forum.gif
Biedrs meklē biedru - vairs nav aktuāli
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Biedrs meklē biedru - vairs nav aktuāli
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.06.08 16:20 labots
 citēt
Viens biedrs meklē biedru, ko ņemt pārī, lai bildētu vienas kāzas un varbūt arī citus notikumus. Vēlams, nikonistu, bet tas nav tik būtiski. Es pats tas neesmu - izlieku info, lai tie, kam interesē, var satikties, parunāties un varbūt atrast kādu kopēju mērķi.
---------------------------------------------------------------------

VAIRS NAV AKTUĀLI, BIEDRS IR ATRASTS!!!

Bet protams, pati diskusija var turpināties :D
Publicēts: 18.06.08 16:27
 citēt
Tik nopietnas kāzas, ka viens netiek galā? :) Es pats Dainim nezvanīšu, bet mani var sazvanīt, zvanot uz numuru 29868982. :)
Publicēts: 18.06.08 16:37
 citēt
un kāpēc nonicini kaisli? :)
Publicēts: 18.06.08 16:44
 citēt
Fotogrāfs kāzās nedrīkst dzert! (vai arī nedrīkst fotogrāfēt) Kāzas tak nav plenērs!

Un vēl, kāzās nepretvienu nav jāaizstāvas, visiem pret fotogrāfu ir respect, jo zin, ka pasākuma vaininieki šim par bildēšanu maksā.
Publicēts: 18.06.08 16:54
 citēt
Tas parāda attieksmi.
Publicēts: 18.06.08 17:05
 citēt
es kāzās nedzeru un uzskatu, ka tas būtu galīgi debīli. atvainojiet, iejaucos-:face-smile:tas par to dzeršanu, ja runājat.
Publicēts: 18.06.08 17:14
 citēt
es varu izdzert pinti viskija un turpināt bildēt bez traucējumiem (pēc divām pintēm jau vairs nē), bet tas, ka es izdzeru (darbā. darot to, par ko maksā) kaut vai 50 g, parāda ne visai pozitīvu attieksmi pret to, kas tiek darīts. tā taču ir, vai ne?
Publicēts: 18.06.08 21:37
 citēt
vairs nevienam nav vajadziigs biedrs kaazaas? :D
Publicēts: 19.06.08 16:18
 citēt
galvenais lai tikai kaads kaut ko nepamana un slikti nepadomaa ;-pppppp brrrrrr
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas