Sveiki! Tātad 22. jūnijā visi, kas vēlas var atbraukt vai atnākt uz Talsiem un kopīgi paklaiņot pa pilsētu un pafotografēt un iepazīties labāk un tā. Maršruts vēl tiek apspriests. Satikties vajadzētu 9.10 pie Talsu autoostas.cilvēki vismaz no tuvākās apkārtnes var ierasties, un ja vēlas arī no tālākas. Pagaidām pieteikušies:
- tādu rīmi reiz skaitīja mans draugs Ārons, kurš ir pa pusei zviedrs, pa pusei amerikānis, bet dzīvodams sešus gadus latvijā, iemācījās arī nedaudz latviešu valodu.
raksti mani divās personās, jo izskatās, ka tur pat netālu, laikam, tiks svinēti Jāņu svētki. Derētu arī kāds telefons kam zvanīt, ja nevar atrast nevienu pie autoostas.
Tātad maršruts apmēram šāds: Satiekamies autoostā, ejam caur centru līdz Talsu ezeram un pilskalnam, tad turpat pretī,ja tiksim iekšā, uzlīdīsim vecā ūdenstornī pafočēt Talsus no augstāka skata. Tad tiekam līdz muzeja parkam, un tad līdz Talsu vecpilsētai. Tālāk ejam uz Sapņu ezeru un pa ceļam iegriežamies arī sirdsezerā. Nākam atpakaļ uz Talsiem, atpūšamies, un ejam uz Dzirnavkalnu un dažām vecām, pussagruvušām mājām pafočēties, iekļaujam vecās ,bruģētās ielas un Luterāņu baznīcu. Un karotīšu cehs.
Kārtība vēl krasi mainīsies, jo iekšā kaut kur vajadzēs tikt jau ap 11iem, un vēlāk atkal iet ārā, bet nu tagad varat redzēt ko apmeklēsim jauktā secībā.
Es domāju, ka neko tu tur neatradīsi. Viņš jau ļooti sen ir slēgts. Kaut gan man mājās vēl ir tādas atrodamas, jo mans vecaistēvs tur kādreiz strādāja.
ar kājām uz Sapņu ezeru? vispār jau baigais gabals ko iet un tieši gribēju ieteikt Ūdenstorni-tur ir labi un vēl jau pie vilkmuižas ezera ir divas pussagruvušas mājas
nu lai Jums labi iet, tagad tikai apskatījos šo diskusiju, un nebūšu nemaz Talsos tajā dienā:/
mandariins:ar kājām uz Sapņu ezeru? vispār jau baigais gabals ko iet un tieši gribēju ieteikt Ūdenstorni-tur ir labi un vēl jau pie vilkmuižas ezera ir divas pussagruvušas mājas
nu lai Jums labi iet, tagad tikai apskatījos šo diskusiju, un nebūšu nemaz Talsos tajā dienā:/
žēl gan! slikts spameris esi! bet rezultātā kaut kas tiek palaists garām...
kur ir Talsu autoosta. Ielas nosaukumu lūdzu studijā. 9.10 nav nedaudz par vēlu? Varbūt 8.00? Citādi jau visa burzma sākusies. Gribās tomēr rīta rosmi sabildēt un kad cilvēku mazāk, tad pilsētas skatus var skaistākus sabildēt.
Andreass:kur ir Talsu autoosta. Ielas nosaukumu lūdzu studijā. 9.10 nav nedaudz par vēlu? Varbūt 8.00? Citādi jau visa burzma sākusies. Gribās tomēr rīta rosmi sabildēt un kad cilvēku mazāk, tad pilsētas skatus var skaistākus sabildēt.
Ielu netaceros es pat esmu vietejais un nezinu visas ielu nosaukumus :@ Vinu naw gruti nepamanit,preti autenei ir LIELS RIMI veikals....
es domaju,ka padomashu par nakamo pleneru,tad visu norunasim. Tad es ari domaju,ka dabushu akjiti savam D40X un nedabushu aiznemties no kada un sahut uz nebedu
nu Jūs tautieši laižat. Kā var šitā izdarīties, kas tā par dzeršanu pirms pasākuma dienas, vai nu dzer ar jēgu vai nedzer. Piedzerties un neierasties mēs katrs mākam. Imbacile, kas par atcelšanu dažas stundas pirms pasākuma, Laine vispār neko nesaka, un izrādās, ka arī nebūs. Labi, ka izdomājat paziņot, nevis vienkārši neierasties. Blukjis, Alvila iemesli ir diezgan nopietni, bet pārējiem atrunas. Lielas paldies Blukjim, ka paziņoja, jo citāde mēs tur gaidītu un neko nesagaidītu.
NU NEVAR AR ŠĀDU ATTIEKSMI. Ja jau esi pieteicies, tad proties ierasties vai laicīgi paziņot.
P.S. ja man sestdien būtu nets un jūsu numuri, tad skarbākus varādus dzirdētu.
Andreass:nu Jūs tautieši laižat. Kā var šitā izdarīties, kas tā par dzeršanu pirms pasākuma dienas, vai nu dzer ar jēgu vai nedzer. Piedzerties un neierasties mēs katrs mākam. Imbacile, kas par atcelšanu dažas stundas pirms pasākuma, Laine vispār neko nesaka, un izrādās, ka arī nebūs. Labi, ka izdomājat paziņot, nevis vienkārši neierasties. Blukjis, Alvila iemesli ir diezgan nopietni, bet pārējiem atrunas. Lielas paldies Blukjim, ka paziņoja, jo citāde mēs tur gaidītu un neko nesagaidītu.
NU NEVAR AR ŠĀDU ATTIEKSMI. Ja jau esi pieteicies, tad proties ierasties vai laicīgi paziņot.
P.S. ja man sestdien būtu nets un jūsu numuri, tad skarbākus varādus dzirdētu.
Sorry,man izlaidums,kads es pohains lidishu uz pleneru ;P pietam agri no rita ;(