forum.gif
Pārdodu Canon Speedlite Transmitter ST-E2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Canon Speedlite Transmitter ST-E2
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.06.08 17:26
 citēt
Pārdošanas cena 95 Ls. Kādreiz nopirku, bet nelietoju. Varbūt kāds vēlas vadīt Canon zipenes 430, 580 vai 580 II EX no attāluma? Tad šis transmitters lieti noderēs. :)
Publicēts: 14.06.08 21:32
 citēt
Es zinu kam VAIG!!! Ventspils zviedzham sjito vajadzeja!!
Publicēts: 15.06.08 00:57
 citēt
Uljenam arii shito vajag...
Publicēts: 15.06.08 02:13
 citēt
Lunis - paldies. Zviedzham aizrakstīju, Varbūt pieteiksies. :) Dambis - paldies. pieteikšos arī pie Uljena. :)
Publicēts: 15.06.08 02:40
 citēt
Zinu ka arī joumens meklē! :)
Publicēts: 15.06.08 10:04
 citēt
cik m radusa darbojais ?
vai zibspuldzei jaatrodas transmitera redzaibas zona ?
Publicēts: 15.06.08 10:48
 citēt
Bumerangs : Tas tac optiskais palaidejss uz IS staru , skaidrss ka jabut tiesjai redzamibai.
Publicēts: 15.06.08 17:01
 citēt
Pārdots. :)
Publicēts: 15.06.08 20:33
 citēt
vot ta kamer domaju, pardevas :)
Luni: ta jau man likas, ka infrared slimkums bij gūglēt. bet kaut kads max attālums taču ir cik tas infrareds redz vines otru
Publicēts: 15.06.08 21:01
 citēt
Taa no pieredzes telpā ir mēģiņāts kādi 10-20metri. Apusē lidz 10m . Novirze no redzamības var būt lidz ~45* bet to var lidzet ar spogulīžiem:):) Galvenā fīčaja jau tā ka vinām strādā TTL ar kameru un kaudzi blices var sajugt klāt.
Publicēts: 15.06.08 21:05
 citēt
Bumerangs:vot ta kamer domaju, pardevas :)
Luni: ta jau man likas, ka infrared slimkums bij gūglēt. bet kaut kads max attālums taču ir cik tas infrareds redz vines otru

Nu tak ebay priekš tā ir, ap 150 USD
Publicēts: 15.06.08 22:43
 citēt
Viengais tiešām +, ka viņam strādā TTL, be visādi citādi man leikas ērtāks ir radio trigeris...
Publicēts: 16.06.08 01:13
 citēt
constrig : Kātad stasti kā dziedi. Ebay nav gadijies redzēt ka nosola zemāk par 200 USD + pīegāde + muita:):) Latvijā CANON kantori piedāvā tādus pasūtīt pa ~180Ls un nesola ātrāk par dažiem mēnešiem:):)

Billy: Nju jā kātad RADIO trigeris būtībā ir PLIKA DRĀTE bez nekādām iespējām , šitāis ir pilnfunkcuju verķis tā itkā blice būtu uz kameras un var vadīt vismaza 4 citas tādas pašas blices un viss E-TTL režīmā! Būtībā no CANON blicēm saliktas studijas vadības bliokss pietam ar pilnu vadību no kameras!
Publicēts: 16.06.08 01:25
 citēt
Bet tas tikai tad, ja bilce ir palaidēja redzamības zonā! Ja tā tad biaig labi, betbieži vin jau vajag zipeni aiz stūra nolikt vai kā.. :/ Ja varētau apvienot šitā palaidēja funkcijas ar radio triger parrāidīšanas iespējam ideāls verķis būtu! Moš tāds jau ir? Jo ja nav nesaprotu kapēc.. Vai tad ir tik grūti to tīri tehniski apvienot?
Publicēts: 16.06.08 01:34
 citēt
Visbiezjak izmantota funkcija parasti ir ELEMENTARA , nocelt blici no kameras un uzlikt no saniem , tad vel sametat blices pa interjeru. Loti reti kad Mazas blices izmanto kautkam sjausmigi sarezgitam priekjs tam ir STUDIJAS blices kas maksa varbut pat letak ka konkretas. Katra zinja vairak par 3 Šādam blicem lieto reti un 90% viena cilveka vai kāzu Pāra portretu bildesjanai:) Prieksj visja taa sjis verkjis der 100% un funkcione TEICAMI!
Publicēts: 16.06.08 14:57
 citēt
Kura vieta ja naf noslepums? Mums letak ka 180Ls neviens nespeja piedavat.
Publicēts: 16.06.08 15:16
 citēt
PM zinies ir NOSLEPUMS , bez pairiem no honkongas mes ar varam bet ta OFCALI zinies kautka nesanak letak pa 180Ls
Publicēts: 16.06.08 16:26
 citēt
milzīgais paldies, Lunim!!! Sakontaktējām - viss čiki - tieši biju netālu no Rīgas... nauda kabatā un aparāts mans! Būs gona labs... ;)
Publicēts: 16.06.08 16:32
 citēt
funny : Ko tā uzbudinies , patik pa kaktiem djelas kartot? Man nee !:):) Sadu verkji neizmantoju jo stradaju ar blicju studijam vai pastavigajam gaismam, tacju darba man tads ir un esmu meginajis kaa stradaa:) Citi ar grib zinat kur ko perk , ja patik luret no malas un nevar atklati pateikt vari mutiti paturet un pakluset, seit PM cienja tik starp Loxiem , Tinjiem un dargi letu lietu pardevejiem. Tatad kam netika pa leto tas var iedoties iekš [url=www.salidzini.lv]www.salidzini.lv[/url] un ierakstit nevis pilnu nosaukumu pec kura vins neko neatrod bet gan Transmitter ST-E2 un tiesjam izmet vairakus kantorus kas videji piedava par 136Ls , neviens no siem kantoriem nav autorizets dileris BET vismaz viens no atrastajiem veikalie dod autorizeta LATVIJAS DILERA garantiju!:) Taka ja kadam vel vaig VEIKSMI:)!
Publicēts: 16.06.08 16:35
 citēt
zviedzha : Ir ir lapss , pietam aiznemties no kolegam kadu gredu ar CANON blicem Pleneros parasti naf problema ka pats zini , varesi taga Razjigi zibinat Bunti ar blicem:):)
Publicēts: 16.06.08 17:21
 citēt
Ir pārdots. Diskusija par ko - ka internetā piedāvā par 135Ls? Bet 95Ls ir par 30% lētāk nekā 135Ls vai absolūtajos ciparos par 40Ls lētāk. Jā un? Cik es biju ar šo transmitējis, nekādas problēmas nekad nav bijušas. Gan ar 430, gan ar 580, gan arī ar 580 II. Telpās IR stari tāpat atstarojās no sienām, tur vispār nevajadzētu būt problēmām. Vakar izmāģinājām pie spožas saules, attālums 7-8m, strādā. Par tehniskām lietām protams var diskutēt, bet pēc notikuša darījuma runāt par cenām - izskatās tā dīvaini. Ja gribi nopirkt jaunu un no oficiālā dīlera, tad tas nu nekādi nemaksās 135 Ls. Nopirkt ebay + transports + muita + formalitātes: tie paši 130-140Ls sanāks. Varu novēlēt zviedzham - veiksmīgi zipināt. Bet kā jau pieminēju sarunā - vienkārši ar jaudu un gaismas virzienu tas nebūs. Vēlams pirms tam pazibināt savās telpās, lai kaut cik sāktu apjaust - cik daudz, kas un kad nepieciešams. :)
Publicēts: 16.06.08 17:31 labots
 citēt
Linkman : Visss kartībā , infa aatiecas pamatā uz fruktiem kas GRIBĒJA bet nedabūja:) Lidz sjim letak par 170--180Ls neviens no oficiālājiem dīleriem nespēja piedāvāt bijam VAIRAKKART INTRESEJUSJIES taka cena tev bij LOTI LABA. Tie kass iebremezeja un atri nenoreageja uz tavu piedavajumu var izmantot museja nezinama nervozā koleģja ieteikumu un meginat pirkt kada no atrastajam I-net bodem PA DARGO :):)
Publicēts: 16.06.08 17:54 labots
 citēt
Es praktiski par tādu pašu cenu kādreiz no rokas nopirku, bet tā kā tiešām nelietoju un ir citas ieceres par tehniku, tad protams skatos savā tehnikas krājumā, ko pārdot. Kad kādreiz meklēju šo ebay, tad zemāk par 120-130Ls, nu izstiepies, nu nekādi nevarēja dabūt uz Latviju cauri muitai. Varbūt tagad ir kaut kas mainījies, neesmu sekojis un pētījis. Tā kā kantori, kas pārdod šeit caur internetu, nopelna vismaz 10-15%. Jo kāda gan jēga pārdot bez peļņas? Un garantija šādiem veikaliem - ir garantija uz baltas papīra lapas rakstīta, piemēram, ar