forum.gif
Ar 'Lasi' uz Roņusalu - 27. jūlijā nebraucam !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Ar 'Lasi' uz Roņusalu - 27. jūlijā nebraucam !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.07.08 00:24
 citēt
pelle : NECJIKSTI BET BRAUCIET!!!
Publicēts: 04.07.08 01:32
 citēt
.. Lunis: es jau nestresoju ! .. ja nu kas - braukšu viens - varu atļauties ! :face-grin:
Publicēts: 04.07.08 12:10
 citēt
Lunis:pelle : NECJIKSTI BET BRAUCIET!!!

Es nečīkstu, bet dēļ Roņu salas palikt bez darba arī negribētos! :face-grin:
Publicēts: 04.07.08 13:11
 citēt
Tu svedienas straada? Vai esi tik rupigs meitens ka sac gatavoties darbam jau no Svedienas pecpusdienas? Pasakums ir SVEDIEN , taka pirmdien mierigi varesi kartigi sasukata sakrasota tipinat uz Sanci un visju nedelju atcereties JAUKOS SVEDIENU:):)
Publicēts: 05.07.08 20:28
 citēt
Lunis:Tu svedienas straada? Vai esi tik rupigs meitens ka sac gatavoties darbam jau no Svedienas pecpusdienas? Pasakums ir SVEDIEN , taka pirmdien mierigi varesi kartigi sasukata sakrasota tipinat uz Sanci un visju nedelju atcereties JAUKOS SVEDIENU:):)

vai tad tai Roņu salā var iekļauties vienā dienā???? es domāju tur pāris dienas nepieciešamas :face-plain:
Publicēts: 05.07.08 20:52 labots
 citēt
Pellite saulite No rīta 7 izbrauksiet un ~10 Būsiet uz salas tur lidz kadiem ~17.00 un velu vakara 21.00busiet atpakļ Rojā!! Apstaigak Salu var atrak ka Ventspili!!! Vinja ir tikai 5km gara un 3km plata kā VENTSPILS CENTRS!! Butiba ekskursijas varianta lai VISSU ieverojamako apskatitu ar kajam vaig kadas 3-4h!
Publicēts: 05.07.08 22:18
 citēt
... tātad : tajā dienā 22.00 būsim jau savās gultiņās ! :)))
Publicēts: 14.07.08 10:30
 citēt
Ja sadomaa kaukad braukt shitais variants vareetu buut patiikamaaks nekaa ar Lasi
www.baltsails.com...

Shitais kugiitis maksaa 550 Ls uz divaam dienaam aizbraukt no Meersraga uz ronju salu un atpakalj tomeer krietni civilizeetaaks var pabraukties ar buraam un dalja turpat uz kugja arii nakshnjot
Publicēts: 14.07.08 11:24
 citēt
Oooo , baig vertigss Linxs! Atcerejoss bernibu:)
Publicēts: 14.07.08 11:56
 citēt
Esi buraajis beerniiba? :)
Publicēts: 14.07.08 14:17
 citēt
Koba:Ja sadomaa kaukad braukt shitais variants vareetu buut patiikamaaks nekaa ar Lasi
www.baltsails.com...

Shitais kugiitis maksaa 550 Ls uz divaam dienaam aizbraukt no Meersraga uz ronju salu un atpakalj tomeer krietni civilizeetaaks var pabraukties ar buraam un dalja turpat uz kugja arii nakshnjot

Eu, ar to kugiiti var aizbraukt arii uz Gotlandi! :) Tur ir ljoti skaisti un bildeet arii daudz ko var... Baigi velk atpakalj... :) Tikai tur ar 2 dienaam nepietiks... :(
Publicēts: 14.07.08 14:31
 citēt
Jaa tur augusta saakumaa viduslaiku nedeelja tad tur vispaar fantastiski
www.baltsails.com...

bet domaju ka uz to laiku jau kuģiitis buus nofrakteets
Publicēts: 14.07.08 14:36
 citēt
Zinu, ir vienreiz gadiijies traapiities tur tieshi viduslaiku nedeeljas laikaa... fantastiska atmosfeera! :) Pilseetnieki staigaa apkaart viduslaiku kostiimos... muuzika uz ielaam... amatnieki utt. Bet Visbija jebkuraa gadalaikaa ir skaista :) Man reiz bija izdeviiba tur pusgadu nodziivot ;)
Publicēts: 17.07.08 00:33
 citēt
Ja tu ar noteikti rec par dziesminju "Es peldeju no Ventspils uz Vizbiju" :):)
Publicēts: 17.07.08 00:53
 citēt
Nu, aizpeldeet uz turieni saviem speekiem tieshaam nav reaali :D
Ja jau ar kugjiiti no Paavilostas jaabrauc kaadas padsmit stundas :)
Publicēts: 18.07.08 01:52 labots
 citēt
Jaa , seviskji ja nem vera ka peldot no Ventspils Visbija sanak salas preteja, Zviedrijas puse baig naktos peldet sai apkart vai skriet pari sauszemei , Latvijas puse ir Slite vai Ljugarna:):) ERA ar ko tad tu esi tur cukinajusi no Ventspils lidz Slitei bij kautkadu ~170Km no Pavilostas lidz Ljugarnai ~150Km :) Mes parasti pa kautkadam 5-6h maksimali tikam lidz turienie:):) Tie kas no kara laika vel pieradusji uz turieni mocjit parasti mocji uz Slites cementa fabrikas skursteni ta vieta tuvaka Latvijai sanak.
Publicēts: 18.07.08 02:44
 citēt
Lunis :) vot no LV pa tiesho uz turieni neesmu braukusi... pirmoreiz kad braucu (tas bija pirms 8 gadiem), vispaar naacaas vispirms ar busu uz Tallinu kratiities, tad ar praami uz Stokholmu, tad ar busu liidz Nineshamnai un tad ar otru praami liidz Visbijai :) Taads piedziivojums bija! :D Ar to Paavilostas kugjiiti pati neesmu braukusi (shis laikam liidz Slitei kurseeja), tikai shausminoshus nostaastus esmu dzirdeejusi :) Bet dziivoju es Gotlandee tikai 50km no Visbijas pilseetelee, kuras nosaukums nevienam neko neizsaka :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas