZDA pie kura var piekjibinat ari vadu no RADIO TRIGERA:):) Isteniba jau jaizmanto STUDIJAS BLICES :):) Ja izmanto CANON vai NIKON tur ir specials palaidejs transmiters CANON / NIKON razojuma ar kuru rubi ari eTTL starp blici un kameru bet maksa tads verkjis ~250Ls.
Publicēts: 08.06.08 20:55
 citēt
Lunis:MODERNAM blicem NAV KLSISKO SINHRONLIGZDU kur iebakstit kabeli

580 II ir PC Sync ieeja.
Publicēts: 08.06.08 20:59
 citēt
Carlsberg:
man tieši tāda pati zipene, cik sapratu viņu var darbināt tikai ja ir otra tāda pati

Sūdīgi tu visu saproti.

cgi.ebay.com...
Publicēts: 08.06.08 21:07
 citēt
Portreti : Tik letajiem Radio trigeriem NAV PC Sync :) Tur ir PARASTA "Sinhronkontakts" :):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):