glazers:... tikko sazvanīju kapteini ! Mums jāsauc mūsu datumi, un tad viņš skatās ...
datums jau jāsauc tev, ja tu reiz to visu organizē! Prasīsi mums - katrs sāks saukt savus datumus, un visiem pielāgoties neizdosies. Pasaki datumu pats, un kas vēlēsies izbrīvēs laiku tevis teiktajos datumos
Pelle: Man šogad vasarā baisi daudz darba + neparedzēti apstākļi ,man jau sarunāts braukšu rudenī uz brūklenēm kad tur baaigi krāsaini tiem lauki paliek un zema saule , lidošu kopā ar bijušo draudzeni foršu zviedrijas mulati viņai kautkādi attāli radi tipa esot no turines tad nu gribēja aizbraukt bet es ātrāk nevaru kā tikai rudenī. Pie reizes ja tiešām izrādīsies ka šai tur Radu būšana mož izdodas kautko ar Svensoniem par īpašumiem sarunāt neesmu vēl atmetis cerību Būtībā man šovasar ieplānoti vēl tik 2 lieli pasākumi vairāk nevaru laiku atļauties , viens ir Bloga lielais pasākums JA PAVEIKSIES un otrss burtiski nedēļu pēc jūsu brauciena . Viss vairāk DIEMŽEL man nesanāks
Es vēl savu 100% dalību nevaru dot... Dēļ dziesmu svētkiem. Es negribu braukt alvils x1, bet gan alvils x2, savukārt to lietu ietekmē dziesmu svētki. Es arī nesaku "nē", bet drīzāk "varbūt", nekā "jā". Sorry. Un jā, 12/13 būtu ļoti labi (labāk, nekā 11/12/13 vai 11/12).
es vēl neteicu, ka netieku 100%, bet to, ka tikšana nav 100%. vēl jāskatās, jādomā. bet, ja glazers, kas visu šoreiz tākā organizē netiek pats, tad jau gan (jebkurā gadījumā) vajadzētu pārcelt par pāris nedēļām uz priekšu...
man šis projekts šķiet interesantākais, no visiem te prezentētajiem jo braukt uz Ruhnuu ( igauniski ) salu, man jau sen gribējās. Bet vai tas laiks būs brīvs, gan nezinu..
alvils : Ja taisniba Rudeni man naf paredzets pasakumss baraa kautgan meitene jau samera liela boxemiste BET man uz to bridi ir citas intreses njuuuu vel paildus nestradaju es konkrētā žanrā kopā ar baru tas prasa intimaku atmosferu
Ja savaacaas lielaaks bars tad izdeviigaak njemt kugiiti no meersraga, uz divaam dienaam shis maksaa 500 Ls uz vnja ir 20 guljvietas taa kaa var nakshnjot uz kugja varot panjemt arii vairaak cilveeku, bet tad paareejiem jaagulj ciemataa vai jacelj teltis. Shitais kugis daudz komfortablaaks. Velosipeedus turpat ostaa no Prita (Harbour mastera) var noiireet nau vinju tur daudz laikam kaadi 5, bet ir. Vispaaar shogad tur smuki osta sakopta un krogs atveerts liekas pagaajushajaa gadaa nebija, bet est pusdienas vienalga labaak pie Luiizes uz ciematu braukt.
... nu vispār ir tā, ka es nākāmas divas izejamās klīdīšu pa lielo estrādi ar 'stobru', tad būs viskrutākā zirgu gonka, .. un tad jau būs rudens !!! .. a kur tik ātri ??? ))
Uzmanību, vņimaņije, achtung !!! Brauciens uz Roņu salu ir pieteikts uz 27. jūliju, svētdien ! Par datumiem diskusija slēgta (26. bij aizņemts) ! Startējam 07.00 no Rojas vai kādu brīdi agrāk no Rīgas uz Roju (ar auto saprotams) ! Brauciena cena 28,- LVL vienai personai + pusdienas uz salas ! Pusdienas ēdam uz salas ! Sīkāt te : www.rojaport.lv... Vietu skaits - max. 12 fotocensoņi !
Nākamā diena taču darbadiena, svētdienā ko uzsākt nekādi nesanāk!! un ja vēl iegadās darbā būt par TOTĀLI neaizstājamu personu, tad bezcerīgi ir censties sarunāt kādu brīvu dienu!!