forum.gif
EOS 40D + RC1
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / EOS 40D + RC1
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.06.08 12:35
 citēt
Man te mazs jautaajums sakaraa ar EOS 40D un RC1.
Var kaads padaliities ar padomu kaa lai savienoju shiis divas lietas savaa starpaa?
Manuaalais nav pie rokas, pats nekaadi neatkodu.. :(
Infrasarkanais tach ir abiem, bet 40D nekaadi neatrodu funkciju, lai pievienotu
bezvadu RC1 un dabuutu to darbiibaa :(.
Publicēts: 20.06.08 13:08
 citēt
pamācībā rakstīts ka var savienot itkai ar tāmpultīm kurām ir vadi, nekas nebija minēts par RC1
Publicēts: 20.06.08 13:14 labots
 citēt
njaa, diivaini, jo infrared recieveru ar neatradu uz EOSa :face-crying:
Publicēts: 20.06.08 13:35
 citēt
lkz:njaa, diivaini, jo infrared recieveru ar neatradu uz EOSa :face-crying:

nu nekaa divaina tur nav! :D
Publicēts: 20.06.08 13:38
 citēt
nu 400tajam ir recievers, 40tajam nav! tas man diivaini :D
Publicēts: 20.06.08 15:54 labots
 citēt
DIVAINI CILVEKI jus ko cerat ka verkjim kas tiek pozicionets ka "PUSPROFESIONALS" buss iebuveta "Pults" funkcija? Tads air tik LAMERU VERKJOS neviena kam mazak ka 3 cipari nosaukuma tada "Lamerfisjka" nav paredzeta ne 10 ne 20 ne 30 ne 40 Modelim:):) Vel nesen nirgajamies par "Exsmplariem" kas velejas lai Spogulenem varetu kadreties pec "Aizmugureja ekraninja" tacju viena modes skate reali redzeju ka kruta bieza "Blondine" izlida visiem prieksja ar MARK III ar kautkadu lielo stiklu un iekadrejas izstieptas rokas pec aizmugureja ekraninja ka ar ZIEPITI kolegji bij krampjoss no smiekliem un sjoka:):)
Publicēts: 20.06.08 16:34
 citēt
Citaadaak tak meikaps un skropstas noluuziis,ja luurees,nedod dies, caur to luuraamo aci :face-devil-grin:
Publicēts: 20.06.08 21:22
 citēt
Jauni gripi ir ar IR
Publicēts: 20.06.08 22:16
 citēt
constrig : Dumības kādas , ar IR gripi ir vienīgi dargā modeļa ķiniešu tur reizem sapicjkats kas tik vel naf:):) Reku oiemeram Kinisju grips prieks 400.D atseviskji modelji pat runajot:):) cgi.ebay.es...
Publicēts: 20.06.08 22:37
 citēt
Lunis:
Kur ir dumības?????
Es minēju, kad ir gripi ar IR, Tu pats sevis rarkstītajā apstiprini to.
vēlreiz - kur ir dumības?
:face-smile:
Publicēts: 20.06.08 23:36
 citēt
constrig : Dumibas tur ka "Jauni gripi ir ar IR" neviena standart BG prieksj DIGI CANON nav paredzets nedz IR nedz taimers nedz vel kadas fisjkas tas vienmer ir bijis KREISAIS RAZOTAJS pietam LOTI KREISAIS un sadu jokainu axsesuaru lietosjana kuru funkcionalaiate atskiras no STANDARTA ir samera liels risks nokaut kameru ko neviens vien JOKAINU kiniesju pircejs ir pieredzejis. Kiniesji medz ari 1:1 kopijas razjot vai ari DIZAINISKI modificetas tas var lietot samera drosji tacju taduss kur VEL KAUTKAS iznemot STANDARTU paredzeti funkcione ELEKTRONISKI nemot vera sadu razotaju visai bedigi razosjnas limeni ir smaera liels risks sajat kameru ar nestandarta funkcijam vai problemam ar nestabilam stravam auxstie lodejumiem vai vienkarsji ar sajauktiem vadiem un nestabijas darbibas detaljam:) :)
Publicēts: 21.06.08 03:22
 citēt
Lunis - nemaz nespej - Canon 40D modelim ir LiveView režīms. Vienīgi tajā nedarbojas autofokuss. Ja zini iepriekš, ko gribi fočēt, fokusē no rokas pirms tam. Šad tad esmu izmantojis - paceļot rokas gaisā un fotogrāfējot koncertā spiedzošo fanu pūli. Vai arī paparaci stilā - turi nolaistā rokā kameru un uz displeja var labāk redzēt un iekadrēt. Parasti ar platleņķi, jo asuma dziļums ir pietiekoši liels jau no dažiem metriem. :face-wink:
Publicēts: 21.06.08 11:49
 citēt
ja tas spogulenju live view ir tads pastulbs, bet nu nesudzos, ka sis man ir - tiesi sada blondines gadijuma tas ar noder - nesaprotu par ko tur jaasmiin - tas ir reeciigaak nekaa ja vinja mekleetu baara kreeslu un kaaptu virsuu /pareizi iekadreet/?

kad paskataas sestdienas beigas /smalko hroniku/ tad var manit, ka istie reportieri nav blondines - kadresana pie pakaljas - pieslaj ar platlenki pie bildejamaa un mauc - pofig, ka visi ljautinji pec kurkuljiem udensgalvam izskataas

tiesa ja spogulenes lcd grozitos, no si live view butu 5x vairak jegas
Publicēts: 21.06.08 12:32
 citēt
OMG! kaads vismaz atminaas topika teemu????
KO VAR CEPTIES??? viens gudraaks par otru un taa buus vienmeer! :)
Publicēts: 21.06.08 14:56
 citēt
EOS 40D der tikai 2 veidu tālvadības pultis ar vadu - ar taimeri (ap 90 Ls) un bez taimera (ap 30 Ls)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):