firmas zīmogu. Ja funny tādu ir nopircis, tad varētu parādīt - kā gan izskatās šī garantija? Domāju, varētu būt visiem interesanti, kāds teksts tur ir un kas devis garantiju. :face-wink: Un vispār publiskā vidē pieklātos biku solīdāk izteikties bez personīgiem apvainojumiem. ;) Es domāju gan, ka Lunis šo to pieprot un saprot no fototehnikas, un tādi uzbraucieni par offtopiem ir nevietā. Ja kādam kaut kas nepatīk, var nelasīt. Nevienam nav spiesta lieta te kaut ko lasīt, bet iztikt bez apvainojumiem - to gan derētu ievērot. :face-wink:
Publicēts: 16.06.08 18:16 labots
 citēt
Es nevaru teikt, ka es būtu ar kaut ko neapmierināts. Domāju, ka zviedzham ari nav par ko sūdzēties. Šīs varētu būt primārās puses, kas par kaut ko varētu būt neapmierinātas. Nākošie, kas varētu būt neapmierināti, varētu būt tie, kas varbūt par vēlu izlasīja un nezināja, kā mani sazvanīt. Bet tā nu tas dzīvē iekārtots - kas pirmais brauc, tas pirmais maļ. ;) Un tā kā Tev funny ir tāds transmitteris, tad vienīgais, par ko Tu varēji būt neapmierināts, ka nopirki par 135Ls, bet pēkšņi uzrādās mans piedāvājums par 95 Ls. Arī tā var gadīties (40 Ls arī ir nauda). ;) Bez tam es vēl piedāvāju to Canon 17-85. Kamēr vēl ir, var dabūt. Palēnām būs jāliek esesā.lv, varbūt kāds interesants tur atradīsies. ;)
Publicēts: 16.06.08 19:14
 citēt
1. Es nevienu neslavēju (nē - nu var jau būt, ka uzrakstīju, ka Lunis saprot no fototehnikas, ir uzskatāma par uzslavu);
2. mācīt dzīvot? kaut kā neatrodu tādu tekstu par dzīvot mācīšanu;
3. bērni ir izmācīti, tagad mācīt nav īpaši jēgas;
4. kur es kaut ko nepatiesu uzrakstīju? 95 Ls ir vēl lētāk nekā 135 Ls. ;)
5. mani nekas nav aizskāris, bet Luni gan, jo viņu nosaucu par 'gudro d...', 'sievu mācīt ...' un 'plutit ... ' - tie ir apvainojumi !!!
Publicēts: 16.06.08 19:29 labots
 citēt
Linkman : oooooooo Es tac sito zinu:):) Tas vietejais Ogres tupaks Edijs tāds bix pastulbss pāraudzis tīnis uz gadiņiem 25 kam mutere vēl degunu slauka skraididama pa iestādēm kļančīdamās lai neapbižo dēļiņu , caurkritis reperis un alkans:):) Šito nav ko ņemt pierē ne bildēt prot ne uzvesties , pie reizes tups kā korķis:):) To es domāju ka ne bilžu ne sajēgas:):) Šitais no Wanaga pacientiem:):) L stikli nelīdz ja neprot bildēt vecīt:):)
Publicēts: 16.06.08 19:36
 citēt
Lunis - pieņemu zināšanai par Ogres Ediju. ;):D:D:D
Publicēts: 16.06.08 19:38
 citēt
Pieņem pieņem , agresīvs tupaks ja nepieņem bildes kādā konkursinā māte skrien sūdzēties pa visām iestādēm "Dēļiņu abižo" :):)
Publicēts: 16.06.08 19:53 labots
 citēt
Man par konkursiem nav nekādas nojausmas, kas un kā tur notiek, bet kāds gudrinieks esot teicis, ka uzvar nevis taisnīga lieta, bet gan tā, par kuru vairāk cīnās. :face-wink: Ja bez mātes iesaistītu vēl kādus dažus cilvēkus foto bīdīšanai, varētu pat izteikt pieņēmumu, ka kādreiz Edija foto kādā konkursā vinnēs. Un ja tai bildē būs izmatota zipene ar transmiteru, nu vispār super būtu - tad es zināšu kā un kādas bildes (tipa - transmitētās) bīdīt uz konkursiem. ;):D:D:D
Publicēts: 16.06.08 19:54
 citēt
Oi Edijs mums Rīdzenieks , oi krūtais ta jau vairs nav no "Laukiem" bet pasjas galvaspilsētas:):) Paskat jau 29 un vēl viss bez parmaiņām , smagss gadijums:):):) Kur nu man tavu mammuku apvainot , viņs jau tik čakls ka naktī nepaslinko zvanīt uz mājām portalu redaktorēm ka nabadziņam bildītes izmestas bet kautkādai Deģei ieliktas:):) Visa Ogre rēc kā mamukss apskraida visas iestādes un blato pažiņas lai nobalso par maziņo bēbīti "29" gadiņi vietējā foto konkursiņā:):) RĒKA NĀK :):)
Publicēts: 16.06.08 20:02 labots
 citēt
Nu moins - jo dziļāk mežā, jo vairāk koku (vai lielāku korķu)? Kas viss tik neatklājas pie tik vienkāršas lietu transmisijas (domāts pārdošanas). :face-wink: :face-grin: Ops - aplauzt fotoprieku? Pilnīgi vai draudi manai dzīvībai. Interesanti, kur gan tas fotoprieks atrodas? Tie, kas lasa, esiet liecinieki, ja tuvākā laikā ar mani kaut kas notiksies, tad tajā vainojiet funny. ;)
Publicēts: 16.06.08 20:10
 citēt
Linkman : Mja mja , sjitais klinisks eksemplarss , vietējā Ogres "Zvaigzne" tagadējais reabilitācijas kurss saucas "Esmu fotogrāfs" pirms tam bij "Esmu reperis" :):):):) Nekas iedzers zālītes un viss buss atkal štokoss :):)
Publicēts: 16.06.08 20:18 labots
 citēt
Burvīgs kexs:face-grin::face-grin: Kā vēlies lai tevi sacu "Dzekijs čans" nē labāk šodien būsi "Zorro" tam melnss plašķis un špaga:):):face-wink::face-wink:
Publicēts: 16.06.08 20:27
 citēt
Jā ģimenei tu tiešām esi viens "Svēts parbaudījums" diez ko šie nogrēkojušies kā tu viņiem esi:):)
Publicēts: 16.06.08 20:31 labots
 citēt
Tad sanāk, ka funny ir apaļi 30. Ja zinātu precīzu datumu, tad būtu skaidrs - vai ir 31 vai nav. It kā tādā vecumā jaunības maksimālisms būtu garām, būtu laiks nākt prāta un tad pieredzes periodam, bet varbūt vēl pirmais spēka periods turpinās. Šad tad, lai galīgi neierūsētu, es savās mājās pavicinu rokas un kājas. :face-wink: :face-grin:
Publicēts: 16.06.08 20:37
 citēt
Lunis - izskatās, ka fanny uz Tevi baigais zobs. Kaut kā negribas ticēties, ka tas viss sācies ar šo transmisiju par 95 Ls. Ja šitā turpināsies - šī tēma ar komentāriem drīz būs topā. ;)
Publicēts: 16.06.08 20:41
 citēt
funny : Tiksimies tavā sapnītī , es būšu baltā halātā ar abolu tūtu un puķēm:):)
Publicēts: 16.06.08 20:49
 citēt
Linkman : Ha ha , es šim reiz vienā konkursā neiedevu prīzi , Baaig apvainojās:):) Tulītās neiedošu arī nākamajā kur anonīmā konkursā uz visiem saviem švakučiem sarastijis iespaidīgus "Autogrāfus" lai sablatotie balsotāji zin pār ko balsot:):):):):)
Publicēts: 16.06.08 20:50 labots
 citēt
funny - klau Tev nekādas profila bildes nav. Varētu ieteikt adminiem, ka turpmāk profili bez face-control varētu tikai skatīt fotogalerijas bildes un neko vairāk. Un viss būtu daudz mierīgāk. ;) Labi, ka es nepiedalos kaut kādos konkursos un pats sava nodabā rušinos. Ērti, labi, mierīgi. Citādi arī būtu baigie uztraukumi, kas un kāpēc. Nē, dažos esmu piedalījies azarta pēc. Vienā pat bija skatītāju balva. Es pats nobrīnījos, ka tā vispār tik augstu uzlēca. It kā sīkums, bet tomēr patīkami. ;)
Publicēts: 16.06.08 21:03
 citēt
Neiedziļinoties offtopika saturā un jēgā kurš ir kurš un kuram te sados vai nesados pa muti - skatos, ka biedrs Funny nu nemaz neprot leksiku izvēlēties! Ja savos 30-31 gados neesi spējīgs cienīt savu mātes valodu, tad tas jau par kaut ko liecina!
Protams, ka virtuāli uzbraucieni naudu nemaksā, bet kaut kādai pieklājībai publiski publicētajā vārdu krājumā tomēr būtu jābūt! :face-monkey:
P.S. es šeit neaizstāvu i ne Luni, i ne Linkman, i ne Funny! Vienkārši nav patīkami lasīt rupjības!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas