Nejau visi grib staipīt smagas lietas un nevar tomēr paņemt vairākus objektīvus ceļojumos utt. Noder arī šitādas herņas, ja citas iespējas nav. Un kas tad ir tam D60? Normāls iesācēju klases aparāts.
nuu kaukaadaa garaa paargajienaa ir diezgan hujova staipiit entos stiklus liidzi. tad shitaads variants+kkads gaishais stikls ir diezgan ideaala kombinaacija.
Bieži vien nav nemaz iespēju staipīt līdzi vairākus stiklus, tādā gadījumā šis 18-200 ir ļoti labs. Dažreiz jau vispār gribas kādu maziņu ziepi iemest kabatā, lai varētu kaut ko par piemiņu nobildēt. Un cik nu man ir sanācis bildēt ar Canon Ixus - nav ne vainas, starp citu
Manas ikdienas vajadzības pilnībā apmierina Canon D20 un Sigma 18-200 OS. Sigmas stabilizators ir ļoti būtisks, bez viņa būtu stipri grūtāk, it sevišķi garajā galā. Nikona analogs VR it kā nodrošina vēl niknāku stabilizāciju, bet vai tāpēc ir vērts maksāt 2x dārgāk, stipri šaubos. Citādi vērtējums šiem objektīviem ir ļoti līdzīgs, kā jau visiem stikliem ar 11kārtīgu zoomu.
Savukārt par Canon vs Nikon teikšu, ka mans nākamais aparāts būs Nikons. Mana iekšējā sajūta saka, ka tie ir vairāk piemēroti neprofesionāļiem. Iebūvētais Rawa->Jpg konvertētājs dod manai acij tīkamāku bildi. Visu bliezt rawos neredzu jēgu, tāpat pietrūkst laika pienācīgi apstrādāt bildes.
Pauliic taa ir paarsvaraa lietotaja vaina, man pirmaas biudes peec ziepja ar spoguleni arii bija trakas ir nianses kuras jaaieveero lietojot dazhaadu tehniku