ja runa bija par sigma 10-20, kas arī nav ff, tad domājams cilvēkam nevajag priekš ff, canon 10-22 arī nav ff, tokina 116 ir lētāka par canon un stipri pie tam, mazliet dārgāka par sigmu 10-20, bet , liekas labāka par abiem diviem
ja runa bija par sigma 10-20, kas arī nav ff, tad domājams cilvēkam nevajag priekš ff, canon 10-22 arī nav ff, tokina 116 ir lētāka par canon un stipri pie tam, mazliet dārgāka par sigmu 10-20, bet , liekas labāka par abiem diviem
taisnība, visi viņi DX. domāts drīzāk bija "arī nav" vai "un tomēr nav", nevis vienkārši "nav". bet nu, nav svarīgi.
D3 diez vai. bet uz filmas gan šad tad gribās uzlikt. šai sakarā ff ir liels pluss, bet... man negribās sigmu. man kāds (šķiet, ka persona, kas iekš fotki.lv un fotoblog.lv manīts ar niku sapper) iepotējis, ka sigma (jekura no viņām) nav laba... laikam tā mana klišeja jeb stereotips.
Billy:nu tad normāls stereotips tev ir radies... un kapec tu domā, ka tokina ir kaut uz pusi labāka?
un vai tad tā tokina vispār ir FF?
uz pusi! tas ir daudz. tik labāka viņa nav. bet esmu ļoti (ĻOTI) daudz pozitīvas atsauksmes par viņu (tieši to tokinu) lasījis un ar to uzņemtas bildes daudz skatītas... piemēram, šīs: www.pbase.com...