par kviiniem divejadas domas. par jaunu esmu lai saistitos ar romantjiku no sovjeteeras muzika patik. padomaasim. atkariigs kad un par cik. letak par 35 gan jau nebus, bourgeois pigs...
Man sai zinja veicas , man pienakas korporativi ielugumi turpat vai uz visiem sjiem pasakumiem BET kautka kolegji jau gadiem zin ka neeju tapatas , nepatik man vairumss koncetru kvaliatate kas notiek ieksj LV tapec labak izmantoju izdevibu paverot toss Skandinavija vai Rietumeiropaa. Bjorku esmu redzejiss kadas 3-4 reizes koncertoss un reiz atravies no vinjas pa stangu kad gadijos sai par tuvu kad cilpoja vinja sarkanas kedas gar lidostas zalienu uz autinju Sanaca ka vinju atpazinu un tad nu sjai tas nepatika bix pavicinajas meiten bet nju biju es veiklakss Jaa isteniba neviens konciss ar vinju nav bijis labaks ka tas ko gadijas redzet vel Komunistu laikos Mezparka zalaja teatri kad veriga čekistu uzraudzībā uzstājās apsalūti piekodušies The Sugarcubes uz skatuves spiedza kautkada pilnigi traka beibe Bassists bij tādās pusmilitārās pleķainās lupatās kas mumss toreiz bij kautkas galīgi neredzēts bija tas kautkādā ~86 gadā liekas , jā pareizi 1986 gadā augusta beigās vai septembrī tur notika saucamā Čatokvas konference starp USA un PSRS tad nu The Sugarcubes tur nez kāpēc izklaidēja tautu no PSRS puses tur figurēja tāds savāds zellis kā Vladimirs Presnjakovs jaunākais toreiz vēl tīnis bet vēlāk Pugačovas znots. Aizvilka mani tur viens no Gailīšu dzimtas atvasēm kam radi bij kautkādi cekas klerciņi PUBLIKA bij kā no "Viegli būt jaunam" modīgās fiļķenes izlasīti panki