forum.gif
Nešķiet smieklīgi balsot par savām bildēm?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Nešķiet smieklīgi balsot par savām bildēm?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.06.08 21:35
 citēt
Alloxa?
Publicēts: 16.06.08 21:37
 citēt
BALSOŠANA:
Pats par savām bildēm nevar balsot ;(

Vai tad VAR????
Publicēts: 16.06.08 21:38
 citēt
Var, tik jāprot.
Publicēts: 16.06.08 21:42 labots
 citēt
sasar, cik tev niki fotoblogaa?
Publicēts: 16.06.08 21:44
 citēt
ašpadsmit :) citādi ar savām bildēm virs 6 nemaz nevaru tikt...

Jāpagaida Alloxa.
Publicēts: 16.06.08 21:45
 citēt
atkal netīro veļu mazgājam..?.. :face-wink::face-grin::face-grin:
Publicēts: 16.06.08 21:47
 citēt
Man palūdza iesākt forumā tēmu, to arī darīju :)
Publicēts: 16.06.08 21:49
 citēt
mani paluudza turpinaat teemu, to arii daru :)
Publicēts: 16.06.08 21:50
 citēt
nu jaa, iegaaju topaa. panjeemu vienu vinja bildi, un CTRL+F un shito IP adresi 159.148.67.60 un atradaas divi lietotaaji balsojushu izcili, itkaa pieraadiijumi ir
man zheel, ka tik labs fotograafs saslilma ar reitingiem :(
Publicēts: 16.06.08 22:03
 citēt
Alloxa, kapeec tu taads esi? koa?!
Publicēts: 16.06.08 22:45
 citēt
A na...!!!!!????!!!!
Publicēts: 16.06.08 23:38
 citēt
Pat ļoti smieklīgi balsot par savām bildēm, laikam... sasar, pamēgini - pastāstīsi... "Humoristus" ar vienādiem IP esmu redzeijis diezgan, kas balso ar "izcili" "sev", REX "gimenīte" ir pirmgājieji bloga vēsturē.
Man tev ir pretjautājums: a vai nav smieklīgī balsot par cita viduvējām bildēm uz 555 - vai tad tas nav tas pats, kas balsot par savām??? Veiksmīgākos balsotājus uz 555 var redzēt šeit www.fotoblog.lv... ;)))
Publicēts: 16.06.08 23:41
 citēt
Pirmkārt, ne tu būsi, kas nosaka, par ko citiem balsot. Katram sava gaume. Tev patīk viens, citiem pavisam kas cits.
Otrkārt, taisīt speciāli papildus profilus, tikai, lai saliktu ''izcili'', gan ir tizli.
Publicēts: 16.06.08 23:58
 citēt
"taisīt speciāli papildus profilus, tikai, lai saliktu ''izcili'', gan ir tizli" - "ne tu būsi, kas nosaka, par ko citiem balsot. Katram sava gaume" Nu re, pats uzdod jautjumus, pats arī atbildi... :face-grin:
vel jautājums tev: vai nav tizli balsot uz 111 (atriebties par izliktām tev atzīmēm zemākām par 555) (man gandrīz puse bilžu ar 111*3 ko salika "netizlie" draugi). Так что - чья бы мычала... :face-angel:
P.S. portretes sofizmi un konecfilma gribi redzēt???
Publicēts: 17.06.08 00:00
 citēt
Vai tu man neliki 111? Bet ne par to iet runa.
Uzdevu tev jautājumu par papildprofiliem, palūdzi, lai uztaisu jaunu tēmu forumā. Tēma gatava - neredzu atbildi.

Nafig man tavi portreti?
Publicēts: 17.06.08 00:29
 citēt
sasar:Vai tu man neliki 111? Bet ne par to iet runa.
Uzdevu tev jautājumu par papildprofiliem, palūdzi, lai uztaisu jaunu tēmu forumā. Tēma gatava - neredzu atbildi.

Nafig man tavi portreti?

"...neredzu atbildi" jocīgs esi gan "Nafig man tavi portreti" - bet ko tad tev vaig, bankas rekvizītus!?... varbūt pirkstu nospiedumus!? :face-devil-grin:
P.S. Zem tavām un citu ATRIEBēJU bildēm būs tik pat daudz "dzēst", cik ir zem manām, to apsolīja tie, kuru portretes tu negribi redzēt (tavs reitings nokritīs vismāz uz 1000 vietām). :face-wink: "думай, браток, со-об-раж-АЙ, милый". :face-kiss:
"palūdzi, lai uztaisu jaunu tēmu forumā" :face-wink:
Bet tagad es tevi lūdzu: turpini spamot, lūdzu. :face-kiss:
Publicēts: 17.06.08 00:32
 citēt
fight, fight, fight! :face-devil-grin: cik jums, mīlīši ir gadu? :)
Publicēts: 17.06.08 00:38 labots
 citēt
шашнацать - ja reikināt kopā...
un jums? laikam būsi veca mums... :face-sad

:
alvils:fight, fight, fight! :face-devil-grin: cik jums, mīlīši ir gadu? :)
Publicēts: 17.06.08 00:40
 citēt
nu, ja 16, tad tas normāli. pusaugiem gribās izlādēties. tupiniet, es vairs neiejaukšos! ;)
Publicēts: 17.06.08 01:37 labots
 citēt
miller31:nu jaa, iegaaju topaa. panjeemu vienu vinja bildi, un CTRL+F un shito IP adresi 159.148.67.60 un atradaas divi lietotaaji balsojushu izcili, itkaa pieraadiijumi ir
man zheel, ka tik labs fotograafs saslilma ar reitingiem :(

citu nelasot... stulbi skan... Haiduks, f-e-e-n-i-k-s, kvants, abudabi, pukju_beerns, klusā-marionete ir reālas personas, un ļoti daudzi viņus esiet redzējuši sejās... :D daļa no tiem ir mani un veej.... kloni ap vidēji 24 gadi atpakaļ radīti :D ... bet man darbā 7 datori ar vienu IP un mājās 4 ar otru IP adresi. Vai tad mēs vairs nevaram apmeklēt blogu, un ir pat gadījies, ka viens ir iekšā, nedaudz iziet, piesēžās otrs, un iznāk ,ka esmu nostartējis zem cita nika. Ko ēdaties, taisiet bildes pa smuko,nedaliet to, ko nevar sadalīt!!! Jaf šī iemesla dēl divi mani pieminētie vairs aktīvi nestartē blogā, lai citiem nebūtu jācieš stulbu pārmetumu dēļ... kvants arī tā reiz iekrita- visi saklupa virsū... kloni, tu taisi reitingus... bet vasaras lielajā plenērā kvanta bilde paņēma laurus!!! Šie stulbie strīdi ir JAIZBEIDZ!!! Plēšamies pie konkrētas bildes... :)
Laboju tekstu- ir jaf trīs, kas aktīvi vairs nestartē blogā ...
Vai Sasar gribi, lai blogu vēl kāds pamet??? Tu nekad nebūsi Akoxam konkurents, un Aloxa nebūs tev konkurents... attopieties.
Publicēts: 17.06.08 01:56
 citēt
sasar:Man palūdza iesākt forumā tēmu, to arī darīju :)

Vai drīkst minēt, kas palūdza, vai arī tev ir dūša pateikt niku lūdzējam, kuram pašam pietrūka dūšas. Tie var būt tikai divi un dala 40: 60 (millers 31 tas naf!!! ) manas subjektīvas domas.
Publicēts: 17.06.08 01:58 labots
 citēt
karoče - jūs abi (sasar un alloxa šaujat pār strīpu!)
Alloxa - REX & Co reāli IR trīs dažadas personas, kuras, diemžēl vai par laimi mīt zem vienas IP adreses.
Sasar - kā jau iepriekš teicu -> nevajag "mazgāt netīro veļu"
Protams - alloxa šauj pāri strīpai klaji balsojot ar Izcili par sava paša bildēm!!! Bet tas lai paliek uz viņa paša sirdsapziņas!... Es TO NEatbalstu!!!

Piekrītu haidukam par n-tajiem PC un vienu un to pašu adresi! Piemēram, mans vecākais dēls tagad skolas brīvdienās ir atbraucis pie manis un izrādās arī viņš ir iekš FotoBlog, ko es pat nezināju! Pirms pāris nedēļām te bij pilsētas svētki, safočēju lērumu foto un kā Sančo Pansu savu dēlu pāris reizes izmantoju, lai stibī manu tripodu un fotosomu! Dienu vēlāk skatos bilžas, viena dikti iepatikās - značit fiksi uz galeriju! Vēlāk skatos - galerijā dublikāts!... vot tā arī atklāju, ka manējais arīdzan šeit tusē un tā bija VIŅA bilde, jo puisis pamanījās "paniekoties" ar manu kameru! Loģiski, ka savu entry uzreiz izdzēsu! Ne tās autortiesības! Bet... tā pati IP adrese!
Nu, un ko nu man tagad darīt?.... ticēsiet man vai nē? :face-surprise:
Publicēts: 17.06.08 01:58 labots
 citēt
Pieklājīgi pajautāju Alloxam, kam viņam vēl divi profili, nu un viņš atbildēja, lai forumā paceļu šo tēmu.
Publicēts: 17.06.08 03:04
 citēt
Izeja ir, un ļoti vienkkaša - aizliegt vērtēt bildes, jā autora un vērtētāja IP sakrīt. Es ar abām rokām "PAR".
Vel būtu neslikti, jā vērtēt atļaut tad, kad fotografa reitings sasniedz... vismaz 6,0
P.S. līdz šim laikam, nevaru saprast kāpēc bilžu skaits ietekmē uz f/reitingu (типа - дадим стране угля - хоть мелкого, но ...). Mans priekšlikums reitingu reikināt pēc 10-20 LABAKO (nevis pēdējo). Citādi talāntigiem jaunienākošiem "blogeriem" nav nekādas izredzes izkonkurēt...
Māksla sākas tur, kur ir eksperimēnt (jaunatklājums) - t/t pārādi savus 10-20 labākos darbus un experimentē uz "veselību" un citiem uz prieku. Manuprāt tā būs intersantāk un lietderīgāk.
Publicēts: 17.06.08 03:23
 citēt
Allooxa... tipa atkāpjoties no tēmas - lietotāji plkst. 02:15am:
Lietotāji online: AndrejIVANOFF, REX, cars, Peeteris, Droperidol, Alloxa, Beedarts, fonZeppelin, JurisT
+ 2 viesi

REX un Peeteris use 2 'v the same IP address!.. NU tad jau viņiem mājās kā minimums 3 PC stāv, ja vēl pieskaita fatals :D :D :D

bet nu īstenībā alloxa pēdējais koments: "...aizliegt vērtēt bildes, jā autora un vērtētāja IP sakrīt...", IR baigi O.K. :face-monkey:
Publicēts: 17.06.08 03:28
 citēt
Es te gribu izteikties savas pieminētās "ģimenītes" vārdā.
Tas, ko Alloxa piedāvā, ir pēdējais sviests!Ja kādam būs vēlēšanās konkurēt , aizies uz i-kafejnīcu, un saražos nikus cik uziet, un vērtēs uz velna paraušanu, ko un kā gribēs.
No mūsu IP blogā iet 5 cilvēki, kas visi ir konkrētas personas, kam ir atšķirīgi darbi, atšķirīgas domas, atšķirīgi viedokļi.
Un ko vispār dod tā konkurence?Vai tiekot priekšā citiem, tiek kāds labums?KĀDS???
Ja patīk ēsties, nav problēmu!Esmu jau pieradusi, ka manas bildes regulāri apciemo visas Alloxas personības, un, ja kādu dienu es neieraugu pie kādas no savām pavisam vecajām bildēm DZĒST, man paliek skumji:)Es vērtēšu bildes tā, kā vērtēju līdz šim, jo man tā patīk.Kas nepatīk, to es vispār nevērtēju.Blogā man patīk, bet tas ir tikai neta saits, un ne vairāk.Manu dzīvi tas neietekmē, ja neskaista to patīkamo apstākli, ka iepazinos te ar jaukiem cilvēkiem.
Paldies Alloxam par konstruktīvu kritiku.Pieņemu to labprāt, bet rupjību neciešu.Tomēr laikam būšu iemācījusies pieņemt arī to:)Tā kā labums dubultā:)
Publicēts: 17.06.08 07:45
 citēt
Man mājās ir viens kompis, bet vai kāds spēj izsekot, cik IP adreses vidēji dienā nomainās? :D
Publicēts: 17.06.08 07:55
 citēt
alvils:Man mājās ir viens kompis, bet vai kāds spēj izsekot, cik IP adreses vidēji dienā nomainās? :D
Un kur tad vēl Repair, Renew, Proxy, :):):) Neizmērojams ir ne tikai cilvēka prāts, bet arī stulbums.
Publicēts: 17.06.08 08:05
 citēt
wireless jau pats par sevi tiklīdz kaut kas kaut kur nobrūk pirmais taisa jaunu IP adresi (ko, protams, var bez problēmām kaut 30 000 reizes dienā darīt manuāli). tad kāda jēga likt kaut kādus balsošanas banus IP adresēm? :) nekādas! ja kādam tiešām nav ko darīt, taisa jaunus profilus un ar tiem balso par savām bildēm, nu lai jau! :) vienīgi, ja tādu profilu paliks arvien vairāk, normālie sāks pazust, jo viņiem vairs nebūs interesanti.
Publicēts: 17.06.08 11:17 labots
 citēt
Alloxa raksta no zem galda - Annirs "chekists, hakeris" un "iists fotograafs..." kuram "nav draugu", kurš "dziivo un gulj ar savu kameru, nemazgaajas, neskujas un tam ir taukaini mati" par kura "bildeem neviens nebalso" iznemot tos "20 viltus..." :face-angel:= ANNIRdote, pardon, anekdote...:face-grin: :face-grin: :face-grin: :face-wink: Paldies par sagādātu jautrību. :face-kiss:
Publicēts: 17.06.08 11:33
 citēt
Annir - ko tas es, es jau neko.:face-smile:
Vienkarshi zinjkaribas pec uzdevu Alloxa'm jautajumu - kam tie viltur profili. Ja citadi uzmanibu nespej sev pieverst, tad vismaz kaut taa....

Kaut kads stulbums tie bani, viltus profili un viena IP adrese. Man darba ir ap 200 kompjiem, viena IP adrese, vai tas nozime, ka tikai viens no mums drikst te atrasties?

Alloxa - tu pats te visu laiku bljaustijies - ''reitingu masturbetaji'', bet ko pats dari? Ta vien shkiet, ka vienigais, kam reitingi ruup esi tu pats.
Publicēts: 17.06.08 11:46
 citēt
sasar, man pat neticās, cik stulbs tu vari būt :face-crying: - trešo reizi tev prasu: viņu portretes parādīt?????????????????????????????????? :face-monkey:
Publicēts: 17.06.08 11:47
 citēt
Nu lai jau taa buutu...
Publicēts: 17.06.08 11:49
 citēt
neesmu gan tā darījis, bet ja varētu to tā izdarīt, lai redzams, ka pats esmu savu bildi labi novērtējis, jokus mīlēdams, noteikti izdarītu. IP adrese man neklejo, pats klejoju un nav neiespējami, ka ieklejoju pie kāda, kurš arī fotoblogā reģistrējies un pa reizei ko ievērtē.
Publicēts: 17.06.08 11:50
 citēt
sasar, a ko tu gribēji no kadra kurš savā nikā ieliek kontekstā salāsāmu lohu? Atiecīgi kā lohs arī uzvedās - masturbē uz saviem un svešiem reitingiem. Neņem galvā :) , lai bērns priecājās.
Publicēts: 17.06.08 12:04
 citēt
sviesc kartejoreiz.

1. +1 haidukam par konkurenci starp sasar un Alloxa.
2. aizliegums balsot no vienas IP... no vienas puses OK, no otras ne parak - atceros, ka nevareju vienai lapai piekljut, jo kolegjis, te viens no adminiem, starp citu :D , bija taja lapa dabujis banu. nu, IP ta mainas, bet man taja diena DHCP iedeva tieshi to ko vinjam tad kad neiepatikas K|NG'am no acidus.lv
3. a jums tiesham tie reitingi vel nav apnikushi?! es paskatos KAS zem manas bildes ir balsojis, un, kas svarigak, kas komentejis. un tieshi tapec man nepatik sistema, ka vertejot obliati jaliek komentars - ej nu sazini, vai ta izsaukuma zime tur ir tikai lai vietu aiznjemtu jo pateikt ta nebija ko, vai tapec, ka vinja tur speciali likta. un man 3 balsojumi no paris konkretiem cilvekiem dos DAUDZ DAUDZ vairak neka ja REX vai kads cits 555 licejs man visas bildes novertes. Tai pat laika, Oskarz'a vertejumi man vienmer liek pasmaidit :) neba nu tapec ieshu sham atbildes 111 kraamet, ka mums gaumes, pieejas un pamatdarbi atshkjirigi.
ta vien izskatas, ka teju puse blogeru ir vienigie berni gjimene, apmeklejushi privatskolu, kojas nekad nav dzivojushi un pec iespejas vispar izvairas no cilvekiem ar dazhadiem uzskatiem.

