Vārdu sakot, ir vajadzīgs fotogrāfs/e, kas uztaisītu smuku fotoreportu par šito pasācienu. Būtu bildējusi pati, bet tajā laikā būšu prom Horvātijā. Pasākumu rīko mana paziņa. Par samaksu vienosimies.
bro-tip:jā, un visas biuzjas pālī(neasas un iso 1600)
uz priekšu čalīt!
darbs atšķiras no izklaides...
bet pateicos par repliku! es jau šo starpgadījumu biju gandrīz aizmirsis, tagad atkal atgādināji. veco kara rētu uzplēsējs Tu!
ja labi padomā, vai vispār tai datumā nav jau kaut kas saplānots... šķiet, ka tomēr ir... 28.jūn. ir fonofests, un es tur esmu (pālī). nāksies atteikties no šīs šancītes.
dindin nealejies , uzbliez tiem ko tu VELIES privatu piedavajumu uz konkreto datumu KURS ATSAUKSIES PIRMAIS tas ari lai bilde otrais lai rezerve JA KAS Savadak tuksj tirguss
Nav problēmu - es varu arī 12 meitenes un 144 fotogrāfus nofočēt - paņemiet līdzi tikai tos garākos stroķus, lai iespaidīgāk izskatās. Vienīgi uz kuģīša būs pagrūti visus izkārtot. Vajadzēs laikam vēl vienu kuģīti, no kura visus safočēt. Var arī uz krastmalas kāpēm izkārtoties un no Daugavas (no kuģīša) kopbildi uztaisīt.
Mīļš paldies par lielo atsaucību, draugi!!! Nākamreiz zināšu, kam jautāt.
Dansiga ar savu piedāvājumu tomēr paliek nepārspēta - viņa pieteicās pasākumu sabildēt par brīvu. Paldies, Dansiga! Un lai vairāk tādu feinu cilvēku, kā Tu!
dindin: Dansiga ar savu piedāvājumu tomēr paliek nepārspēta - viņa pieteicās pasākumu sabildēt par brīvu. Paldies, Dansiga! Un lai vairāk tādu feinu cilvēku, kā Tu!
pleee! svieeests....tapeec jau driiz cilveeki uzskatiis, ka fotografs nav maksas pakalpojums. Tie kas censas ar foto maizei pelniit varees ieskrieties :face-monkey:
dindin: Dansiga ar savu piedāvājumu tomēr paliek nepārspēta - viņa pieteicās pasākumu sabildēt par brīvu. Paldies, Dansiga! Un lai vairāk tādu feinu cilvēku, kā Tu!
pleee! svieeests....tapeec jau driiz cilveeki uzskatiis, ka fotografs nav maksas pakalpojums. Tie kas censas ar foto maizei pelniit varees ieskrieties :face-monkey:
Neuztraucies, Uģi Es domāju, ka tā gadās pieteikami reti, lai mēs te tagad celtu brēku par fotogrāfu kopējās reputācijas bojāšanu vai tamlīdzīgām blēņām.
He hee;-)))) Ne jau vienmeer viss ir jaakomearcializee;-))) Un ja man ir intersanti to visu paverot no malas, to arii fotografeejot, - kaapec lai es to nedariitu?;-)
Arii projektus taisot, ja kas - es dazham labam paprasu 1000 Ls, bet citam par too pashu - knapi 200 Ls .... Bet kaadu projekteetaaju, kuram liekaas, ka tas ko es daru ir ljoti vienkarshi un vinjsh grib visu dariit pats, tikai uzdod jautaajumus - nokonsulteeju vispar par velti (un ar to sagatavoju sev it kaa konkurentu) .... Bet dziivee ir visadas situaacijas!
haralds, nu izdariit pasham ir vieglaak. Bet ja konsulteeju - tad lai pats sevi vaino kljuudaas. Jo esmu arii pateikusi, ka nokonsulteet varu, bet veelaak, ja neanaaks - vinja darbu nepartaisiishu (esmu paris reizes iekritusi)