sasar:Autortiesības tehniski netika parkāptas, bet iesūdzēt un naudu saņemt var gan bilžu autors, gan modeles.
Sasar - izlasi manu iepriekšējos komentus pie autortiesību likuma pantiem, tad es labprāt dzirdētu Tavu skaidrojumu - kā autortiesības tehniski netika pārkāptas.
Pēc forumā izlasītā gatavojos, ka būs baigā zākāšana un apd**šana.
Bet neko baigu tur nesaskatīju, ja cilvēks ir minstrs un fotogrāfs, kas tur slikts? Viņa, kā minstra atbildes man nepatika, tipa baigi mēģināja nodalīt, ka lūk es esmu ministrs, bet mana privātā dzīve uz Jums neattiecas. Ja grib būt tautas kalps tad visam ko dari jābūt redzamam visai tautai... vismaz būtu pozicionējis to kā kaut ko labu, kā mākslu, kā ieguldījumu tajā, nevis izvairījies atbildēt uz jautājumiem (lai gan jautājumi bija visnotaļ "dzelteni" tāpat to var pavērt par ko foršu)... šajā gadījumā prese gribēja parādīt, ka viņš vairāk laiku tērē savam hobijam ne iedzīvotāju dzīves līmēņa celšanai un presei tas izdevās pateicoties noslēgtajām atbildēm...
Pēc forumā izlasītā gatavojos, ka būs baigā zākāšana un apd**šana.
Bet neko baigu tur nesaskatīju, ja cilvēks ir minstrs un fotogrāfs, kas tur slikts? Viņa, kā minstra atbildes man nepatika, tipa baigi mēģināja nodalīt, ka lūk es esmu ministrs, bet mana privātā dzīve uz Jums neattiecas. Ja grib būt tautas kalps tad visam ko dari jābūt redzamam visai tautai... vismaz būtu pozicionējis to kā kaut ko labu, kā mākslu, kā ieguldījumu tajā, nevis izvairījies atbildēt uz jautājumiem (lai gan jautājumi bija visnotaļ "dzelteni" tāpat to var pavērt par ko foršu)... šajā gadījumā prese gribēja parādīt, ka viņš vairāk laiku tērē savam hobijam ne iedzīvotāju dzīves līmēņa celšanai un presei tas izdevās pateicoties noslēgtajām atbildēm...
Kāda presei vai sabiedribai daļa gar ministra privāto dzīvi? Ministram ir ministra darbs un tas nav saistīts ar kaut kādu mistisku dzīves līmeņa celšanu. Brīvajā laikā lai fotografē. Bet nu ko no šādas "narkomānes" citu sagaidīt
silrak:Njā, tas tv3 sižets par MR vaļasprieku bik nošokēja, saprotu vēl padlaikos šitā pakaunināt par tik "amorālu padarīšanu kā pliku meiteņu bildēšanu"! Kas tie par hrenoviem tv žurnālistiem kas ķeras klāt jau politiķu privātās dzīves, hobiju ķidāšanai, sevišķi ja tam nav nekāda sakara ar valsts līdzekļu nelikumīgu izmantošanu!? Tak roc iespējamās nelikumības MR darbā kā valsts ierēdnim ja jau vajag sensāciju, bet nu šitā vienkārši pretīgi, lab vien ir ka sen jau tv praktiski neskatos..
Ja es darba laikā dzīvojos pa foto portāliem tad es nozogu savam darba devējam naudu (resp. nedaru savus tiešos pienākumus, bet attīstu savu hobiju vai papildus darbu). Ministra kungs nenorādīja, ka viņš to dara tikai savā brīvajā laikā un tas nekādīgi neispaido viņa tiešos pienākumus... un tas ir tas ko es kā nodokļu maksātājs gribēju dzirdēt. Es viņu personīgi nepazīstu tādēļ viņu neaizstāvu. Jūs viņu aizstāvat tikai tādēļ, ka viņš fotogrāfē un rada foršas bildes, visu cieņu šajā jomā es viņu arī aizstāvu. Padomājat objektīvi ja kāds cita augstā amatā stāvošā persona būtu kāda svingera kluba biedrs tad arī viņu viņa kluba bierdi aizstāvētu un lādētu presi par to, ka viņa ir pastāstījusi tautai ar ko šis cilvēks nodarbojas āprus kabineta...
Šajā sižetā es nesadzirdēju tiešu uzbracienu fotogrāfiem, kas bildē kailfoto, bet tikai misintra kunga atklātu hobiju ar kuru viņš preses priekšā īpaši lepoties negribēja un daļēji to slēpa...
P.S. Es neaizstāvu presi, bet arī nesaskatu neko tādu kādēļ jāvelk ārā panti un jāmeģina kāds iztiesāt...
REZ atbildu tev kā bijušais ierēdnis, ka dēļ šādiem idiotiskiem sabiedrības aizspriedumiem, dotajā gadījumā par foto, man pašam tas bija viens no iemesliem aiziet no valsts darba. Un sižetā pat bija teikts, ka MR licis bildes iekšā nevis periodā 8:00-17:00, bet gan vēlu vakarā un naktī, par ko vispār var būt runa? cilvēks izmanto savu brīvo laiku. Man pilnīgi nospļauties ko jebkurš ministrs dara brīvajā laikā, ja vien tā nav nelikumīga nodarbe. Un tā kā pašam bija ne jau identiskā situācija, bet saistīta ar it kā interešu konfliktu, tad šis gadījums atgādināja man kaut ko...
Tādēļ, ka tika parādīts ko valsts ierēdnis dara brīvajā laikā? Es tur nesaskatu aizvainojumu, protams, viņi to pasniedza mazliet nievājoši, bet, redz, es to tā neuztvēru...
Te vairāk izkstās, ka tiek nogānīta prese, bet neizmirstam, ka paparaci ir fotogrāfs un tā ir prese, pieņemu ka daudziem cilvēkiem mēs kā fotogrāfi arī nepatīkam.
Lādējot presi, mēs lādējam arī savus aroda brāļus...
tā, sarakstīju kaudzi, un izlidoju, zzzzz.... par baltiem pūkainajiem šis stāsts... par konkrēto personāžu..... nu ok, bildējam, liekam tur šur savas bildes, BET...tā ir amatpersona....kur darba laikā, uz darba tehnikas apstrādā bildes....un piedevām alga no nodokļu maksātāju kabatām...feini iekārtojies....vai jūs negribētu tādu darbu kur jums maksā ap 2,5t par savu hobiju???nez PS uz darba datora legāls, vai mājās ar kāds ministrijas dators stāv??? papētot arī amatpersonu deklarāciju,. hmmm, nekur nefigurē ienākumi no foto??? tātad, nelikumīga uzņēmējdarbība, tātad nodokļi arī nav maksāti...nakamais, nez izbraucienos tika izmantots gaz vai peuguets, vai darba mašīna, un vai šis kadrs degvielu lējis par savu naudu??? pirms mest akmeni kāda dārziņā, padomāsim, cik mēs paši labiņi, un nav dūmu., bez uguns...
vot tieši par paparazzi tikko atcerējos un man pret viņiem ir tieši tāda pati attieksme kāda ir pret dzeltenajiem žurnālistiem . A bet cepiens par to, kādā veidā tas tika pasniegts un vairāki skatītāji, cik es noprotu, saprati tieši tā kā vēlējas trešās varas pārstāvji. Un sanāk, ka nedod dievs ministriem fotografēt kailfoto - fuj, cik amorāli Starp citu, pat ja ir svīngeru biedrība, viņi nekad neaizstāvēs savus biedrus publiski konfidencialitātes principa dēļ, nevaru iedomāties, ka kāda amatpersona varētu atbalstīt kādu citu amatpersonu
Kolēģi, manuprāt no juridiskā viedokļa par attēlu publicēšanu nu netiekam mēs klāt viņiem, noskatoties sižetu rūpīgāk var redzeet, ka autora darbi nofilmēti no monitora, tātad tos publiskojis šādā veidā autors pats, jebkuru citas kompānijas TV pārraidi var šādi publiskot, cits jautājums ir par MR cieņas un goda aizskaršanu, tur gan var pacīnīties, bet tad sākas atkal viss pārējais, modeles par lieciniekiem, kā jau rakstiju līgumi, samaksa, nodokļi modelēm , sertifikāti u.t.t., bet to tik šie žurnālisti gaida, ticiet man, tur viss ir izdomāts un izsvērts no juridiskā viedokļa.... Mans ieteikums neformāla akcija, kāda, nu domaajam.....
labrador! ne velti es minēju jēdziena "publiskot" definīciju! publiskot nozīmē arī darīt zināmu pārējiem, un nekur nav teikts, ka to var darīt tikai un vienīgi uz papīra, vai internetā.
Tādēļ, ka tika parādīts ko valsts ierēdnis dara brīvajā laikā? Es tur nesaskatu aizvainojumu, protams, viņi to pasniedza mazliet nievājoši, bet, redz, es to tā neuztvēru...
Te vairāk izkstās, ka tiek nogānīta prese, bet neizmirstam, ka paparaci ir fotogrāfs un tā ir prese, pieņemu ka daudziem cilvēkiem mēs kā fotogrāfi arī nepatīkam.
Lādējot presi, mēs lādējam arī savus aroda brāļus...
REZ, mēs vēl nelādējam, bet ko viņi-žurnālisti dara ar mums, kā tu sauc kolēģiem, ne jau runa šeit ir vien par fotogrāfu, bet ar par modelēm, kuras tiek nonievātas....
1. Ja pareizi saprotu Luņa solīto, ka „...sjoreiz buss JAUTRI...”, tad MODEĻU aizsardzība ies vaļā, un par to prieks, vēlu veiksmi. 2. Linkman ideja par to, ka kasīties varētu tie fotogrāfi, kas spieduši pogu tām bildēm, kurās MR redzams, izskatās pēc svaiga un derīga pienesuma mūsu bazarā. Ja paši gribēs, lai rullē. 3. No savas alas nevaru zināt ne sižeta autoru un iedvesmotāju, ne paša MR patiesos (vai visus) mērķus, tomēr pagaidām joprojām uzskatu, ka politiķim (nevis ierēdnim, kā te daži raksta, tas būtiski) labāk izlikties par beigtu. Žurkālisti to vien gaida, lai dabūtu vielu jaunam uzbraucienam. Baidos, ka tik mēs te ar savām fanfarām nepamudinātu Schnirku uz nepārdomātu rīcību, bet pašam jau labāk redzams. 4. Apšaubu REZ ideju, ka „...vismaz būtu pozicionējis to kā kaut ko labu, kā mākslu, kā ieguldījumu tajā...”. TV to bez problēmām parādītu kā lielīšanos, kaut vai, piemēram, tā: „ zemniekiem problēmas, a ministrs te māxlu taisa” vai līdzīgi. Cita lieta – atbildes tiešam bija vājas, tas tikai nostiprina domu, ka pašam spirināties nebūs produktīvi, piekrītu Annir par mēdiju treniņa lietderību. 5. Par interešu organizāciju – fotogrāfu (amatieru...knipsētāju...) biedrības, brālības ir radikāli pretējas arodbiedrībām. Pēdējās formāli aizstāv darba ņēmēju pret devēju, un tāpēc vien jau šejienes pārsvarā brīvai sabiedrībai neder, bet faktiski aizstāv darbu dabūjušo (arī slaistu) pret darbu gribošo konkurentu, un arī to tikai tad, ja atliek brīvs laiks pēc savu bosu interešu bīdīšanas. Bandas tātad. Profesionālās vai interešu biedrības pauž brīvu ļaužu kopējās intereses un regulē savstarpējās attiecības. 6. Nekas no manis rakstītā nav tulkojams kā atbalsts vai tā trūkums politiķim.
-ak34! ministram nav privātas dzīves jau defoltā.... Uu vispār, palīdziet man nosvērties kkādā pusē.... Ar ko MR bildē? Ar C vai N? Mok tomēr Jaunalksnei izrādās taisnība
VB:-ak34! ministram nav privātas dzīves jau defoltā.... Uu vispār, palīdziet man nosvērties kkādā pusē.... Ar ko MR bildē? Ar C vai N? Mok tomēr Jaunalksnei izrādās taisnība
VB, izlasi darba likumu. 40 stundas nedēļā plus kaut kādu nelielu skaitu stundu kā virsstundas. Personīgi es ne tuvu tādam darbam nenāktu par to algu, kas ministriem tiek maksāta Beztam foto ir normāla atslodze no darba. Galu galā neko nelikumīgu viņš tur nav darījis.
Un "gudrie" daiļdirsēji, kas stāsta ko tik nesagaida no ministra, kādreiz var pamēģināt pastrādāt tādā režīmā kā strādā ministri un citi augstākā līmeņa vadītāji, ja kāds viņus šādam darbam tuvumā laidīs. Tad arī viņu viedoklis būs kaut kā vērts.
silrak, izskataas, ka visi profesionaalie vinja laucinji jau ir izkjidaati un nekaadi nevar atrast liikjiiti kambarii!!! taapec arii kjeras pie hobija!
Puu, vinjsh ir viens no man zinaamajiem, kas ir oficiaali par savu naudu nopircis photoshopu!
VB, jams bildee man par nozheelu ar C;-((( ... ;-p;-)
ak34, es nerunāju par darba likumu.... runa ir par vēl lērumu citu apsvērumu un normu. vai x ministra parakstīta krāsainā metāla izvešanas licence 02:00 stāvot čībās uz savas mājas lieveņa nav spēkā jo redzies tā parakstīta pēc pl 17:00
dansiga:silrak, izskataas, ka visi profesionaalie vinja laucinji jau ir izkjidaati un nekaadi nevar atrast liikjiiti kambarii!!! taapec arii kjeras pie hobija!
Puu, vinjsh ir viens no man zinaamajiem, kas ir oficiaali par savu naudu nopircis photoshopu!
VB, jams bildee man par nozheelu ar C;-((( ... ;-p;-)
Ar tiem skeletiem politiķu skapjos ir sarežģīti. Tāpēc pliku meiču bildēšanas hobijs ir gana nevainīgs -- to var izvilkt ārā neizbirdinot no citiem skapjiem citus skeletus. Nu un zemnieku elektorāts pensijas vecumā varētu arī šausmināties par to tēmu. Jebkurā gadījumā ministrs atbildēja labi un žurnālisti tik panākuši to, ka paši izskatās pēc pamatskolas avīzes autoru kandidātiem no sākumskolas.
Laikam jau ļoti vajadzeja to reportāzu 22.jūnijā parādīt. Lai gan laiks neveiksmigs, reti kurš redzēja.... Būtībā pat svarigākais bija ne tika dudz ko žurnālisti tieca, bet gan nirdzigais tonis, intonācija kādā to pateica (tas jāņem vērā ari tiesājoties). Vienmēr jau apsmiet var visu un pasniegt kā n ezin kādu sensāciju. šai gadijumā gan izgāzās- jo kas tad tieši ir pārkāpts? Tik vien varēja vervelēt, kā kaut kādu līdzibu ar Kastenu un interesi par sievietēm.... Lēti, lēti. Nu ne jau visi domā, ka fotogrāfi guļ ar modelēm. Un ja kas, lidz velēšanām vēl tālu...
Mana uztvere, autortiesibas netika parkaptas. Algojot labu juristu uzvaret var, tieshi uz nepilnigi noformuletiem punktiem. Kas ir publikacija, kas ir aktuals notikums, kas ir publiskoti, publiceti darbi, kas ir publiska vide.
Ka jau pats Schnirks teica, cinities te vajadzetu par modelju atkailinata veidola paradishanu televizijas raidijuma ar visai negativu piesitienu.
Tiesaties vel varetu par to, ka autora/modelju darbi tika paraditi pavisam citai auditorijai neka to bija bilzu autori ieplanojushi. Teiksim, autors - modele nosledz ligumu, ka bildes tiks publicetas noteikta videe (photodom), kas ir arpus LV robezam (to labs advokats var mierigi apstridet), lai modelju gimene, draugi neredzetu vinjas atkailinatas. Talak modele iesudz fotografu, ka rezultata atbildigaa kljust televizija.
Sviesc kaukaads man personiigaas sajuutas noskatoties shito shizetu tikai pozetiiva attieksme pret lauksaimnieciibas ministru ljoti cieniijams hobijs un bildes tieshaam ljoti labas kas liecina par autora izsmalcinaato gaumi. taa kaa par politiku neko neintereseejos tas man bija jaunums, kas nekaadaa veidaa noteikti negrauj autrora moraalo seju vai ko taadu. Man piemeeram ljoti patik Godmanja muzikas ridiijumi raadio, kur te atskiriba? Man liekas ka shie fakti tikai vareetu sho cilveeku kaa personiibu reitingu celt nevis nomelnot . A tas ironiskais tonis kaadaa tas tika pasniegts man liekas tikai liecina par to zhurnaalistu intelekta liimeni vai vispaar atbilstiibu savam amatam. tipa jau ftograafijai jau jaabut kautkam vismaz attalinaati tuvam televiizijai, vai arii ar zhurnaalistim ir taapat kaa ar celtniekiem tie kas kauko jeedz ir aizbrukushi uz Iriju straadaat . Un veel tiesu lietas jau labi bet varbuut ka god. ministra kungam vienkaarshi vajadzeetu iztaadi uztaisiit domaaju ka ar to visi stulbie uzbraucieni par shito teemu vareetu ari beigties jo bildestiesham ljoti labas nau jau obligaati tikai kailfoto izstaadiit.