vai ari otrs variants. regjistracijai bloga sutam pases kopiju, vai autorizejamies ar e-me. bus jauns e-pakalpojums shaja valsti :mrgreen: (btw, admini, shito smaidinju atpakalj!!!!)
Publicēts: 17.06.08 12:41
 citēt
Es ceru ka šo jautājumu par IP banošanu pirms tā(ne)realizēšanas izskatīs cilvēks, kurš kaut ko saprot no datoriem. Jo šī ideja ir vienkārši nejēdzīga, kura radusies to cilvēku galvā kuri vispār neko nesaprot no datoriem un tīkliem. Mēģināšu paskaidrot kapēc: lielākajai daļai uzņēmumu kuros ir daudz datoru, ir viena vai dažas IP adreses uz visiem datoriem. Šī IP adrese tiek piešķirta nevis lietotāja datoram bet gan tā saucamajiem "vārtiem"(router). Un VISI lietotāji uzņēmuma iekšienē, izejot internetā lieto šo IP adresi. Tas nozīmē, ja pieņemam, ka ieliekot fotoblogā bilde, nevarēs balsot no tās pašas IP adreses - tātad NEVIENS no šīs bildes autora darba kolēģiem NEKAD(it sevišķi ja ir statiskā IP adrese) nevarēs nobalsot par viņa bildēm. Un tas ir absurds. Savukārt tas kurš par visām varītēm gribēs caur viltus profilu nobalsot par savu bildi, to varēs izdarīt bez problēmām - izmantojot proxy adresi(ja protams admins darbā viņam nebūs nogriezis tādu iespēju).
Daudz reālāks variants ir ļaut balsot tādiem, kuri piemēram ir sasnieguši kaut kādu līmeni, vai nu reitinga ziņā, vai ievietoto fotogrāfiju ziņā.:face-smile:
Publicēts: 17.06.08 12:50
 citēt
sasar, www.fotoblog.lv... vai ir vel kādi jautājumi
P.S. Man ir 16 tuvu radinieku Europā ar "foparātiem" un saviem IP... daži no viņiem ir registrejušies šeit, bet esam sarunājuši nebalsot viens par otru - izmantojam "skaipu" lai dalītos iespaidiem... Jā būtu svarīgi reitingi, nevis patiesa atsauksme. būtu darijušu tā, kā to dara REX- gimenīte. :face-smile:
Publicēts: 17.06.08 12:51 labots
 citēt
Annir:pilniibaa pievienojos miller
istjinu glagoļit! a viena talantu fabrikniece /tas, protams, savādāk!/ post factum atzinās, ka taupījusies uz čipšiem un kolu un sūtījusi balsojamās maksas SMS, lai tikai viņu pamanītu.
Publicēts: 17.06.08 13:39 labots
 citēt
...es te tāda jauniņā un tomēr...vai FotoBlogs ir paredzēts tikai tāpēc,lai kāds publicētu bildes un sacenstos ar tām ar citiem reitingā...Vai tas ir tīri tāpēc, ka grib,lai citi redz, cik mūsu pasaule tomēr ir skaista! Ja reitinga pēc, tad čītojiet un lieciet kaut 10 punktus sev...(cilvēki-hakeri māk daudz ko...)no tā jau nekas nemainās...vai varbūt te piešķir balvas?tad es saprotu... :)
...bet katrā ziņā muļķīgi strīdi par IP utt...tam nav nozīmes...svarīga ir doma ar kādu šajā portālā tiek likta iekšā bilde!
...un katrs vērtē vai nevērtē pēc savām sajūtām...ar savu uztveri! Un man patīk ikviena bilde,kas ir ielikta šeit, jo tā ir daļa no mūsu pasaules...te, protams, var strīdēties par kvalitāti, vai atkal dot padomu, izteikt viedokli...bet nu celt savu bildi reitingos reitinga pēc...nav vērts!
...lai veicas iemūžinot dzīvi...
:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt