forum.gif
LEICA DIGILUX 3
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / LEICA DIGILUX 3
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.06.08 00:26
 citēt
Šodien bildeju izlaidumu, sktos viens ar filminieku bliež taka ar digitalo, un peec tam tikai ieraudziju ka tas ir digitaalais!
Vienkarshi pirms tam nebiju redzeejis, bet nu dizains kamerai baigi interesants! baigi lidziigs filminiekam! Bet vai eerts.

en.leica-camera.com...

Varbut kads bliež ar tadu??
Nu kadas bidles dod araa??

:face-glasses::face-glasses:
Publicēts: 16.06.08 00:28
 citēt
Tā IR Leica! Līdz ar to visi jautājumi ATKRĪT! :)
Publicēts: 16.06.08 00:30
 citēt
toč šitas modelis? kruts tev tas izlaiduma bliezējs ir bijis!!! :o
Publicēts: 16.06.08 00:35
 citēt
es pat dabuut nospiest ar podzin :face-wink: Bet nu jusha takaa filminiekam

TAs džeks teica ikdiena atadus neredzesi!

aa + vinsh ar kakkona 580 zipeni blieza
Publicēts: 16.06.08 00:47
 citēt
nu tam džekam nauda pilna pakaļa acīmredzot! :) normāli! :) Katrā ziņā šitas ir krutāk nekā bliezt ar Marku! :D

www.adorama.com...

anyway ja nopērc body tad stiklos arī laba naudiņa aizies! ;)
Publicēts: 16.06.08 01:25
 citēt
Kas jums nepatik , sjitais reali stav Rigas veikala pa 1270.00 Ls :):) Viens bilde ar Canon cita ar Nikon vel kads tikai ar LEICA :):) Ir tac cilveki kas brauc ar Volkswagen Touareg CITI atkal ar Porsche Cayenne Katram safsss:):):)
Publicēts: 16.06.08 09:08
 citēt
nu bet vai tad zuiko ir baigi lētie? es jau nesaku, ka viņu nav, bet saku ka viņi nav lēti!
Publicēts: 16.06.08 09:12 labots
 citēt
Annir : Tev pilnīga tasnība , jau gandriz 10 gadus sjiss kameras KONSTRUE panasonic :) Un tiesji taa tas ir noperkamas pa daudz mazaku cenu ar nosaucumu Panasonic :):) Ne velti seviskji iesixstejusji PanaPana fani lielas ka vinji bilde ar LEICA tik zem nosaucua Panasonic:):) Kapec tad es salidzinaju Porsju ar VW gluzji vienkarsji sji kamera ar nebutiskam niansem pa mazku cenu ir noperkama ar nosaukumu Panasonic Lumix DMC-L1

www.letsgodigital.org...

Tapat kaa gadijumaa ar abiem dzipeljiem kam ziniies WV kam Porsjis kam Leika kam Panasonikjis :):) Loti daudz cilveku kas maksa TIKAI par brenudu neskatoties ne uz ko citu:):) cik ta paintresejoss cena LV sjim nemaz nav tik maza letak pa 750-800Ls nevarot dabut bet tapat tomer patikamak neka 1200 :):) Bet tapat nav slikti ~400Ls par nosaukuma sjiltiti:):)
Publicēts: 16.06.08 09:29
 citēt
Leicas saitaa ieliktaa demo bilde nepaarlicina - liekas ka no rokas bildeets un ir piemeties camera sheiks.
Pats aparaats jau arii ir paarsaukts Panasonic DMC-L1... ar visaam no taa izrietoshajaam sekaam (modelis novecojis un kaapeec paarmaksaat 4x par Oly510 kvalitaati).
Publicēts: 16.06.08 09:41
 citēt
ar tādu skatu meklētāju nevar izbakstīt acis? :D
Publicēts: 16.06.08 10:34
 citēt
alvils:ar tādu skatu meklētāju nevar izbakstīt acis? :D

Ne nevar! :D
Publicēts: 16.06.08 10:37
 citēt
Kā tu to tik droši vari teik? esi mēģinājis kādam izbakstīt un nav sanācis? :D
Publicēts: 16.06.08 10:42
 citēt
alvils:ar tādu skatu meklētāju nevar izbakstīt acis? :D
ne vairāk par vienu uz reizi.
Publicēts: 18.06.08 11:57
 citēt
Te es pilnīgi piekrītu n_g!
Publicēts: 19.06.08 22:55 labots
 citēt
Nē, nu asprāši,Kā Leica tā acis uz kātiņiem!Šaubos, vai bodijs dod ko vairāk ārā, kā jebkurš cits no 4/3 sistēmas(Oly,Pana,Leica),cita lieta stikli ...Savukārt,vai Leicas 14-50 būs tik graujoši labāks par Oly analogu? :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):