forum.gif
Datu uzglabāšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Datu uzglabāšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.06.08 16:45
 citēt
Ko var ieteikt datu uzglabāšanai situācijās, kad kompis nav pieejams, bet kartes ir pilnas ?
Publicēts: 09.06.08 17:10
 citēt
Tas domāts tā kā ceļojumā? Ja tā, tad man arī interesē. CIk es esmu izdomājis - jāiegādājas jauna karte! :face-grin:
Publicēts: 09.06.08 17:41
 citēt
Vai nu papildus karte, vai kompis pie rokas .................... ?
Publicēts: 10.06.08 09:11
 citēt
Ir tādi grabuļi, latviski laikam - datu krātuves, dažāda tilpuma un ar atšķirīgām iespējām (paguģļo - Image Storage Devices, vai - image tank), daži veci piemēri - Vosonic VP2160 Portable Storage Device - 80GB, JOBO Spectator Portable Storage Device - 80GB, bet šie neesot tie krutākie, kādā krievu fotožurnālā arī bija apdziedāti.
Sev tādu meklēju līdz nākošajam ceļojumam, bet atmiņas karšu cenas krītas strauji, varbūt, ka drīz vairs neatmaksāsies ieguldīt lašus, ja lieto tikai 2-3 X gadā.
Publicēts: 11.06.08 11:50
 citēt
tie imege tanki tāda padārga un reti pielietojama manta - šķiet visuniversālākais un noteikti stabilakais (man piemeram pavecs 40Gb. "tanks" ar 3,5`cieto iekšā gļuko briesmīgi) varētu būt kāds no lielajiem aples i-podiem - tie, bez visām savām funkcijām, prot arī "izsūkt" paši ārējos datu nesējus
Publicēts: 14.06.08 03:57
 citēt
nu šis te man tīk
www.dpreview.com...
ja ir pa kabatai - ļoti pat..
Publicēts: 14.06.08 09:39
 citēt
vai caur smartfonu uz externaalo hdd paardziit nevar?
Publicēts: 14.06.08 12:52
 citēt
lkz:nu šis te man tīk
www.dpreview.com...

CF to HDD: 4.1 MB/sec - baigā bremze
Publicēts: 14.06.08 13:13
 citēt
Maris : Tu zini cik maksa tevis pieminetais Canon Media Storage M30 30GB ? 388.67Ls !!! Turpat 2x dargak ka dazsj labs portativais kompis:):)
Publicēts: 14.06.08 16:58
 citēt
JRJ:
lkz:nu šis te man tīk
www.dpreview.com...

CF to HDD: 4.1 MB/sec - baigā bremze

:D :D nu lai nu taa buutu. esi lietojis? nu tik lai teiktu, ka baigaa bremze!? vai tikai peec datiem saki ka baigaa bremze?
cilveeks jautaaja variantus, nevis cenas! fotoaparaata cenaa arii auto var iegaadaaties, bet vai tas kaut ko izsaka?
domaaju, ka muljkjiigi ir saliidzinaat ar to cik, kas maksaa.
Publicēts: 14.06.08 18:42
 citēt
var skatīties uz PictBridge devaisu pusi (tehnoloģija līdzīga printeriem, bet izmantoti tiek 2.5" cietņi). un vai nav vieglāk iegādāties papildus CF?? lētāk noteikti.
Publicēts: 14.06.08 20:20
 citēt
ceļojumā, ja kaut epizodiski izdodas pielavīties pie tīkla var sev pārsūtīt un kad kaste pilna, draugam un palūgt noseivēt.
Publicēts: 14.06.08 21:04
 citēt
es lietoju TEAC karšu lasītāju ar iebūvētu 120 GB disku. Tas ļoti labi noderēja, kad biju Kanādā.

www.003.lv...
Publicēts: 14.06.08 22:56
 citēt
:D :D nu lai nu taa buutu. esi lietojis? nu tik lai teiktu, ka baigaa bremze!? vai tikai peec datiem saki ka baigaa bremze?
cilveeks jautaaja variantus, nevis cenas! fotoaparaata cenaa arii auto var iegaadaaties, bet vai tas kaut ko izsaka?
domaaju, ka muljkjiigi ir saliidzinaat ar to cik, kas maksaa.

Zin, man jau 3 gadus ir cita ražotāja ar 3MB/s un tikai dēļ tā ka šis tā bremzīgi kopē es šo vairs nelietoju. +1 MB/s neko daudz nedos klāt. Tā kā var teikt JĀ ĒSMU LIETOJIS! Kā teica deabbate - vieglāk iegādāties papildus CF. A ja kautkur brauciens tālāks tad šā vai tā ņemu līdz laptop un kopēju ar 15-35MB/s atkarīgi no kartes ātruma.
Publicēts: 15.06.08 01:00
 citēt
Varianti ir visādi - lētākais kā izveidotu būtu nopirkt atsevišķi 2.5" cieto un arejo keisu, kas spēj veikt fotobankas funkciju.

Keiss maksā ap 20 eiro + shipings, + cietais piemeram 80Gb no metaleks ap 35Ls... Kopā ap 50Ls var dabūt 80Gb fotobanku.
Publicēts: 15.06.08 03:00
 citēt
Man ir doma paņemt epson
www.bhphotovideo.com...
Ekrāns esot baudāms, atškirībā no lētajiem ražotājiem, un lielākais PLUS ir, ka var skatīties arī RAW failus.
Publicēts: 15.06.08 14:12
 citēt
Par Sendera pieminēto Epsonu dzirdēta slavas dziesma, varētu būt labs, bet man skatīšanās iespēja nav diez ko būtiska, tāpēc atzinu par dārgu. Tikai ceļošanai ar 40 droši vien pietiek, bet par tādu naudu var 5 kartes pa 8 un atlikumu... (pēc vajdzības).
Publicēts: 16.06.08 01:33
 citēt
Viss ir atkarīgs no tā cik foršs tas agregāts ir vajadzīgs - ja man būtu vajadzība pēc fotobankas es noteikti paņemu divas kartes pa 4Gb max un vienu fotobanku pa +/-50Ls sakomplektēto. Aizbliez vienu karti - ieliec lai kopējās uz fotobanku un turpini bildēt. Pa to laiku kamēr otra karte ir galā pirmā jau ir tukša! :) Protams, priekš drošības vēl var kādu 2gb karti iepirkt pa pāris latiem ;)
Publicēts: 16.06.08 07:43
 citēt
Paldies !!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):