forum.gif
Sudrabnieču skanēšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Sudrabnieču skanēšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.06.08 13:43
 citēt
aiznesu uz Cēsu kantori lai ieskanē man 3 filmiņas, un nevienu no tām noritsu-koki nebija ņēmis pretim. Filiņas ir krievu Svema, bez nummuriem.

Kur Jūs nesat skanēt sudrabnieces?
Publicēts: 14.06.08 14:02
 citēt
varbūt kādam mājās ir kāds filmiņu skaneris?

vai pašam jāiegādājas, piemēram CanoScan 4400F
Publicēts: 14.06.08 15:42 labots
 citēt
em, kaa nebija njemis preti? fotki.lv pat skeneeja, un taads pats koka noriitis vinjiem tur ir...
tiesa, par kvalitati pakluseshu...

a par 4400F labas atsauksmes dzirdetas... jaapsver doma! sham 6x6 adapters ari ira?

apskatiju, 120nieci 4400f nenjem, 8800f gan njemot! un par to atsauksmes vel labakas, cenas starpiba ~60ls kas ir, em, 8-12 filminju izmaksas... = gandriz nekas...
Publicēts: 14.06.08 16:33
 citēt
noritsu skannē mb, bet neprot novākt putekļus - tāpēc šie neņem - skanneri prot novāt putekļus tikai no c41 procesa filmām kurām pamatne sarkana

visticamāk, ka konkrētā skannera operators neprot/nevēlas pieregulēt setingus uz cita tipa filmu

aiznes uz jvk vai bfs

diemžēl lētākais skanneris kurš ņem arī plato filmu un dod ciešamus rezultātus ir:

veikals.vardes.lv...

un process ir lēns un darbietilpīgs

tos ierindas planšetniekus ar adapteriem pirkt toč nevajag

ja labi zin, ka skannēs tikai 35mm, tad jāmeklē kāda minolta vai nikon - šķiet sākot no 150-200Ls. vajadzētu varēt dabūt
Publicēts: 14.06.08 17:07
 citēt
te lētāk www.salidzini.lv...=
Publicēts: 14.06.08 17:16
 citēt
Kaada problema ieskanet uz NORITSAS un jebkuras citas MASJINAS?? Tur vienkarsji OPARATORS MULKJIS , jo tam kuras NELASA AUTOMATA parasti pirmo kadru iestada vienkarsji AR ROKU nju tur iebida un piedzen rami un tad skane pats talak bez problemu:):) Ka jau Maris teica vai nu OPARATORS DURAKS vai nu SLINKUMS SKANET katra zinja ta nav MASJINAS PROBLEMA:):)
Publicēts: 14.06.08 17:27
 citēt
Ir viens cisji labss skaners skane GANDRIZ visju bet nu padargss prieksj SAD TAD izmantosjanas:)
www.ixbt.com...
Publicēts: 14.06.08 18:01
 citēt
Pašam ir šāds V700 skanerīts - jāsaka, ka kvalitāte skenējot 120nieces ir ļoti augsta. Ir gan viens trūkums - oriģinālais film holderis ir konkrēts kreps (kā jau vairumam ražotāju). Pasūtīju no betterscanning.com holderīti 120niecēm ar ANR stiklu - pavisam cita lieta. Asumu arī var pieregulēt ļoti precīzi. Nu cena jau gan ir jā, bet tiešām atmaksājas, ja jāskenē regulāri. Uz 35mm gan neesmu vēl pamēģinājis :) Par putekļu noņemšanu sudrabniecēm - tainība ir, ka pat slavenais digital ice nenostrādā, jeb pareizāk nostrādā un noņem negatīvam visus pustoņus.

PS. Maris nočeko plz PM ;)
Publicēts: 15.06.08 00:07
 citēt
es varētu apsvērt pārdot savu Canoscan 9950F, ja ir patiesa interese tad uz PZ
Pirku jaunu , cena draudzīgāka par V700. Par pašu skaneri vajadzētu būt jūra netā.
Publicēts: 15.06.08 01:21
 citēt
V700 ir labs. Bet nu MB sudraba filmas skamē sliktāk par dipiem. No otras puses -- 2400dpi skans platajai filmai ir vājprātīgi liels un grūti pastrādājams. Lielāku formātu vispār skanēju tik uz 1200dpi
Publicēts: 15.06.08 02:01
 citēt
ak34 :Tu kur neta jau gadijies? Jumss tac vēl vadzeja razjigi plītēt un kāpt uz lāvas pa 5tai reizei:):)
Publicēts: 15.06.08 09:57
 citēt
Lunis, man rīt uz Somiju putnus bildēt un šodien vēl darbā sīkumi jāpabeidz. Es tāpēc ap pusnakti dabūju aiztīties :(
Publicēts: 15.06.08 10:20
 citēt
Ohh , tu gan visju uzspēj:):) Man nedaudz medicina pievīla ar saviem velejumiem darbi beigas vel saskrēja taka viss kopaa nacās PARAUDAT MALINJAA nieka 25km no jumss:( Nekas nakamreiz ceru but pa 99% !
Publicēts: 15.06.08 13:08
 citēt
nu paši jau viņi saka, ka filmiņa pa tumšu un aparāts neatpazīst! bet es jau arī domāju,ka paši ir slinki un nekā negrib darīt!
Publicēts: 15.06.08 14:46
 citēt
musco:nu paši jau viņi saka, ka filmiņa pa tumšu un aparāts neatpazīst! bet es jau arī domāju,ka paši ir slinki un nekā negrib darīt!

MB filma par tumšu? Krāsainās negatīvās ir tumšas. MB filmas ir gaišas, ja nav pārgaismotas
Publicēts: 15.06.08 15:34
 citēt
tad vai nu attīstīšanas procesā esmu gaismu pielaidis vai bildēšanas, bet ja tai filmai ir ISO 64 un viņām termiņš beidzies pirms 16 gadiem, liku iso 50 lai lielāks slēdža ātrums, bet nevajadzētu būs ka bildēšanas vaina!
Publicēts: 15.06.08 15:37 labots
 citēt
ak34:MB filma par tumšu? Krāsainās negatīvās ir tumšas. MB filmas ir gaišas, ja nav pārgaismotas
pārsvarā, ja nav nepareizi tīstītas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):