forum.gif
sienas kalendāri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / sienas kalendāri
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.06.08 12:31
 citēt
ir doma izveidot sienas kalendāru ar savām bildēm utt. interesē kādas varētu būt tā izmaksas ja tiek taisīti teiksim 100 kalendāri. varbūt kāds no foruma lietotājiem strādā kāda tipogrāfija vai tamlīdzīgi un varēs sakarīgi atbildēt. pats jua googleeju bet cenas nekur nespeeju atrast.
Publicēts: 07.06.08 13:51
 citēt
gan jau katra, digitālā druka to dara pa 5-10 ls gabalā. 100gab ir ne šis ne tas. Par daudz digitālai drukai un par maz ofsetam, imho
Publicēts: 07.06.08 14:07
 citēt
nu es gribeetu tomeer kautko konkreetaaku dzirdeet
Publicēts: 07.06.08 14:31
 citēt
www.picturehappy.lv te var skatīties esmu vienu pasūtījis, bet nebija nekāda uber kvalitāte, bet arī slikti nebija. Tur uz vietas ar viņiem jāizrunā iespējams ir iespēja labāk to visu uztaisīt, jo tā fotogrāmata taču itkā ir laba. Es gan nav redzējis, bet vajadzētu būt.
Publicēts: 07.06.08 16:03
 citēt
zo:nu es gribeetu tomeer kautko konkreetaaku dzirdeet

Konkrētāk -- paņem un apzvani visus, kas nodrošina digitalo druku. Tad arī būs konkrētāk. Un pamēģini kaut ko nodrukāt tagad, lai nesanāk kādi pārsteigumi saistībā ar bilžu kvalitāti
Publicēts: 07.06.08 18:33
 citēt
ieraadiiju meitaam to happy picture - shiis lieto sho pakalpojumu, kvalitaate ikdienas bildeem ir ok
Publicēts: 07.06.08 22:01
 citēt
man vairaak taa fotograamatas kvalitaate interesee varbuut kaads ir pasuutiijis, kaadi viedokli?
Publicēts: 08.06.08 11:40
 citēt
tak saku, ka manas meitas tur pasuuta taas fotograamatas!
Publicēts: 12.06.08 22:00
 citēt
... esmu pilnīgs 'kretīns' šajā lietā, bet ..... , jāsāk ar to, ar ko gribās drukāt. Ir divi varianti - fotodruķieri vai tipene . Fotodruķieri (digitālā druka) pie mazām tirāžam dārgi, toties kvalitāte oki ! Ja tipogrāfijās, tad jāsāk ar krāsu korekciju priekš cmiksa ! Bet ja gribi zināt tipeņu cenas , tas jāzin drukas formāts, un pats galvenais - papīrs, uz kāda gribi drukāt (80 vai 250 g/m2 un blā blā - starpība ir neželīga cenu ziņā ) ! Man ir klients, kurš tipenēm iedos vislabāko cenu, reāli ....
Publicēts: 27.08.08 14:25
 citēt
paceljam teemu varbuut tomer kaads straadaa kaadaa iestaadee kas ar sito nodarbojas un zinaas kautko KONKRET izstaastit. var ari suutiit veestuli.
Publicēts: 27.08.08 17:07 labots
 citēt
zo:varbūt kāds no foruma lietotājiem strādā kāda tipogrāfija vai tamlīdzīgi un varēs sakarīgi atbildēt.
mazliet pastrādāju. pie tādas tirāžas uz ofsetu i nav ko domāt. A2 lapu izdrukās par ~ 0.7 Ls 1 pusi. sagriezīs. saspirālēšanas ceņņiku aizmirsu, bet tas ne ļoti sadārdzinās.
glazers:... Fotodruķieri (digitālā druka) pie mazām tirāžam dārgi, toties kvalitāte oki ! ....
nu, otrādi gan uz štukiem rēķinot. pie digitālās drukas ceņņiks praktiski neatkarājas no tirāžas.
Publicēts: 28.08.08 18:11
 citēt
pēdējās divas fotogrāmatas no ph atnāca ar ļoti labu drukas kvalitāti
Publicēts: 28.08.08 18:28 labots
 citēt
man atnāca e-pasts:

picturehappySveicinati, Martins

Picture Happy ir priecigi pazinot Jums, ka esam buutiski paaugstinajusi drukas kvalitaati
fotogramatam un kalendariem!

Aicinam izmeginat jauno kvalitati kopaa ar izdevigu piedavajumu:
No sodienas piedaavaajam par 50% zemaku cenu (no 0,40Ls uz 0,20Ls) par papildus lappushu
pievienosanu fotogramatas.
Cena spekaa lidz 31.augustam ieskaitot.

Izdeviiga iespeja biezaam fotogramatam jaunaa drukas kvalitatee!

Ar sveicienu,
www.picturehappy.lv
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):