forum.gif
Pārdodu Canon Speedlite Transmitter ST-E2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Canon Speedlite Transmitter ST-E2
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.06.08 21:13 labots
 citēt
funny - varbūt Tev pašam būtu laiks atslābt? Man viss ir kārtībā - visas galvas strādā. Jūtos mierīgs un paēdis. Uztraukumiem vispār nav pamata. Šodien nopirku zemenes - 1kg par 1,85Ls. Drīz būs apēsts tas kilo. Un vēl ar putukrējumu. Būtu man foršas mīkstas gaismas (bet kādreiz man dārziņš būs ... ar savām gaismām), varētu kādu kluso dabu ar zemenēm uzfočēt. Tad ne tikai vēderam, bet arī acīm būtu ko pamieloties. :face-wink:
Publicēts: 16.06.08 21:20
 citēt
funny taads biku gejisks padevies. A seju ta sleepj :face-monkey:
Publicēts: 16.06.08 21:28 labots
 citēt
Visiem - izņemot funny - ir profila bilde. Vai nav mazliet dīvaini? Mans priekšlikums par face-control (un/vai profil-foto apstiprinājumu) - tas viss lielā mērā samazinātu šādus nevajadzīgus apvainojumus, kā arī pasargātu vismaz daļēji no falšiem profiliem (it sevišķi ar vienādām ip adresēm). :face-wink: Vispār varētu šo tēmu pacelt forumā kaut kur pie diskusijām. ;)
Publicēts: 16.06.08 21:49
 citēt
Linkman:Visiem - izņemot funny - ir profila bilde...

Varbūt mazvērtības komplekss?:face-plain:
Publicēts: 16.06.08 21:56 labots
 citēt
Kaut kāds komplekss ir, kāds - es ne visai saprotu. Pirms mirkļa es apskatījos pie autoriem, tad -funny- vajadzētu būt starp autoriem -full_clip- un -Fuse-. Man domāt, ka alfabētu vēl atceros, bet vairs neatrodu. Varbūt neredzu. :face-glasses: Vienkārši gribējas aplūkot, ko gan funny ir pievienojis, kādas bildes, saprast, kas par lietas koku (vai korķi), bet nekā. Laikam transmisija neizturēja. :face-wink: Varbūt būs jauns -funny- kā -sunny-. :face-wink: Sasar - un Tavā profila bildē vispār divi faces. Kurš Tu esi? Ja kreisā pusē - pat varētu uz kādu fotosesiju Tevi aicināt. :face-wink:
Publicēts: 16.06.08 22:20
 citēt
nebija viņam nekā! :) es paspēju apskatīties.. ne bilžu, ne rakstu viss pa nulitēm.. :)
Publicēts: 16.06.08 22:40
 citēt
It kā es zinu, kur vēl ir funny. Varbūt ir tas pats, varbūt arī nē. Ir tāds portāls ar īpašām vajadzībām. Pēc foto un tehnikas man ir vēl arvien visādas vajadzības (reti kurš to saprot, lielākoties tie, kuriem ar foto ir kāda darīšana). :face-wink:
Publicēts: 16.06.08 22:43
 citēt
Ko juss springstat , procedūras iedarbojās un puikam viss pārgaja:) Nenemiet pierē pāreja laika vins ir nekaitīgs. Ta ir ka neviens nenoverte un visji tik pamāca un smejas :):) BET jāsaka ka puika ir būtiski audzis stradajis Norvegija taga par sapelnito sapirciss tehniku esot ,CENSJAS :) Sudigi ka visji par tevi un tavu nelaimi smejas ari labakie draugi un pazinjas tas jebkuram var likt nolekt no spolitem reizi pareizei , sevišķi radošai dveselei kuru maskē zem "Reperu tupuma" un skaļas bļaustīšanas:) Te pat nesen gribēju šo paslavēt par VEIKSMI gadijās šim baigākā veiksme CŪCENE iekš Cēsu raļa , nevienam nekas parak pratigs nebija bet ŠIS gadijās īstajā brīdī un istajā vietā un NOSPIEDA! Tālūk. Nīgros tekstus varat neņemt vērā dzīvē nav tik traki kā izliekas:)
Publicēts: 16.06.08 22:50 labots
 citēt
Dzīvē viss daudz foršāk izskatās, virtuālā vidē spoles ātrāk griežas (vai rokas bremzes atnāk ātrāk vaļā) un tad tik sākās lielā šūpošanās. ;) Te nu bija: Speed - Light - Trans - Mission. ;)
Publicēts: 16.06.08 23:03
 citēt
nu traki, vīri, jums te iet :)
es piem., vispār fotokonkursos vēl neesmu piedalijies :),
bildēju tā - savam priekam :D !
Transmitera ar man nav, kaut butu paņēmis pa 95, tik nogulēju :)
Publicēts: 16.06.08 23:18 labots
 citēt
No visa tirguss ir aris kas vertigss , Edijss bij izkodiss ka NET bodes to verkji var atrast pa ~140Ls . Pat samera atri atvedot.
Publicēts: 16.06.08 23:23
 citēt
Bumerangs - ir iespēja pa 135Ls dabūt. :face-wink: Vienīgi neesot noliktavā un 2 nedēļas varētu būt piegādes laiks. :face-wink:Vilciens nr.-95 ir aizbraucis, tur nu neko vairs. :face-wink:
Publicēts: 17.06.08 18:56
 citēt
Palasījos, parēcos un nobrīnījos- ko tad vēl Luņam profila bildē nav zila acs...:))))
Publicēts: 18.06.08 22:40
 citēt
Uljens (varbūt arī zviedham tas noder) - es biju sameklējis internetā statīvu ar tādiem uzgaļiem, kurā var iestiprināt lietussargu un arī pieskrūvēt zipeni. Zipenēm nāk līdzi kājiņa, kuru tad var pieskrūvēt. Un tāda minimāla mobilā studija ir gatava, kaut vai ar vienu gaismu, bet tomēr. Ideja pārdomām. :face-wink:
Publicēts: 18.06.08 22:57
 citēt
aha aha.. zināma štelle! :) mn plānā ir tādu iepirkt kad uzradīsies leikas finanses.. ebay pat var atrast komplektu kāja+lietussargs pa 5USD! :D
Publicēts: 19.06.08 09:45
 citēt
Cirsliitis : Tas gan tads izcili dargss palaidejs ssanak:) Butiba MT-24EX ir baigais gadzjetss ar divam iznesama galvam un vel var pievienot pec vajadzibas vairakas gruppas butiba vina ir ta pati sistema kas Vilmara palaideja + licgalvas :) Aizmirsi piebilst ka vina maksa tuvu 600Ls :):)
Publicēts: 20.06.08 00:09
 citēt
uljens:
tam jau man tā ideja arī ir ...palaidējs+ 2 zipenes caur lietussargiem uz statīviem, bildēšanai pie dabas :)

Man iepriekš bija divas zipenes 430 un 580, bet tā arī līdz pieminētai realizācijai nenokļuvu. Laiks iet, domas un ieceres mainās, vēlmes un prasības pieaug. :)
Publicēts: 20.06.08 10:05
 citēt
uljens : Ot nebremzee , reku musju bix "Satrauktatis" draugs bij atradis labu panemienu SALIDZINI.LV kur pa ~140Ls varej dabut ka vins teica ~2 nedelju laika. PASUTI--NOPERC tev tac 1 blice jau IR tatad varesi to darbina NO KURIENES GRIBESI , trakakais jau parasti ka pats zini ir FRONTALAS blice nju taga noliksi blakus uz galda piemeram vai aiz loga. A tais reizes kad no tiek LIELA BLIEZSJANA / DZERSJANA musju stilaa blices tak nav problema gan kolegji aizdos jadas 3-4 IZKLAIDEM ar meitenem:):)
Publicēts: 20.06.08 21:17
 citēt
Lunis: ... A tais reizes kad no tiek LIELA BLIEZSJANA / DZERSJANA musju stilaa blices tak nav problema gan kolegji aizdos jadas 3-4 IZKLAIDEM ar meitenem:):)

Vienā no tusiņiem es tā arī izdarīju - aizdevu savu blici vienam citam un gāju sapņot par zvaigznēm. Nākošā rītā es jautāju viņam: nu kā? noderēja? Tu varētu atdot man zipeni. :face-smile: Un atbide skanēja: kas? ko? kāda zipene? neko nezinu ... :face-wink: :face-grin:
Publicēts: 20.06.08 22:07
 citēt
Ha ha SIRSNIGI , jaa ja ipatnji medz but dazjadi:):)
Publicēts: 20.06.08 22:14
 citēt
Pirmā brīdi tas izskanēja tik nopietni, tad sāku domāt - mhmm - cik daudz vakar viņš bija dzēris, ka jau aizmirsis manu zipeni. Vai tiešām būs pazaudējis ... :face-surprise: Bet bija domāts kā viegls melnais humoriņš, kas ir pavisam ierasta lieta šādos tusiņos. ;)
Publicēts: 24.06.08 15:33
 citēt
Kad atnāks, sarēķināsi, cik tad kopumā Tev tas prieks izmaksāja? Iepirkšanas cena, (transports un apdrošināšana varētu būt tajā iekšā), droši vien preces deklarēšana (kādreiz man tā deklarācija maksāja 10Ls, nezinu kā tagad) un plus vēl nodokļi ar bankas komisiju par nodokļu pārskaitīšanu - tā varētu būt kopsumma, :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas