forum.gif
Žurnālistu nekaunība...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Žurnālistu nekaunība...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.07.08 13:34
 citēt
un kāda šī panta redakcija Tavuprāt to atrisinātu? :)
Publicēts: 02.07.08 13:35
 citēt
didam:ko diez teiktu martink ja es panjemtu no vinja galerijas bildi "tikai mazliet..."
un bildi izmantotu kaadam antisekstuuristu rakstam aviizee diena

Varbūt šo bildi varētu izmantot, piemēram, kādā ziņu raidījumā par Vecrīgas nakts klubiem ar sižeta nosaukumu - Tikai mazliet nerātnības Vecrīgā turpinās ... bez norādes uz autoru un saskaņošas ar modeli. :face-wink:
Publicēts: 02.07.08 13:38
 citēt
alvils:un kāda šī panta redakcija Tavuprāt to atrisinātu? :)

Es jau augstāk par to izteicos. Nepamanīji? :face-wink:
Publicēts: 02.07.08 13:42
 citēt
Linkman:
alvils:un kāda šī panta redakcija Tavuprāt to atrisinātu? :)

Es jau augstāk par to izteicos. Nepamanīji? :face-wink:

ak tad vienkārši svītrot to sesto apakšpunktu. nu varbūt. :)
Publicēts: 02.07.08 13:48 labots
 citēt
alvils:ak tad vienkārši svītrot to sesto apakšpunktu. nu varbūt. :)

Droši vien vajadzētu būt ļoti ietekmīgam, lai to spētu iekustināt un Saeimā par likuma labojumiem nobalsotu. :face-wink:
Publicēts: 02.07.08 13:55
 citēt
Uzraksti vēstuli Kultūras ministrijai (tā ir ministrija, kuras kompetencē ietilpst Autortiesību likums) ar attiecīgo priekšlikumu. Iespējams, ka viņi piekrītīs Tev un uzsāks attiecīga likumprojekta virzību. Kā minimums viņi sniegs Tev atbildi (30 dienu laikā, to paredz likums), kurā izskaidros, kāpēc šādi grozījumu nav nepieciešami (ja viņi uzskatīs, ka nevag neko tādu)! ;)
Publicēts: 02.07.08 13:56
 citēt
didam:tur veel kaadu referendumu pa vidu iepiit :D

tas nav nepieciešams. nav jau tie nekādi tur grozījumi satversmē. :)
Publicēts: 02.07.08 14:01
 citēt
Kultūras ministrija
K.Valdemāra iela 11-a,
Rīga, LV-1364

un aiziet! ;)
Publicēts: 02.07.08 16:20 labots
 citēt
Ok, Linkman, domāju, ka tāpēc ir skolas, ģimene, organizācijas, kas izglīto sabiedrību un sabiedrību vajadzētu uztvert kā indivīdu kopu, kur bez likumdošanas regulējuma pastāv arī tradicionālais, ētiskais un kāds tur vēl aspekts, kas nosaka katra indivīda rīcību.

Ar to gribēju teikt, ka ja kāds negodprātīgi izmanto likuma (un visas sabiedrības) dotās iespējas, tas ir jautājums par viņa paša ētiku.

Ierobežojot tiesības, parasti vēlas novērst ļaunprātīgo (nekorekto, neētisko) indivīdu rīcību, bet rezultāts parasti ir tāds, ka šie cilvēki atrod citus veidus, kā panākt savus mērķus. Tādejādi ieguvuma vietā tiek tikai uzlikti apgrūtinājumi tiem, kas vēlas darboties godprātīgi.

Tas mans komentārs par Taviem ierosinātajiem grozījumiem.

Kas attiecas uz potenciālo sižetu - ja materiāls ilustrē manas gaitas internetā, par ko gan es šaubos vai kādam būs tāda interese, tad neredzu problēmu, tā nu tas ir - tāda bilde ir tapusi un es esmu viņu ielicis internetā. Ja materiālu izmanto sižetam par Vecrīgu, diemžēl es varu paļauties tikai uz to, ka neredzu nekādu saistību bildei ar Vecrīgu un paļaujos uz to, ka raidījumus veido profesionālas komandas, kas ciena sevi un savu skatītāju un izmantos adekvātāku informatīvo materiālu. Cik zinu, modele ir ļoti gudra meitene ar augstāko izglītību, orientējas šajos jautājumos un labi apzinās riskus.

Jebkurā gadījumā, pat ja tas tā notiktu un tāds sižets taptu, es uzskatu, ka šāds atsevišķš incidents man kā sabiedrības pārstāvim ir mazāks zaudējums, salīdzinot ar kopējo sabiedrības zaudējumu, ieviešot izskanējušās idejas par ierobežojumiem.

Papildināts:
P.S. Un tas jāsaprot arī tā, ka katram fotogrāfam, pirms publicē bildi, ir jāapzinās, ka citi tās drīkstēt lietot atbilstoši likumu dotajām iespējām, tāpēc varbūt der padomāt, vai visas bildes ir publicējamas un vai daļa bilžu nav tāda, kuras ir foršas, bet paliek pašu acīm. Neredzu, kāpēc šī katra indivīda paškontrole un paša atbildība, izvēloties, kādus savus darbus padarīt publiskus un kādus nē, būtu jāaizvieto ar ierobežojumiem. Tik pat labi varētu aizliegt bomžiem rakāties atkritumos, jo kāds taču var aizmirst pirms izmešanas saplēst savas pikantās bildes vai konfidenciālos līgumus, kas tik viss var notikt, ja šāds materiāls nonāks negodīgās rokās .....
Publicēts: 02.07.08 17:11 labots
 citēt
ngng:
Linkman:]
Precizēsim - JK ievadteikums ir Jāņa Karēviča teiktais tv3 raidījuma sižeta sākumā. Tas ir citāts. Vai varbūt Tu kaut ko citu esi saklausījis raidījumā? Kāda ir Tava versija par šo teikumu? :face-wink:

Precīzēsim, ka Tu jau esi pārkāpis manas autortiesības. Manus palagus jāpublicē pilnībā, vai arī nemaz. Tā ir mana prasība. Tagad skatāmies, kā sokas ar izpildi. :D

Šajā saistībā vēl gribētu pieminēt šo no Autortiesību likuma:
"20. pants. Darba izmantošana informatīviem mērķiem ... 1) reproducēt publiskotus un publicētus darbus CITĀTU un FRAGMENTU veidā zinātniskos, pētniecības, POLEMISKOS un kritiskos nolūkos. "
Tā nu es atļāvos reproducēt ngng komentāra citātu no diskusijas par tēmu "žurnālistu nekaunība", pamatojoties uz pieminēto. ngng - izmaini šo likuma pantu, kurā būtu noteikts, ka jāpublicē viss Tavs komentārs, tad tā arī izdarīšu. ;) ngng - Tavā galerijā ir tikai viena bilde. Ko tik švaki? Tev nerātnās bildes arī ir? :face-wink:
Publicēts: 02.07.08 17:18 labots
 citēt
MartinK: ... šāds atsevišķs incidents man kā sabiedrības pārstāvim ir mazāks zaudējums, salīdzinot ar kopējo sabiedrības zaudējumu, ...

Interesanti, kāds gan ir sabiedrības ieguvums no tv3 raidījuma par pikantām un nerātnām fotogrāfijām un kāds gan attiecībā pret to ir zaudējums tajā iesaistītajām personām? :face-glasses:
Publicēts: 02.07.08 17:39
 citēt
ngng vairs neliet! :D
Publicēts: 02.07.08 20:13 labots
 citēt
alvils:Uzraksti vēstuli Kultūras ministrijai (tā ir ministrija, kuras kompetencē ietilpst Autortiesību likums) ar attiecīgo priekšlikumu. Iespējams, ka viņi piekrītīs Tev un uzsāks attiecīga likumprojekta virzību. Kā minimums viņi sniegs Tev atbildi (30 dienu laikā, to paredz likums), kurā izskaidros, kāpēc šādi grozījumu nav nepieciešami (ja viņi uzskatīs, ka nevag neko tādu)! ;)

Mhmm - laba doma, vairbūt tiešām uzrakstīt? Mans sāks domāt vēstules priekšlikuma tekstu izmaiņām pieminētajā likumā.
Publicēts: 02.07.08 20:20 labots
 citēt
ngng: Visas tiesības uz ngng teksta izcelšanu kursīvā patur šīs lapas dižais programmētājs, bet uz vārda "dižs" lietošanu savienojumā ar "programmētājs" tiesības paturu es pats.

ngng - šīs lapas dižais programmētājs? Tiešām? Iespējams, ka man ir novecojusi informācija, bet ar šīs lapas programmēšanu nodarbojas - ox3r, glukz, shadow, eliks. Un Tu arī ngng? Paturu sev tiesības rakstīt kursīvā un ne tikai - treknā šriftā un reizē arī kursīvā. Jūtos pilnīgi kā programmētajs.:face-wink:
Publicēts: 02.07.08 20:37
 citēt
... baigi laps - kultūras ministrija, kuras kompetencē ietilpst Autortiesību likums ! :face-grin:
Cik saprotu, līdz šim ir bijis tā- likumus izdod Saeima, ievēro personas, bet kas neievēro, to stiepj uz tiesu ! Varbūt ir kas mainījies ? :face-grin:
Es šito redzēju pirms pāris dienām - pirmdienas vakarā ! Lai arī mums daudziem zināmo meiteņu bildes bij labas, nebij patīkami tās skatītes šadā 'gaismā' , ķipa kāpē nestutē lauksaimniecību, bet meklē modeles ! un Roze vēl mēģināja atbildēt, ... bet sanāca neveikli .... !
Morāle - vienīgais, ko mēs varam darīt , samesties advokātiem un parādīt (varbūt) tiem kretīeniem, kur vēži ziemo ! :face-devil-grin:
Publicēts: 02.07.08 21:27
 citēt
galzers, aga ..... apstiprina saeima, bet KAADS izstraadaa;-))))
Publicēts: 02.07.08 21:29
 citēt
Glazers - pareizi pateici - ievēro personas, bet uz medijiem un žurnālistiem kaut kas varētu arī neattiekties. Un kurš tad tādus medijus stieps uz tiesu? Apmēram tikpat spēcīgam jābūt, lai to darītu. Un sižets izskatījās kā provokācija pirms uzticības balsojuma saeimā par ministra amatu. Varbut arī provokācija, lai tiešām sāktos kādi tiesas procesi, tādejādi veicinātu tv3 un žurnālistu reitinga celšanos. Vai ielaisties tādā provokācijā - tāds ir jautājums. Es tā skeptiski uz to skatos. Droši vien vēži turpinās ziemot bez nekādiem satraukumiem. :face-wink:
Publicēts: 02.07.08 22:53
 citēt
Fotogrāfu nezinu, bildes arī nē, raidījumu neesmu redzējusi. Tomēr izlasīju diskusiju.

:) Arī antireklāma ir reklāma. Tā darbojas pat iespaidīgāk kā pozitīvā reklāma. Pateicoties tai uzzināju par man nezināmu fotomākslinieku un tagad ar nepacietību meklēšu, kur var aplūkot viņa darbus.

Paldies TV3.

Bet ja nopietni.tad... atliek vien citiēt kādu kaut kur noklausītu frāzi: "Par otru cilvēku katrs spriež visupirms pēc savas personīgās pieredzes." Kāda te sanāk pieminēto žurnālistu pieredze?

Varbūt fotogrāfiem jāsolidarizējas un vizuāli jāuztaisa paparci cienīga fotosesija, kurā attainota žurnālistu dzīve un aidā visu internetā.
Publicēts: 02.07.08 22:55
 citēt
Linkman:
alvils:Uzraksti vēstuli Kultūras ministrijai (tā ir ministrija, kuras kompetencē ietilpst Autortiesību likums) ar attiecīgo priekšlikumu. Iespējams, ka viņi piekrītīs Tev un uzsāks attiecīga likumprojekta virzību. Kā minimums viņi sniegs Tev atbildi (30 dienu laikā, to paredz likums), kurā izskaidros, kāpēc šādi grozījumu nav nepieciešami (ja viņi uzskatīs, ka nevag neko tādu)! ;)

Mhmm - laba doma, vairbūt tiešām uzrakstīt? Mans sāks domāt vēstules priekšlikuma tekstu izmaiņām pieminētajā likumā.

Nu, aiziet! :)
Publicēts: 02.07.08 23:15
 citēt
Šķiet ka atradu īsto autoru un apskatīju bildes. Nekā nerātna un nepieklājīga tajās nesaskatīju. Bildes, kurās saskatāmas kailas sievietes ir tik vien kārtīgi pareizas, ka varētu būt pat nerātnākas.
Publicēts: 03.07.08 00:06
 citēt
elm: ... tagad ar nepacietību meklēšu, kur var aplūkot viņa darbus.
Varbūt fotogrāfiem jāsolidarizējas un vizuāli jāuztaisa paparci cienīga fotosesija, kurā attainota žurnālistu dzīve un aidā visu internetā.

Schnircka galerija arī šeit ir skatāma, bet bez pikantām bildēm. Ja vēlies redzēt vairāk, tad jāreģistrējas photodom, jo tur nude var redzēt tikai reģistrēti lietotāji. Mhmm - paparaci kadri? Vai kāds negrib kā paparaci padarboties. Medījums - žurnālisti izklaidējas. :face-wink:
Publicēts: 03.07.08 08:19
 citēt
ngng!!!

Atkal vismaz 10 sarunu lapu vērta tēma. Manuprāt ir tikai jāpriecājas, ka katram cilvēkam ir kāda aizraušanās. Diemžēl ne vienmēr tas ir darbs pie darba devēja ar noslēgtu līgumu. Ne vienmēr "maizes"darbs = hobijs. Un ja man eksistētu tikai darbs(jebkurā līmenī) un nebūtu iespēja nodarboties ar saviem neskaitāmajiem hobijiem, Tad es sen jau atrastos īpašas aprūpes iestādē.

Nav nācies būt slavenības godā, bet uzskatu, ka jebkura cilvēka profesionālā darbība (veiksmīga vai neveiksmīga) nedrīstētu būt iemesls, lai kādam aizliegtu nodarboties ar viņam tuvu, patīkamu nodarbi (hobiju). Izņēmums varētu būt, ja to veic darba laikā, kas nav saskaņā ar darba līgumu. bet, ja šo tēmu risina dziļāk un pa nopietnam, tad te ir labs lauciņš ekanomistiem un juristiem un tikai pēc tam publiskām runām TV un citos masu saziņas līdzekļos. Man vnk nav informācijas par konkrētā cilvēka darba pienākumiem, darba laiku un darba plāna izpildes kvalitāti un apjomu.
Publicēts: 03.07.08 09:05
 citēt
jebkurā maizes darbā var atrast, kas nav izdarīts tik labi, vai ko varēja vēl labāk... bet ne jau lauksaimniecības nozari te apspriežam..... konkrētā fotogrāfa vai modeles vietā var nokļūt jebkurš, problēmas ar autortiesībam no tā nemainīsies....
Tikai protams publiku vairāk interesē sabiedrībā zināmi cilvēki un viņu darbi, nevis x vai y personas aizraušanās.......
un bija tak arī citi iemesli kāpēc tāds sižets......
Publicēts: 03.07.08 09:12
 citēt
Eltons:Kurš redzēja vakardienas dzeltenās preses "žurnālistu" uzbraucienu mūsu Schnirkam?
Materiāls šeit:
www.tv3.lv...
Kā nomelnošanas kampaņas "trumpi" nekauņas izspēlēja autora mākslas foto publikācijas...
Kāda jūsu attieksme pret šādiem gājieniem?
Kāda atbildes reakcija būtu no mūsu puses gaidāma?
Kā aizsargājam mūsu modelītes pret zemisku ļautiņu tieksmēm?
Kolēģi! Neesiet vienaldzīgi!
Jo tas var skart mūs visus...

un vispār jau Eltons visu pateica......
Publicēts: 03.07.08 10:06
 citēt
ngng
kauna tev nav.
TV 3 veljoprojam to visu var redzet kaut no rita lidz vakaram.
Tev skiet, ka modelei liels prieks? skat saraksti te pat augstak.
Publicēts: 03.07.08 10:40 labots
 citēt
elm, gan jau iztiksim, tik, ja viss būtu labi maizes darbā, neviens žurnālists kašķi nemeklētu - tāda tēma vienkārši neķertos pie sirds nevienam. Man visi darbi ir kā hobiji, un visi hobiji man ir darbi. Laikam paveicies. (ngng)

Par to jau ar ir tas kreņķis, ka kašķa meklēšanas iemesls ir maizes darbs, bet kā ieroci izmanto hobiju, nu nevar tie žurnālistiņi citu politisku spēku iespaidā nomelnot MR maizes darba ietvaros, tad ķeras pie kāda cita salmiņa, šoreiz hobija.

Nezinu kādi tavi ir darbi ngng un kādi hobiji, varbūt darbs pat pīlītes mālēt, bet hobijs pīlītes pūst, bet redz par tevi nerakstīs tāpat tie žurnālistiņi, jo nav pasūtijuma......
Publicēts: 03.07.08 10:53
 citēt
Ng... "... Paga, bet kāda tad modelei skāde nodarīta?..."

Vai nepietiek kaut vai ar šo:

"...Nu ja šeit interese mans viedoklis,tad varu teikt,ka biju šokā,ka man sāka zvan't un ziņot,jā es zināju,ka manas kailbildes ir vairākos foto saitos,un zināju kā audotorijai tika radītas,jebkurā gadījumā,ne mūsu pelēkai masai,kuriem galvi''nās iedzīts stereotipa jēdzieni,un protams,tas mani tracināja,ka man jācieš kā trešai personai..."

REĀLS MORĀLS KAITĒJUMS!

Kāpēc mums būtu jāpieļauj mūsu modelīšu novešana līdz asarām un izmisumam?
Vai šoreiz "SPASEŅIJE UTOPĀJUŠČIH ĢĒLO SAMIH UTOPAJUŠČIH"?
Un, Ng k-gs, ar savām ciniskajām piezīmēm nu gan nebūtu šeit ko spīdēt!
ESI ČALIS VAI NEESI?
Publicēts: 03.07.08 11:28
 citēt
bišku jau te ir auzas...
Ko Tu Eltons esi reāli gatavs darīt un kā/ko panākt?
Kāds tad ir to slīcēju glābšnas (un no kā) plāns?
šis atgādina to blondīņu aņuku- iesprūst liftā 2 gab. 1. saka 2. davai saucam palīgā kopā, 2. pilnā rīklē- kopā, kopā!

x man kolēģe rāda vienas dūdas kailbildes, ar komentāriem -blā, nu baigā ma*ka...
saku, es tevi arī tā varētu sabildēt, var būt pat labāk :)
- a sestdien vari?
Publicēts: 03.07.08 11:38 labots
 citēt

x man kolēģe rāda vienas dūdas kailbildes, ar komentāriem -blā, nu baigā ma*ka...
saku, es tevi arī tā varētu sabildēt, var būt pat labāk :)
- a sestdien vari?

noreecos! :D
Publicēts: 03.07.08 11:43
 citēt
Ja man būtu gatava vēstule, dotu parakstīt, nevis uzdotu retoriskus jautājumus.
Ja man būtu jurists ar jau gatavu iesniegumu, nejautātu neko.
Ja būtu gatavs plāns, rādītu.
Pagaidām man tikai jautājumi augsnes izpētei...
Publicēts: 03.07.08 12:03
 citēt
Eltons - graudi izsijāti, tagad tikai pelavas tiek kulstītas. :face-wink:
Publicēts: 03.07.08 13:42
 citēt
Linkman:Eltons - graudi izsijāti, tagad tikai pelavas tiek kulstītas. :face-wink:

padalieties, kas ir tie graudi ?

Man šķiet ka viss šis it kā "case" ir izēstu čaumalu vērts...
Es nevaru iedomāties tās modeļu pieminētās ciešanas.

diez kā tagad par publicētājām kailbildēm cieš Bjork, Madonna, Linda Leen, S. Olijars, Vihrovs .........................
Vai ciešanas ir spazmveidīgas?
Varbūt cietušās modeles vienkārši nav/nebija gatavas/nobriedušas un izpratušās kailfoto būtību un jēgu.
Un tas jau mūs atmet atpakaļ pie tā ka intervijas pieskaņa par nerātnībām ir vietā.
Publicēts: 03.07.08 14:07
 citēt
VB:
Linkman:Eltons - graudi izsijāti, tagad tikai pelavas tiek kulstītas. :face-wink:

padalieties, kas ir tie graudi ?

Man šķiet ka viss šis it kā "case" ir izēstu čaumalu vērts...
Es nevaru iedomāties tās modeļu pieminētās ciešanas.

diez kā tagad par publicētājām kailbildēm cieš Bjork, Madonna, Linda Leen, S. Olijars, Vihrovs .........................
Vai ciešanas ir spazmveidīgas?
Varbūt cietušās modeles vienkārši nav/nebija gatavas/nobriedušas un izpratušās kailfoto būtību un jēgu.
Un tas jau mūs atmet atpakaļ pie tā ka intervijas pieskaņa par nerātnībām ir vietā.

Vai tad nav skaidrs ka meitenes šai gadijumā izmantotas kā ierocis, ar domu ka viņas ir neķitreles.Piemēram: tev patiktos ja tevi nobildētu ar uzliktu draugam roku uz pleca pludmalē un bez maz vai sauktu par zilo.....
Publicēts: 03.07.08 14:29
 citēt
Paldies Linkmanim par adresi! Atradu, apskatīju, patika, lai gan piederu pie sieviešu dzimuma. :D

Patiess stāst no dzīves.

Skolēni tiek iepazīstināti ar tālākizglītības iespējām izvēlētajā profesijā un šajā sakarā tiek apmeklēta augstākās izglītības iestāde - Mākslas akadēmija.
Skatieni pa labi, pa kreisi un hmm... tiek atvērtas kādas zīmētavas durvis.:D
Skolotāj! Vai arī man tas būs jāzīmē?

Katrai profesijai ir sava specifika un ko tur lai komentē. Visi cilvēki vien esam.
Publicēts: 03.07.08 14:41
 citēt
ngng:Baigi forši, laipnie kungi, baigi forši ... jau sestā sarunas lapa atšķirta, bet laipojam ...
Es tā naivi pajautātu, vai nav tā, ka šo tēmu rok tādēļ, ka slavenības līdzšinējā profesionālā darbība nav spējusi pārliecināt visai daudzus ļaudis un ka aizraušanās "Pozē ar zvaigzni" ietvaros vairākās kārtās izskatās pēc darbošanās, kas ir aktīvāka, nekā tā, ko sagaida pamatjomā? Bet jūs te par modeles tiesībām kaut ko kā Ilze Brands-Kehris par cilvēktiesību abstraktākajām izpausmēm uz papīra ... No malas izskatās, ka diskutē pieauguši un nopietni fotogrāfi, bet patiesībā tādi aktieri ...

bingo!

imho topiku var slēgt
Publicēts: 03.07.08 14:43
 citēt
Beast:
ngng:Baigi forši, laipnie kungi, baigi forši ... jau sestā sarunas lapa atšķirta, bet laipojam ...
Es tā naivi pajautātu, vai nav tā, ka šo tēmu rok tādēļ, ka slavenības līdzšinējā profesionālā darbība nav spējusi pārliecināt visai daudzus ļaudis un ka aizraušanās "Pozē ar zvaigzni" ietvaros vairākās kārtās izskatās pēc darbošanās, kas ir aktīvāka, nekā tā, ko sagaida pamatjomā? Bet jūs te par modeles tiesībām kaut ko kā Ilze Brands-Kehris par cilvēktiesību abstraktākajām izpausmēm uz papīra ... No malas izskatās, ka diskutē pieauguši un nopietni fotogrāfi, bet patiesībā tādi aktieri ...

bingo!

imho topiku var slēgt

pieaudzis un nopietns fotogrāfs nevar būt aktieris?
Publicēts: 03.07.08 15:07
 citēt
Annir:...valstij dramatiskaa ekonomiskaa situaacijaa...

Esmu ko palaidis garam?
Publicēts: 03.07.08 15:11
 citēt
...politikā var aizmirst par jēdzienu "godīgi" īpaši, kad tuvojas vēlēšanas... noskatījos sižetu un arī šķita pārāk uzkrītoši tas, ko uzsver - kailfoto, pikants, brīvais laiks... vispār, ir jau tā kā raksta MartinK, jādomā līdzi, kāds un kur parādās ministrs, bet fotografēšana un ja vēl labi padodas, nav nekāds grēks... un katram cilvēkam - politiķis, ne politiķis, nodarboties ar hobiju (nerunāju par kaut kādām pataloģijām utt...) ...izskatās tāds pasūtījuma sižets... oi, ja jūs zinātu, kas notiek mazpilsētu avīželēs pirms vēlēšanām... tad izskatās, ka visi no elles nākuši :D...
...domāju, ka modeles gan nav pie vainas un tv3 nošāvis greizi...
Publicēts: 03.07.08 16:06
 citēt
Es ar nesaprotu kādu skādi žurnālisti modelēm nodarījuši? Viņi jau nav vainīgi pie tā, ka ministrs nepastāstīja, ko nozīmē ievietot bildi internetā. Ja uz kādu varētu šeit apvainoties, tas ir pašas uz sevi, ka ļāvušas bildes ievietot internetā, kur potenciāli tās ir pieejamas pārs miljardiem cilveku.

Bet par hobiju un darbu -- cik daudz laika vienam vai otram ministrs ir patērējis, ir zināms tik vien kā viņam. Bet meiču pabildēšana varētu būt laba atslodze no ministra darba!
Publicēts: 03.07.08 16:19
 citēt
Pirmais par otro.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6