forum.gif
Kārtējā pīle vai kas reāls? Nikon d700?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kārtējā pīle vai kas reāls? Nikon d700?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.06.08 10:03
 citēt
www.photographybay.com...

Man izskatās pēc nikona versijas par 5d! :D
Publicēts: 21.06.08 10:23
 citēt
Billy:www.photographybay.com...

Man izskatās pēc nikona versijas par 5d! :D

D3 daudzus ar savu cenu atbaida,kaut ka bik lētāks,nebūtu slikti...:)
Publicēts: 21.06.08 10:29
 citēt
kkur netaa lasiju ka nikon grib tipa ieviest FF arii pusprofesionaljas kameras
Publicēts: 21.06.08 12:54
 citēt
Canons saak iesuukat arvien vairaak :face-monkey:
Publicēts: 21.06.08 12:56
 citēt
Ja jau Kens Rokvels saka, ka tā nav pīle
www.kenrockwell.com...
tad man domāt, ka nav arī. :)
Vienīgi jautājums vai par to vien, ka tas ir FF, ir vērts maksāt 2x (vai 3x) vairāk, jo viss pārējais, izņemot pilno matricu, tipa tieši tāpat kā D300.

p.s. mana pārdoma. nafig nav D400, bet ir D700? vai nikons ir paredzējis līdz septiņniekam vilkt ar labākām un labākām DX kamerām, bet virs 700 (varbūt vēl sekos 800 un 900) būs FF?)
Publicēts: 21.06.08 12:58
 citēt
mok tomer reiz nospraags tie puskadrinieki?
Publicēts: 21.06.08 13:12
 citēt
Maris:mok tomer reiz nospraags tie puskadrinieki?

savaa zinjaa,atkla varu piekrist Marim!

Kaut FF kljuust biku leetaaki. It kaa jau 5D nav daargs, bet kaut kaa neiet pies sirds vinjsh!
Publicēts: 21.06.08 15:23
 citēt
FF nenospragss , savulaik kad pirms pusotra gasimta saka ieviest foto standartus tie tika pārnemti no gleznieciba pieņetajām bildes laukuma proporcijām tas ir objektivss laukums ko cilveka redze spej uztvert noteikta attaluma negrozot galvu pa labi kreisi uz auxsju leju vai nelaizjot aciss konusaa tie balstiti uz elementaru cilveka redzes lenkji. Viens no idealakajiem foto proporcijam ir Kvadrats. Visadi jocigie standarti ko te ieviesa Olympus ir sastiti nevis ar cilveka redzi utt bet gan ar tobrid aktualajiem MONITORU / TV standartiem kuri izrieteja no ta brizja tehniskajam iespejam un BIROJU standartiem:):) Piemeram profesionalai foto tehnikai viens no ejosjakajiem formatiem savulaik bija 6x7 formats , jo tas prefekti iederas poligrafiskajos standartoss , par cik kadreiz kad lautinji vel prata stradat pieteiekami kvalitativi lai bildetu pilnu kadru uz filmas un nekas nebutu jakadre jakibina papildus sklat tad no pilna 6x7 kadra drukaja plakatuss un dubultoss atverumus.
Publicēts: 21.06.08 16:26
 citēt
skatoties kādi nagi - jo mazāki jo pretīgāka bilde

gribētu sensoru cigarešu paciņas izmērā - iesākumam pietiktu
Publicēts: 21.06.08 16:54
 citēt
Nu Phase one P45 digitālajai pakaļai, kas ir visai vērā ņemama, matrica ar jau tikai krietnas spičkastes izmēros tikai.
Līdz cigarešu paciņas izmēram vēl tālu...
Publicēts: 21.06.08 17:10 labots
 citēt
It kā tam 500 Ls vērtajam nokia telefonam vērtība būtu lielāka par dažiem desmitiem latu ... :D

Bija tāda hologrāfiskā matrica, jā. Varbūt kaut vai šis te:
www.studiolighting.net...

