Skatos, ka vispārējais bloga bilžu līmenis ir pamazām izaudzis un ar vien vairāk parādās kvalitatīvu, jauku foto! Brīžiem rodas sajūta, ka pietrūkst pogas: "Pievienot Favorītiem"! Varbūt admiņiem ir vērts padomāt par to!?! Saprotu, ka ir poga "Sekojamās", bet šī sadaļa tomēr nav priekš manai gaumei labāko bilžu atlasīšanas ...
sekojamās man asociējās ar komentāru izteikšanu un "sekošanu" bildes virzībai uz vai zem Top Man tipa gribējās galeriju zem sava profīla, kurā pievienoju man iepatikušās bildes, vēlams BEZ komentāriem! Vienvārdsakot - tikai bilžu galerija! Galerija, protams varētu būt publiski redzama arī pārējiem F-blog lietotājiem! Labi, tās tikai tādas manas skaļas pārdomas
Man patīk Beedarts ideja, savādāk pie sekojamām bildēm ir riktīgs haoss, gan tādas, kuras sevišķi patīk, gan tādas, kurām jāseko komentāru dēļ un gan jau vēl kāds iemesls atradīsis, kāpēc tai bildei jāseko. Jā, personiga favorītbilžu bilžu galerija būtu forša, acis priecējama lieta...
n_g:Ehh, nu Tev arī problēmas. Publicējies ERfoto, Shutter un Fotoblog, un vēl kaut ko gribi. Tipiski sievietei. Beigās ne šur, ne tur. Gaužām nepraktiski.
un cik fotosaitos esi tu? :face-monkey: Es vismaz šais saitos esmu ar vienu un to pašu niku, atšķirībā no vairuma lietotāju! Un ja jau tu esi pamanījis manas bildes augstākminētajos saitos - tātad pats esi aktīvs publicists vai vienkārši jūzers vērotājs! Nu ko lai saka - tipisks vīrietis!
ngng:Vai arī tas, ka man būtu kauns ar vienu un to pašu bildi cerīgi zēģelēt pa visiem portāliem. Dažos tas ir bezcerīgi, zini, ieiet topā ar to, ko Fotoblogs sagremo savā "patīk-patīk-patīk" režīmā jau pirmajās piecās minūtēs.
Es gan esmu paspējis jau 4 reizes te nomainīt savu nikneimu. Man tā interesantāk.
A zini, NEKAUNOS! Un cerība mirst pēdējā! un... Ja jau esi tik aktīvs vērotājs tad būtu izskaitījis cik bilžas katrā saitā esmu ievietojusi un pievērsis uzmanību datumiem Un zini, man nekas NAV iebilstams pret "sagremotajiem" vērtējumiem A par nika maiņu... a jēga kāda? Veni Vidi Vici?
The executive was interviewing a young blonde for a position in his company. He wanted to find out something about her personality so he asked, "If you could have a conversation with someone, living or dead, who would it be?" The blonde quickly responded, "The living one." :face-angel: