forum.gif
Pievienot Favorītiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Pievienot Favorītiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.06.08 20:46
 citēt
Skatos, ka vispārējais bloga bilžu līmenis ir pamazām izaudzis un ar vien vairāk parādās kvalitatīvu, jauku foto!
Brīžiem rodas sajūta, ka pietrūkst pogas: "Pievienot Favorītiem"! Varbūt admiņiem ir vērts padomāt par to!?!
Saprotu, ka ir poga "Sekojamās", bet šī sadaļa tomēr nav priekš manai gaumei labāko bilžu atlasīšanas ... :face-smile:
Publicēts: 16.06.08 21:03
 citēt
Tāda iespēja taču jau ir :)
Publicēts: 16.06.08 21:05
 citēt
Ne visas favorīto autoru bildes velk uz favorītiem :face-wink:
Publicēts: 16.06.08 21:07
 citēt
ox3r:Tāda iespēja taču jau ir :)

??? zem konkrētās bildes ir opcijas:
sekot | iepriekšējā | Uz augšu | nākamā | atsevišķā logā | komentēt
Pogu "pievienot favorītiem" NEredzu! :face-grin:
Publicēts: 16.06.08 21:08
 citēt
mandariina:nu baac izlepushi te visi :face-monkey:

nu baac esam gan :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 16.06.08 21:13
 citēt
Tad jautājums ar ko tagadējās "Sekojamās" bildes ir sliktākas ar tavu gribēto "Favotītbildi"? Kādas iespējas tevi nepamierina un ko tu gribētu klāt?
Publicēts: 16.06.08 21:17
 citēt
to ox3r: labi, labi - nomierinājos, ievilku dziļi elpu un... atslābu! Būs vien jāiztiek ar sekojamām bilžām :face-sad:
Publicēts: 16.06.08 21:21
 citēt
Idejas jau tu vari izteikt, ja būs mums laiks uztaisīsim kautkad. Es arī gribēju saprast, kas tagadējai sekošanai vainas.
Publicēts: 16.06.08 21:37
 citēt
ox3r, vaardu "sekojamaas" nomaini uz "favorite", un jautaajums atrisinaats :)
Publicēts: 16.06.08 21:43
 citēt
sekojamās man asociējās ar komentāru izteikšanu un "sekošanu" bildes virzībai uz vai zem Top :face-wink:
Man tipa gribējās galeriju zem sava profīla, kurā pievienoju man iepatikušās bildes, vēlams BEZ komentāriem! Vienvārdsakot - tikai bilžu galerija! Galerija, protams varētu būt publiski redzama arī pārējiem F-blog lietotājiem!
Labi, tās tikai tādas manas skaļas pārdomas :face-smile:
Publicēts: 16.06.08 21:47
 citēt
tu esi kaadreiz izmantojusi funkciju "sekojamaas"? tas ir tieshi tas, par ko tu tagad runaa :)
Publicēts: 16.06.08 21:56
 citēt
alksnis:tu esi kaadreiz izmantojusi funkciju "sekojamaas"? tas ir tieshi tas, par ko tu tagad runaa :)

nē - es runāju par ko citu!!! Par bildēm, kuras man TIEŠĀM patīk un kuras var redzēt zem mana profīla!
Labi, atslābstam :face-wink:
Publicēts: 16.06.08 23:23
 citēt
:) laikam sapratu domu

sekot - ir vairāk tehniski
favorīti - ir vairāk emocionāli

pat jau funkcionāli īpaši neatšķiras vairāk runa ir par psiholoģisko :)

nezinu, vai tādu ieviesīsim
Publicēts: 17.06.08 00:22
 citēt
Eliks:...nezinu, vai tādu ieviesīsim

Nu, ja kādreiz ieviesīsiet - cepuri nost :face-kiss:
Publicēts: 17.06.08 00:30
 citēt
iedomājies, ka "sekot" korejiski vai vjetnamiski nozīmē "favorīts" un vairs nekādu problēmu! :)
Publicēts: 17.06.08 01:33
 citēt
alvils:iedomājies, ka "sekot" korejiski vai vjetnamiski nozīmē "favorīts" un vairs nekādu problēmu! :)

:face-grin::face-grin::face-grin: jū ār ze best! :face-kiss::face-kiss::face-kiss:
Publicēts: 17.06.08 15:34
 citēt
a ja nu butu podzinja "paradit bildes, kuras autors novertejis ar Izcili!" - tas atrisinatu tavu nepiepildito veelmi? ;)
Publicēts: 18.06.08 15:12
 citēt
hmm man nekas neb'utu pret'i pret Shadow ieteikumu! :)
Publicēts: 18.06.08 15:35
 citēt
Sho nopirku:
www.flickr.com...
liela izskatas zverigi.
Publicēts: 18.06.08 15:37
 citēt
Shadow:a ja nu butu podzinja "paradit bildes, kuras autors novertejis ar Izcili!" - tas atrisinatu tavu nepiepildito veelmi? ;)

a ko darīt, ja bilde ir "patīk" sadaļā? :face-grin:
Publicēts: 22.06.08 13:26
 citēt
Man patīk Beedarts ideja, savādāk pie sekojamām bildēm ir riktīgs haoss, gan tādas, kuras sevišķi patīk, gan tādas, kurām jāseko komentāru dēļ un gan jau vēl kāds iemesls atradīsis, kāpēc tai bildei jāseko. Jā, personiga favorītbilžu bilžu galerija būtu forša, acis priecējama lieta...:face-smile:
Publicēts: 22.06.08 15:48
 citēt
Ideja ar favoritbildem (izlase), kura ir redzama visiem, ļoti laba - pēc tām var spriest par autora gaumi.
Publicēts: 22.06.08 16:01
 citēt
n_g:Ehh, nu Tev arī problēmas. Publicējies ERfoto, Shutter un Fotoblog, un vēl kaut ko gribi. Tipiski sievietei. Beigās ne šur, ne tur. Gaužām nepraktiski.:D

un cik fotosaitos esi tu? :face-monkey:
Es vismaz šais saitos esmu ar vienu un to pašu niku, atšķirībā no vairuma lietotāju! Un ja jau tu esi pamanījis manas bildes augstākminētajos saitos - tātad pats esi aktīvs publicists vai vienkārši jūzers vērotājs! :face-wink:
Nu ko lai saka - tipisks vīrietis! :face-kiss:
Publicēts: 08.07.08 01:53
 citēt
ngng:Vai arī tas, ka man būtu kauns ar vienu un to pašu bildi cerīgi zēģelēt pa visiem portāliem. Dažos tas ir bezcerīgi, zini, ieiet topā ar to, ko Fotoblogs sagremo savā "patīk-patīk-patīk" režīmā jau pirmajās piecās minūtēs. :)

Es gan esmu paspējis jau 4 reizes te nomainīt savu nikneimu. Man tā interesantāk. :face-glasses:

A zini, NEKAUNOS! Un cerība mirst pēdējā! un... Ja jau esi tik aktīvs vērotājs tad būtu izskaitījis cik bilžas katrā saitā esmu ievietojusi un pievērsis uzmanību datumiem :face-grin: Un zini, man nekas NAV iebilstams pret "sagremotajiem" vērtējumiem :face-wink:
A par nika maiņu... a jēga kāda? Veni Vidi Vici? :face-devil-grin:
Publicēts: 08.07.08 10:15
 citēt
The executive was interviewing a young blonde for a position in his company. He wanted to find out something about her personality so he asked, "If you could have a conversation with someone, living or dead, who would it be?"
The blonde quickly responded, "The living one."
:face-angel:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):