Nu tehnoloģiju jomā iespējas izvērsties ir plašas, dokumentēšanu tas atvieglo, kamēr fotomākslas līmenis, šķiet, visu laiku turās konstantā apjomā.

p.s. Kas attiecas uz auto jomu, pie. mēģinājumi ieviest elektro automobīļus izgāzās, runā, ka tā bija sazvērestība no industrijām, kurām nepatika, ka nav jāmaina eļļas, nav jāmaina sveces, nav gaisa, eļļas un kādi tur vēl filtri un ka vispār uz servisu gandrīz nav jābrauc. Atņēma testa elektromobīļus pat holivudas zvaigznēm, kuras piedalījās arī protestos starp citu. Tas ūdeņraža auto ir radīts tikai lai radītu iespaidu, ka kaut kas tiek darīts, reāli tehnoloģija ir visneefektīvākā no visām pārējām, jo pati ūdeņraža ieguve ir prasa vājprātīgu enerģijas patēriņu.
Publicēts: 21.06.08 19:43
 citēt
Annir:Luni - at tu negribeetu spoguljkameru, kurai ir sensors naga lielumaa un stikls, teiksim 28-300 1:1,5 visaa garumaa, bet kopeejie izmeeri kaa canon 350 ar kit objektiivu?

jā un optiskā izšķirspēja būtu tuvu matētai plastmasai...
Un kamdēļ uztraucies par tiem telefoniem. man 100g nav vajadzīgs foto iekš mobīlā.. tuvāk pie sirds spogulene ar 2kg stiklu. vai tad tā nav ar īstiem amatieriem?

un arī nesaprotu, kāpēc p45 maksā tik milzīgu naudu... lielāku matricu uztaisīt ir krietni vienkāršķa, nekā 13mp iestumt `kropā`.. sviests... Globālais marketings čakarē visas pasaules smadzenes un tehnoloģijas čakarē dabu...
Publicēts: 21.06.08 23:43
 citēt
Dodiet kaartiigu sensoru un kaariigu aparaatu, naf tos 350 izmeera aparaaatus.....fu!

Annir domaa galiigi skjeersaam,manupraat.

Cepums Marim!:face-devil-grin:
Publicēts: 22.06.08 00:31
 citēt
es par taam mazajaam kameraam un matriceem :D
Publicēts: 22.06.08 10:38 labots
 citēt
Mandalay:

un arī nesaprotu, kāpēc p45 maksā tik milzīgu naudu... lielāku matricu uztaisīt ir krietni vienkāršķa, nekā 13mp iestumt `kropā`.. sviests... Globālais marketings čakarē visas pasaules smadzenes un tehnoloģijas čakarē dabu...

Apskaties tā P45 radītās bildes un atbilde uz šo jautājumu radīsies paša galvā...
Tiesa, cena baisa, formāts ne visai ērts, fočiks dārgs, par optiku vispār klusēsim, un vēl, ja nemaldos tam jūtības augstākas par ISO 400 nav, vienkārši - nav! :)
Izsķirtspēja laba, trokšņu gandrīz nav, vērā ņēmams dinamiskais diapazons utt...
Saliec toi visu svaros un padomā, vai Tev tādu vajag...

Bet jau runā par topic subj. izklausās jau labi tas D700 - tas pats, kas D300, tik ar FF matricu. Tātad teorētiski asāka bilde, mazāki trokšņi, toties DOF lielāks (ja pareizi esmu sarēķinājis)...
Cena ar adekvāta...
Interesanti, ja D700 tomēr izlaidīs, kā jutīsies tie, kas tikko sapirkušies to D300? a? :face-monkey:
Publicēts: 22.06.08 13:41
 citēt
Annir - tev vel bik paaugties un ieskatiities hoķ korekti nobildētā 6x6 bildē vajag - tad i 6 klases fizikas grāmatu atcerēsies i apjēgsi kāpēc telefons i ļimonu vērts/maksājošs neko nevar nobildēt

tā nav, ka lielu matrici vieglāk uzcept - pilnīgi otrādi - 12Mpix pipargrauda izmērā vēsi var uztaisīt a lielākus laukumus ne - vinji to dragā uz stanoka kas nav paredzets liela izmera lietam - piemeram cmos matrices var razot uz stanoka kas spej razot ari citas lietas ne tikai matrices - stanoks ir stipri dārgāks par mūsu valsts gada budzetu - un puishi kam vajag matrices midi un lielajam formātam ir salīdzinoši maz - canon ixus vajag ārprāta miljoniem pircēju, bet lielo matrici ne
Publicēts: 22.06.08 19:31
 citēt
Annir : Runa nav par MATRICU bet gan par cilvēka psiho fizisko attela uztveri:):) Matricas var tasit kaadas tik prata nietnak:):) Gan jau ka zini kādu fiasko cieta VIDEO attieciba uz KINO , kad radās video VAIRUMS prognozēja KINO tehnaloģijas izzzušanu , šobrīd kā zini ir pretēji jo 30 gadus pēc plašās video ienākšanas KINO tas būtībā ir piemērojies KINO standartiem bilde tiek "Transformēta @ deģenerēta" lai pietuvinātu KINO formātam un struktūrai:):) Tas pats arī ar FOTO , diez kāpēc tu izmanto ZENIT un Filmu? DIGI tač nav problēma tev atļauties aa kāpēc DIGI bildīte nepatīk? Man nepatīk arī tādas kas asītas ar MILZĪGĀM matricām uz pilnu formātu jo EFEKTS tas pats kas ar VIDEO / KINO pilnīgi savadāka attela struktūra nekā MAN PATĪK:):)
Publicēts: 22.06.08 20:01
 citēt
Annir, mazak vajag puskadra matricas marketinga materialus lasit.
Publicēts: 22.06.08 21:58
 citēt
www.sony.net...
mani piemēram nogalina tas pēdējais kadrs , ir pat baltajie stikli :D
Publicēts: 22.06.08 23:59
 citēt
VB : Man tur sasjokeja sjitais kadrs www.sony.net...
Ja tas ir tasitss ar "Tjipa profesionalu" kameru un aaamezonigi dargu stiklu ES IR BEIGTS , pretigaku optisko zimejumu un strukturu neesmu redzejiss nevienam , ja ieskatas attala man personig iskstas ka matricas struktura ir kautkada sferiska un Attels optiski atvazjas ovala formataaa:):)
Publicēts: 24.06.08 16:58
 citēt
1 posts pa tēmu! :D
Publicēts: 26.06.08 18:01 labots
 citēt
vinne jau liela uz materiālu taupīšanu un svaru ar mazu matricu, bet asuma dziļumu pierasts skatīt ~ tādu kā no FF. un tās f-ces jau pie daudz pikseļiem, ja grib bildi arī noglabāt diezgan lielas panesas. tas Kens mani nesī ar to, ka labā gaismā nomauc ar 100, 200, 400 u.t.t., a man nafig 400 un 800, kur var ar 100 iztikt, mani interesē, kas notiks bildējot ar 800, kur ar 100 nevar, tobiš, kad lielo ISO trokņšiem nāks klāt garo ekspozīciju trokšņi /un saskaitās tie ne gluži aritmētiski/. bet back 2 topic - arī palasījos.

Billy:1 posts pa tēmu! :D

otrs:
basņa, ka viens ķīnīzeris tipenē izzadzis materiālus - var jau būt. ka tik laicīgi drukā un visādi. a možen tāds mārketings. prognozes uz gada beigām pa 2999$. neslikti jau.
Publicēts: 26.06.08 19:02
 citēt
Lunis:VB : Man tur sasjokeja sjitais kadrs

ja nepamanīji, tad tur ir 2x telekonv. @ f/7.1 ... bokē parasti pie tādiem mm un f ir briesmīgs...
Publicēts: 01.07.08 09:39 labots
 citēt
Tagad arī oficiāli ;)

www.photographybay.com...

ari hads-on preview pieejams pie dpreview.com

www.dpreview.com...

un vēl ir iznākusi SB-900....

Nikon ir kārtīgi sasparojies :)
Publicēts: 01.07.08 10:15
 citēt
vispār jau labi, ka ir sīkkadra aizstāvji un fani. Būs kam stiklus notirgot īzī :face-grin:
Publicēts: 01.07.08 10:15
 citēt
Jauki. SB 800 beidzot paliks lētāka un manai kabatai tīkamāka. :)
Publicēts: 01.07.08 13:21 labots
 citēt
Sjito tac var ari Latviski palasit , tas NIKON oficialalais relizis tai skaita ari LATVISKI:)
www.europe-nikon.com...

Kas man visa sitaja parsteidz tas ir samera nekonkurentspejiga cena guide price of €2599 SALIDZINAJUMA ar piejamo D3 kas kautkada Vertu kataloga brivi ir dabonams par D3 = 2600 Ls
Publicēts: 01.07.08 13:34
 citēt
veselu latu var ietaupīt, izvēloties D700, nevis D3! :D bet toties būt PIRMAIS (vai vismaz viens no pirmajiem... galu galā varbūt pat VIENĪGAIS), kas nopērk šo D3 parodiju. :)

p.s. pēc pus gada cena noteikti būs uz pusi zemāka, tad arī varēs sākt domāt par kaut kā tāda pirkšanu.
p.s.s. un D300 tad maksās tik, cik tagad D200. skaisti! varēšu iepirkt D300. :)
Publicēts: 01.07.08 13:54
 citēt
Tas viss struntss , man labak patik pirms paris dienam no BH sanemta zinja Canon EF 800mm f/5.6L IS USM Autofocus Lens IN Stock Price: $ 11,999.00 tacju sjodien tur jau figure Out of Stock kas nozime ka ZIBENIGI IZPIRKTI:):)
Publicēts: 01.07.08 14:07
 citēt
... jo olimpiāde ir gandrīz klāt!
Publicēts: 01.07.08 14:08
 citēt
zibenīgi izpirkt stiklus, kas maksā 6000 lvl tas ir ko vērts!
Publicēts: 01.07.08 15:41 labots
 citēt
Lunis:
Kas man visa sitaja parsteidz tas ir samera nekonkurentspejiga cena guide price of €2599 SALIDZINAJUMA ar piejamo D3 kas kautkada Vertu kataloga brivi ir dabonams par D3 = 2600 Ls

Gan jau cena nostaasies ap kaadi apmeeram 2145 - 2280 EUR par Body , bet pirmajiem jau ielauziis visus tos 2599,- EUR
Publicēts: 01.07.08 16:02
 citēt
nubet ar ko daudz sliktāks par D3? nu, vipendronu mazāk.
Publicēts: 01.07.08 16:47
 citēt
haralds:nubet ar ko daudz sliktāks par D3? nu, vipendronu mazāk.

zemākas klases kamera ir zemākas klases kamera. lai gan pēc visiem aprakstītajiem parametriem un funkcijām, tiešām rodas iespaids, ka vienīgā būtiskā atšķirība ir iebūvētais grips, kas piemīt D3. :) tirgū viņš vēl nav. vēl nav objektīvu lietāju viedokļa. ;)
Publicēts: 01.07.08 18:55
 citēt
alvils:zibenīgi izpirkt stiklus, kas maksā 6000 lvl tas ir ko vērts!

Tos jau neizpērk amatieri, bet gan pro pārsvarā un viņiem kā labam darba instruumentam, kas kalpos ilgi ari 11k$ ir ok ;)
Publicēts: 01.07.08 19:47
 citēt
RJB:Tādi stikli, ja ienāk stokā, tad parasti 1 vai 2 ...

tas Rīgā, D-pilī un Rēzeknē.
Publicēts: 01.07.08 19:51
 citēt
Man gan darba video noblokjets, bet te vajadzetu but par jusu nikonu:
www.dslruser.co.uk...

un te taa, palasiit:
www.dslruser.co.uk...
Publicēts: 01.07.08 19:55
 citēt
ka tik sūdīgi var filmēt - kaukādas šausmas.
Publicēts: 01.07.08 21:11 labots
 citēt
haralds:ka tik sūdīgi var filmēt - kaukādas šausmas.

Varbūt nedrīkstēja tur filmēt vispār, un moš tas caur Mahimas iepirkumu maisiņu...
Publicēts: 02.07.08 07:41 labots
 citēt
Ļoti pozitīva ziņa tiem, kas vēl tikai domāja, un ne visai pozitīva tiem, kas jau nopirka D300 vai D3 ... Protams, jāpagaida līdz rudenim, kad cena būs jaukāka. Olimpiāde nozīmē ļoti, ļoti daudz ko.

Starp citu, ja agrāk sporta spēlēs varēja redzēt vienīgi baltos stiklus ar sarkanām maliņām, tad tagad jau nemaz nav tik reti, kad mana tādus melnus, ar zeltītu maliņu ;)))

p.s. Reāli laba fīča ir tas virtuālais horizonts un vēl virkne citu... es kā piekritējs tam, ka tehnoloģijas IR jāizmanoto, lai darbu padarītu vieglāku, t.i., lai koncentrētos uz rezultātu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):