forum.gif
22.06. uz Talsiem. :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / 22.06. uz Talsiem. :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.06.08 14:09
 citēt
Sveiki!
Tātad 22. jūnijā visi, kas vēlas var atbraukt vai atnākt uz Talsiem un kopīgi paklaiņot pa pilsētu un pafotografēt un iepazīties labāk un tā. Maršruts vēl tiek apspriests. Satikties vajadzētu 9.10 pie Talsu autoostas.cilvēki vismaz no tuvākās apkārtnes var ierasties, un ja vēlas arī no tālākas. Pagaidām pieteikušies:

1.Blukjis
2.Alvils+draudzene
3.Neviens+draudzene
4.imbacile
5.Laineapine

:face-glasses:
Publicēts: 13.06.08 15:23
 citēt
ja esi pazaudējis balsi
jābrauc teu uz talsi

- tādu rīmi reiz skaitīja mans draugs Ārons, kurš ir pa pusei zviedrs, pa pusei amerikānis, bet dzīvodams sešus gadus latvijā, iemācījās arī nedaudz latviešu valodu. :)
Publicēts: 13.06.08 20:35
 citēt
:face-grin: lābs!
Publicēts: 14.06.08 17:25
 citēt
raksti mani divās personās, jo izskatās, ka tur pat netālu, laikam, tiks svinēti Jāņu svētki.
Derētu arī kāds telefons kam zvanīt, ja nevar atrast nevienu pie autoostas.
Publicēts: 14.06.08 17:55
 citēt
1.Blukjis
2.Alvils+draudzene
3.Neviens+draudzene
4.imbacile
5.Laineapine
6.Andreass+1pers.
Publicēts: 15.06.08 18:01
 citēt
Andreass, mans telefons Tev ir. Ja kas, vari zvanīt man! :)
Publicēts: 18.06.08 22:14
 citēt
Tātad maršruts apmēram šāds:
Satiekamies autoostā, ejam caur centru līdz Talsu ezeram un pilskalnam, tad turpat pretī,ja tiksim iekšā, uzlīdīsim vecā ūdenstornī pafočēt Talsus no augstāka skata. Tad tiekam līdz muzeja parkam, un tad līdz Talsu vecpilsētai. Tālāk ejam uz Sapņu ezeru un pa ceļam iegriežamies arī sirdsezerā. Nākam atpakaļ uz Talsiem, atpūšamies, un ejam uz Dzirnavkalnu un dažām vecām, pussagruvušām mājām pafočēties, iekļaujam vecās ,bruģētās ielas un Luterāņu baznīcu. Un karotīšu cehs.

Kārtība vēl krasi mainīsies, jo iekšā kaut kur vajadzēs tikt jau ap 11iem, un vēlāk atkal iet ārā, bet nu tagad varat redzēt ko apmeklēsim jauktā secībā. :face-glasses:
Publicēts: 18.06.08 22:25
 citēt
Galvenais lai būtu karotīšu cehs! Tur karotītes arī vēl var atrast vai arī visas jau sen pametušas to iestādījumu? :)
Publicēts: 18.06.08 22:32
 citēt
Es domāju, ka neko tu tur neatradīsi. Viņš jau ļooti sen ir slēgts. Kaut gan man mājās vēl ir tādas atrodamas, jo mans vecaistēvs tur kādreiz strādāja.
Publicēts: 18.06.08 22:32
 citēt
uljens:Būšu Talsos 21.06, bet 22.06 no rīta plānoju jau atpakaļa uz Jelgavu

žēl. :face-sad:
Publicēts: 18.06.08 22:36
 citēt
uljens:Būšu Talsos 21.06, bet 22.06 no rīta plānoju jau atpakaļa uz Jelgavu

a cikos skaitās rīts? :) mož tajā brīdī, kas ir pirms rīta, vari kopā ar mums pavazāties apkārt, bildējot? :face-glasses:
Publicēts: 19.06.08 20:45
 citēt
ar kājām uz Sapņu ezeru? vispār jau baigais gabals ko iet :D
un tieši gribēju ieteikt Ūdenstorni-tur ir labi:) un vēl jau pie vilkmuižas ezera ir divas pussagruvušas mājas:)

nu lai Jums labi iet, tagad tikai apskatījos šo diskusiju, un nebūšu nemaz Talsos tajā dienā:/
Publicēts: 19.06.08 21:02
 citēt
mandariins:ar kājām uz Sapņu ezeru? vispār jau baigais gabals ko iet :D
un tieši gribēju ieteikt Ūdenstorni-tur ir labi:) un vēl jau pie vilkmuižas ezera ir divas pussagruvušas mājas:)

nu lai Jums labi iet, tagad tikai apskatījos šo diskusiju, un nebūšu nemaz Talsos tajā dienā:/

žēl gan! slikts spameris esi! :D bet rezultātā kaut kas tiek palaists garām... :face-crying:
Publicēts: 19.06.08 22:31
 citēt
heh,nav nekads gabals :p,izej Liepajai caur,vot tas ir gabals :D
Publicēts: 19.06.08 22:32
 citēt
heh,nav nekads gabals :@,izej Liepajai caur,vot tas ir gabals :D
Publicēts: 20.06.08 12:41
 citēt
Eu, bet ar telefona numuriem mož tomēr vajadzēja samainīties... Ja kas, manējais ir 29868982.
Publicēts: 20.06.08 15:42
 citēt
nekad neesmu gājusi caur Liepāju , varbūt Jums tas tomēr ir sīkums:D
paldies par vārdiem:D
Publicēts: 20.06.08 22:10
 citēt
kur ir Talsu autoosta. Ielas nosaukumu lūdzu studijā.
9.10 nav nedaudz par vēlu?
Varbūt 8.00? Citādi jau visa burzma sākusies. Gribās tomēr rīta rosmi sabildēt un kad cilvēku mazāk, tad pilsētas skatus var skaistākus sabildēt.
Publicēts: 20.06.08 22:46
 citēt
Bet te daži ar busu brauc un netiek agrāk. :(
Dundagas iela 15, Talsi
Pretī RIMI! :)
Publicēts: 20.06.08 23:47
 citēt
ir kādam Rīgas braucējam vieta brīva autiņā?
Publicēts: 21.06.08 02:03
 citēt
Manas dalības iespējamība ir samazinājusies līdz 30% :(
Publicēts: 21.06.08 10:20
 citēt
Kapēc, alvil?
Publicēts: 21.06.08 10:50
 citēt
Andreass:kur ir Talsu autoosta. Ielas nosaukumu lūdzu studijā.
9.10 nav nedaudz par vēlu?
Varbūt 8.00? Citādi jau visa burzma sākusies. Gribās tomēr rīta rosmi sabildēt un kad cilvēku mazāk, tad pilsētas skatus var skaistākus sabildēt.

Ielu netaceros :D es pat esmu vietejais un nezinu visas ielu nosaukumus :@
Vinu naw gruti nepamanit,preti autenei ir LIELS RIMI veikals....
Publicēts: 21.06.08 10:56
 citēt
mēģināšu atrast. Telefoni man ir.
Tad jau Alvil, tev nav jēgas zvanīt, lai atrastu ceļu.
Publicēts: 21.06.08 11:11
 citēt
Dundagas iela 15, Talsi
Pretī RIMI! :)
Ja kas zvani kādam.
Publicēts: 21.06.08 12:33
 citēt
Andreass:mēģināšu atrast. Telefoni man ir.
Tad jau Alvil, tev nav jēgas zvanīt, lai atrastu ceļu.

Es vēl nezinu. Bet ir radušies daži sarežģījumi (pārsvarā saistīti ar to, ka pirmdien es lidoju uz Maskavu).
Publicēts: 21.06.08 12:39 labots
 citēt
atliec Maskavu, viņa nekur nepazudīs.
Bet Talsos tev ir jābūt. Nav ko pietiekties un tad atteikties. To vispār vajadzētu aizliegt.

Labi, es uz Talsu pusi, ceru, ka rīt no rīta tur kāds izņemot mūs vēl būs. Tiekamies tur.
Publicēts: 21.06.08 12:43
 citēt
Es jau no paša sākuma teicu, ka es nedodu 100%, ka būšu. :) Un tad vēl pat nebija par Maskavu nekas zināms...
Publicēts: 21.06.08 13:50
 citēt
NU trad rit cikos isti 8:00 vai 9:00 pie autenes? :face-devil-grin:
Publicēts: 21.06.08 13:51
 citēt
PS>ceru ka nepaardzershu jegu mana izlaiduma,ka rit tikshu normals uz turieni :D
Publicēts: 21.06.08 14:10
 citēt
mjā. tagad varu pateikt, ka es tomēr nebūšu. sorry. mož citreiz!
Publicēts: 21.06.08 14:40
 citēt
alvils:mjā. tagad varu pateikt, ka es tomēr nebūšu. sorry. mož citreiz!
:face-crying: loti,loti alikti
Publicēts: 21.06.08 18:01
 citēt
BĻE.... Čaļi ļoti atvainojiet.... Es netieku. :(
Man te tuvinieks nomira. :(
Atcelsiet vai iesiet kas būsiet?
Publicēts: 21.06.08 21:23
 citēt
Nu es arī netikšu. To es zinu tā - stroga. Un arī LaineApine arī nebūs. To es arī zinu par visiem 100.
Publicēts: 21.06.08 21:36
 citēt
TAD ATCEĻAM VISU!!! NAV VĒRTS,JO TE PĀRIS CILVĒKU TIKAI BŪS! Kam man ir NR. Tiem es aizsūtīšu ziņu.
Publicēts: 21.06.08 22:40
 citēt
Es ari netikshu,es lapishu pohas no izlaiduma,fuck pieci alinji ribas vnk raudat gribas ;(,ka ta notiek....
Atcelsim to uz kadu siltaku dieninu ;)
Publicēts: 21.06.08 22:57
 citēt
:face-glasses::face-glasses::face-glasses:
Publicēts: 21.06.08 23:15
 citēt
:face-devil-grin: es domaju,ka padomashu par nakamo pleneru,tad visu norunasim. ;) Tad es ari domaju,ka dabushu akjiti savam D40X un nedabushu aiznemties no kada un sahut uz nebedu ;) :face-grin: :face-glasses:
Publicēts: 29.06.08 10:00
 citēt
nu Jūs tautieši laižat. Kā var šitā izdarīties, kas tā par dzeršanu pirms pasākuma dienas, vai nu dzer ar jēgu vai nedzer. Piedzerties un neierasties mēs katrs mākam.
Imbacile, kas par atcelšanu dažas stundas pirms pasākuma, Laine vispār neko nesaka, un izrādās, ka arī nebūs. Labi, ka izdomājat paziņot, nevis vienkārši neierasties.
Blukjis, Alvila iemesli ir diezgan nopietni, bet pārējiem atrunas.
Lielas paldies Blukjim, ka paziņoja, jo citāde mēs tur gaidītu un neko nesagaidītu.

NU NEVAR AR ŠĀDU ATTIEKSMI. Ja jau esi pieteicies, tad proties ierasties vai laicīgi paziņot.

P.S. ja man sestdien būtu nets un jūsu numuri, tad skarbākus varādus dzirdētu.
Publicēts: 02.07.08 22:15
 citēt
Andreass:nu Jūs tautieši laižat. Kā var šitā izdarīties, kas tā par dzeršanu pirms pasākuma dienas, vai nu dzer ar jēgu vai nedzer. Piedzerties un neierasties mēs katrs mākam.
Imbacile, kas par atcelšanu dažas stundas pirms pasākuma, Laine vispār neko nesaka, un izrādās, ka arī nebūs. Labi, ka izdomājat paziņot, nevis vienkārši neierasties.
Blukjis, Alvila iemesli ir diezgan nopietni, bet pārējiem atrunas.
Lielas paldies Blukjim, ka paziņoja, jo citāde mēs tur gaidītu un neko nesagaidītu.

NU NEVAR AR ŠĀDU ATTIEKSMI. Ja jau esi pieteicies, tad proties ierasties vai laicīgi paziņot.

P.S. ja man sestdien būtu nets un jūsu numuri, tad skarbākus varādus dzirdētu.

Sorry,man izlaidums,kads es pohains lidishu uz pleneru ;P pietam agri no rita ;(
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):