Mandalay:offtp. ibio rio... gribu `pataustīt` to nikonu
Nav slikti gribēt Ilmars gan vēlas pārdot ko citu ......... Ja nav komerconslēpums- kādā veidā Nikons iepirkts? p.s. par Tamronu - žēl, bet nesen 2.aparātam iepirku 18-70 Nikonu.
REZ:Malacis Ilmār... bet kur tu uz tā 14-24 filtrus skrūvēsi?
Nu ko, vienas problēmas mazāk - nav vajadzīgs domāt par filtriem bet ja nopietni, tad tā varētu būt problēma, vienmēr piedomāt pie šīs neaizsargātās ārejās sferiskās, uz priekšu izbīdītās lēcas ...
Nedaudz jau pafotogrāfēju. Škiet, ka būs to vērts, neskatoties uz visu citu ...
Mandalay:offtp. ibio rio... gribu `pataustīt` to nikonu
Nav slikti gribēt Ilmars gan vēlas pārdot ko citu ......... Ja nav komerconslēpums- kādā veidā Nikons iepirkts? p.s. par Tamronu - žēl, bet nesen 2.aparātam iepirku 18-70 Nikonu.
Pirku Nikon AF-S 14-24/2,8 vienā e-bay kantorī UK stores.ebay.co.uk... Sanāca ļoti izdevīgi (nedaudz pāri 800), bet pēc tam šis kantoris arī šķiet "izlaida garu", bankrotēja, vai aizgāja vasaras garajā atvaļinājumā - pašlaik jau kādas 2 nedēļas piedāvājumu klāstā ir redzama saista "0"
dansiga:ilma, kad beisi plunchaties!?!??! es tagad lasu ciitiigi VISU, kam ir saistiba ar NIkons .. es ar piesao uz labu ojketiiu, BE .... juulija beigaas!
Labs ir dansiga, bet kam Tev Sony Nikon objektīvs ... ?!
Ilmar, tas par plunchaashanos bija par vestuliiti, ko uzraxtiiju Tev un ne varu sagaidiit atbildi! Bet interseejos taapec, ka - esu nobriedusi pirkt Nikonu , ja liidz juulija beigaam neatdabsuushu savu 700to alfu ... Tagad varu mainiit brendu, jo visi objektiivi, kas man naaca no Minoltas filmenieces arii ir tu tuuuuu...