Un veel drusku paardomas par teemu, shini gadiijumaa bildes tieshaam kvalitaatiivas gaumiigas utt. bet iedomaasimies gadiijumu civeeks nedeelju apaklj nopircis fotoaparaatu un saacis bildeet un taas bides nau tik forshas un tad ?
Bildes jau pašas par sevi labas! Es pats domāju, ka cepiens vairāk ir par to, ka zemkopības ministrs nevelta maksimālu laiku nozares labā, un pēc manas saprašanas, labas bildes prasa tiešām daudz laika. Cienu cilvēkus, kas daudz strādā un arī labi atpūšas. Nu varbūt gribētos, lai ministri darbotos kā, piem., VVF, kas daudzus savus hobijus atlika uz laiku pēc prezidentūras. Varbūt. Visādā ziņā foto kā hobijs, manuprāt, ir ļoti pozitīvs, varbūt vajag ministram izskaidrot savu nostāju. Tas uz domājošiem cilvēkiem atstāj labāku iespaidu, nekā visāda veida tiesāšanās.
... 6) tiek izmantots publiski pieejams vai izstādīts darbs; - - - Uzreiz rodas jautājumi - vai internetā redzamais darbs uzskatāms par publiski pieejamu? Te jau sākās specifikācija - kas ir publiski pieejams? Un kā to drīkst izmantot? - - -
Katram gadījumam - internetā publicēts darbs tiek uzskatīts par publiski pieejamu, arī tad, ja darbs ir redzams tikai reģistrētiem lietotājiem, bet reģistrācija ir atvērta visiem. Fotodom un oho shinii gadiijumaa ir publiski pieejams.
Eliks:Katram gadījumam - internetā publicēts darbs tiek uzskatīts par publiski pieejamu, arī tad, ja darbs ir redzams tikai reģistrētiem lietotājiem, bet reģistrācija ir atvērta visiem. Fotodom un oho shinii gadiijumaa ir publiski pieejams.
Vienigi photodom reģistrācijas brīdī tiek norādīts, ka bildes drīkst izmantot tikai ar autora piekrišanu. Bet tas tāds sīkums, ko žurnālistikas darbā var neievērot, veidojot sižetus ar autora darbu parādīšanu, kuriem nav pievienots darba nosaukums.
Pilnigi piekritu Koba viedoklim. Par to publiskosanu un citam niansem protams ir darbs juristiem.....Autortiesibas gan ir sarezegita joma un tiesas pravas parasti neiet viegli. Un tas, ka rajona tiesu paasati zaude ari neparsteidz.... Ta ka garajai cinai jagatavojas nopietni.....
Es tik nesaprotu, kāda pievienotā vērtība no tādas tiesāšanās rodas? Daudzi cilvēki tagad nu cilās papīrus, tērēs resursus, lai panāktu ko? Kas tiks panākts ar tiesāšanos? Ko TV3 vispār pārkāpa? Parādīja dažas bildītes. Fotomīlis tagad ies un cīnīsies par ko? Par savu reputāciju? Spriežot pēc bildēm, fotogrāfa reputācijai nav ne vainas. Vai notiks lielie tiesu darbi par to, vai hobijs - bildēt sievietes, ir jāatēlo ar pozitīvu pieskaņu un nekādā gadījumā tas nedrīkst tikt attēlots ar negatīvu pieskaņu?
Mani satrauc cita tēma... sabiedrības izpratne par demokrātiju, arī šeit. ...vai to sauc par neatkarību, ja televīzija demonstrē sižetu par valsts amatpersonu, un par to tiek draudēts ar tiesu darbiem? Kas var liegt privātam televīzijas kanālam izteikt savu viedokli tādā griezumā, kā to vēlas? Un ja var liegt, tad kāpēc nevar liegt rādīt vardarbību un kriminālfilmas katru dienu vairākos kanālos? Varbūt vēlamies atgriezties laikos, kad pa TV rādīja tikai labas ziņas? Ja nemaldos, 1000 km uz Austrumu pusi jau arī kaut kas līdzīgs notiek, šķiet, ka cilvēki arī priecīgi...
Katrs zin, ka politiķim vērtēšanas un morāles kritēriji tiek uzstādīti krietni augstāki, nekā, piemēram, privātam uzņēmējam, kurš politikā nemaz neietu, jo tur taču nav tāda alga... Vismaz man ir skaidrs, ka ja cilvēks grib darīt ko un kā vēlas, tad ir jāiet privātajā biznesā, tērēt naudu un laiku kā vien uzskata par vajadzīgu. Bet politikā, cienītie, iestājas neliela nianse, ko sauc par atbildību sabiedrības priekšā un sabiedrība drīkst zināt un vērtēt. Piem., aktieris Dž. Klūnijs atteicās iet politikā, jo viņam bagāžā bija pārāk daudz dēkas ... un tas ir demokrātijas citadelē ASV. Jo nevēlējās, lai to visu sāktu vērtēt. (Piez. - teksts mazliet parediģēts)
- MartinK, runa ir ne tikai par fotomīli, bet arī par modeļu privāto dzīvi! Atbildību sabiedrības priekšā izdomāja žurnālisti, lai attaisnotu savu dzelteno darbību. Tas ir vairāk amorāli rādīt pa TV šādus raidījumus un veikt dažus citus eksperimentus. Smieklīgi izskatās: sabiedrība ievēlēja cilvēku kā paraugu un tagad mēģina viņam pateikt kā ir jādzīvo, ka viņš ir amorāls utt. vai to saka nevis sabiedrība bet 0,0001% sabiedrības daļa, kam ir vara masu medijos? es vienmēr krasi aģitēju pret šādiem strīdīgiem stereotipiem.
- MartinK, it īpaši par tavu demokrātijas izpratni, kad visi masu saziņas līdzeklī to vien dara, ka ķer ASIŅAINĀS sensācijas, bet tā jaf ir pareizi, novēršot tautas uzmanību no īstenībā notiekošā!!! un kur mēs esam redzam paši , bet , lai atdzīvinātu ziņas, piemestie trīs līķīši ir daudz svarīgāki par ekonomikas atdzīvināšanu.
Vai kāds jums liedz ražot pašiem savas ziņas bez līķiem un dzeltenuma? Tik man liekas, ka pat būdami miljardieri jūs to diez vai varēsiet to atļauties..
Hameleon, paskaidro man lūdzu, ko tu domā ar modeļu privāto dzīvi? Modeli kāds izģērba un ar varu pagrūda zem kameras? Vai TV3 bija tas, kurš ielika bildes internetā?
Vai bildēšanās kailfoto ir kaut kas tāds, kas izposta privāto dzīvi??? Ogho??? Ārprāc, nupat pavēros oho, cik daudzu modeļu privātās dzīves ir izpostītas .... šausmīgi!!!
Mana personīgā nostāja šeit ir absolūti neitrāla, es pat teiktu, ka foto kā hobijs ministram ir daudz daudz atbalstāmāks par medībām, kurās nogalina zvērus. Tomēr mani ļoti interesē, kas TIEŠI šajā gadījumā ir tik slikts? vai jūs kādu citu instrumentu pretēja viedokļa apspriešanai, izņemot draudēt ar tiesu darbiem, vēl ziniet? Izskatās, ka ārēji mierīgie fotogrāfi tādi naski uz agresīvu tiesāšanos, un tas man nav īsti saprotams.
Kad runa iet par cenām, tad visi atceras par brīvo tirgu, kad runa ir par viedokli, tad nevajag aizmirst viedokļa paušanas brīvību, es te konkrēti neredzu, kur kaut kas tiek AIZSKARTS? Turklāt tie paši žurnālisi deva iespēju M.R. paust savu viedokli, no kuras viņš pats lepni atteicās. Kur problēma?
p.s. Ja modele jūtas aizskarta, ka TV tiek publicēta viņas bilde, tad kas tur ir - viņa tātad atzīst, ka tā bilde viņu apkauno ja?